Pardoseli artistice de la Milucon - O multime colorata si personalizata de posibilitati

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari interioare
Ultima actualizareJoi 23 februarie 2017
Vizualizari1761

Voteaza & Distribuie

Descriere

Doriti sa va indepartati complet de ideea de pardoseli clasice, dar in acelasi timp sa aveti siguranta ca vor rezista si vor dispune de durabilitate in timp la fel de mare precum aceste pardoseli artistice recomandate de compania Milucon?

Pentru Milucon acest aspect nu reprezinta o provocare pentru ca va pune la dispozitie cele mai creative pardoseli artistice cu ajutorul carora sa oferiti spatiilor propria personalitate.

Avantaje si caracteristici pentru pardoseli artistice realizate de profesionistii Milucon

Aceste pardoseli artistice se creeaza prin turnarea rasinilor epoxidice sau poliuretanice si aplicarea pe suprafata lor a unor modele incepand de la cele simple sau tridimensionale.

Mai ales daca doriti sa iesiti in evidenta cu un sediu de firma unde creativitatea se imbina perfect cu imaginea companiei dvs., atunci optati pentru astfel de pardoseli artistice.

Caracteristicile pe care putem sa le mentionam despre aceste pardoseli artistice sunt:

  • Rezistenta si durabilitatea in timp impresionante
  • Costuri de instalare si de intretinere scazute
  • Efort minim
  • solutie eficienta pentru a realiza un strat suport de calitate
  • Aspect estetic deosebit
  • Ofera posibilitati nenumarate de realizare a finisajelor permitand sa se obtina combinatii cromatice diferite.
Avantajul cel mai mare la aceste pardoseli artistice este ca permit sa creati diferite modele cum ar fi de exemplu cele florale, figuri geometrice, diverse desene, elemente grafice precum sigle si multe altele.
Aceste pardoseli artistice sunt intalnite mai ales in saloanele de infrumusetare, de masaj, incinte de tip SPA, restaurante, showroom-uri sau spatii comerciale.

Pardoselile de acest tip imbina cu succes toate avantajele materialelor din care sunt realizate si aduce un plus la capitolul estetic.

Sunt potrivite chiar si pentru spatiile rezidentiale intrucat avantajele mentionate vor aduce locuintei dumneavoastra mult bun gust si veti putea sa va exprimati creativitatea. Mai ales daca aveti si copii, atunci este esential ca spatiul sa fie igienizat corespunzator si sa va asigurati ca totul este ireprosabil.

Cu ajutorul acestor pardoseli artistice nu veti mai duce grija niciodata ca se va deteriora sau ca sunt necesare interventii pe parcurs pentru a realiza diferite lucrari de intretinere.

Apelati la echipa de profesionisti ai companiei Milucon

Milucon detine echipamente profesionale si o echipa pe masura care realizeaza astfel de proiecte, pe care le puteti vizualiza si pe site-ul nostru www.milucon.ro.

Dupa o analiza a spatiului se realizeaza proiectarea propriu-zisa si urmeaza sa inceapa lucrarile. In momentul in care apelati la specialistii nostri puteti avea garantia ca totul va fi instalat corespunzator si nu vor exista probleme.

Conform planificarii se stabileste si necesarul de materiale, asadar veti avea o idee concreta inca de la inceput cu privire la pretul perceput pentru instalarea unor pardoseli artistice.

In concluzie, reprezinta cele mai potrivite tipuri de pardoseli, indiferent de spatiul pentru care se adreseaza si dupa cum ati putut vedea in aceste cateva randuri puteti sa aveti orice tip de podea va doriti.
Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la numarul de telefon 0766419049 sau daca va este mai la indemana transmiteti-ne un e-mail pe adresa office @ milucon.ro si vom reveni noi cu raspunsuri si solutii personalizate.