Jump to content
Forum Roportal
The Unknown

Scaunul Portabil

Rate this topic

Recommended Posts

Sa stai in picioare pentru o perioada mare de timp poate fi destul de neplacut si chiar daunator pentru sanatate, insa anumite meserii impun acest lucru.

 

De aceea, o companie japoneza s-a gandit sa inventeze scaunul portabil.

Acesta se numeste Archelis si are rolul de a sustine punctele cheie de presiune ale picioarelor pentru a-i scapa pe purtatori de durerile cauzate de statul in picioare. Acesta iti ofera confortul pe care il ai atunci cand stai asezat pe ceva, insa iti mentine aceeasi pozitie ca atunci cand stai in picioare.

 

Scaunul portabil sau mobil a fost conceput initial pentru chirurgi, insa le poate fi util tuturor celor care sunt obligati de circumstante sa stea in picioare cu orele.

 
61772468.jpg

“Scaunul” reprezinta de fapt o pereche de sustinatoare pentru picioare si posterior, care sa-ti sporeasca bunastarea si confortul atunci cand esti nevoit sa stai in picioare. Este construit pe o baza din titaniu si are un exoschelet foarte stabil si durabil. Unul dintre inventatorii sai, japonezul Keith Gunura, sustine ca produsul le poate fi de ajutor in special chirurgilor si altor specialisti care sunt nevoiti sa stea foarte multe ore in picioare.

 

stirile.rol.ro

 

 

Excelenta inventie!!! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×