Sari la conținut
Forum Roportal
The Unknown

De cand au piele albă europenii

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

„cele două populații migratoare”  (care două?)...e o cale mult prea lungă. 

 

Parca erau 4 mari categorii de popoare migratoare, am invatat in scoala pe vremuri, acum cine scrie istoria se va incurca in cate feluri de categorii sint si vor fi inca ... comicul afro-american Chris Rock spunea ca "Africa este asa de departe ca vapoarele cu scalvii inca sint pe drum spre America" ...  :haha:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

 

Cum au ajuns europenii să aibă pielea albă
  

 

 

Dar cu mai mult de 4.000 de ani în urmă, oamenii din Europa nu putea digera laptele.

 

Nici cele două populații migratoare nu beneficiau de această capacitate, ea devenind comună acum aproximativ 4.300 de ani.

 

 

http://playtech.ro/2015/cu-au-ajuns-europenii-sa-aiba-pielea-alba/

 

Era vorba despre un crâmpei din articolul pe care l-ai postat tu 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fain, inteleg asta, dar inca-mi aduc aminte ce am invatat in scoala ca erau 4 mari grupuri de migratii care au trecut prin

teritoriul Romaniei de azi, sa confirme si Big Defender ca a invatat si el din acelas manual ca mine, articolul din ziar insa a fost scris de altcineva, nu de mine.   Eu nu vreau sa produc neintelegri, dart am mers si sa caut si era un lung sir de popoare care au migrat, unii dinspre nord, altii est, ba sud si din toate partile lumii, ca si azi.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Fain, inteleg asta, dar inca-mi aduc aminte ce am invatat in scoala ca erau 4 mari grupuri de migratii care au trecut prin

teritoriul Romaniei de azi, sa confirme si Big Defender ca a invatat si el din acelas manual ca mine, articolul din ziar insa a fost scris de altcineva, nu de mine.   Eu nu vreau sa produc neintelegri, dart am mers si sa caut si era un lung sir de popoare care au migrat, unii dinspre nord, altii est, ba sud si din toate partile lumii, ca si azi.

Eh, probabil că cel care a scris articolul vrea să fundamenteze cu orice preț teoria out of Africa și se referă la migrarea populațiilor din Africa, din timpuri străveci, care s-a produs în valuri. Oricum, modul în care încearcă să argumenteze „albirea” este un dezastru și exprimarea e confuză pentru că la început vorbește de migrații succesive, apoi stabilește că au fost numai două. Și pune albirea populațiilor din Europa pe seama faptului că de-abia cu vreo „patru mii de ani în urmă europenii au început să bea lapte”, prilej cu care au început să se albească, pentru că până atunci „oamenii din europa nu puteau digera laptele”. :)

Oricum articolul e cam de râsu-plânsu, după umila mea părere. :)

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Titlul deja seamana cu "De ce are ursul coada scurta"??? ...  :haha:

 

Jurnalismul de azi nu este la inaltime dar incearca sa scoata articole interesante la dezbatere sa aibe cititori.

 

N-am idee de cand corpul omului poate digera laptele in general si alte alimente ca organele mele sint foarte pretentioase si nu accepta mai nimic din scara larga de produse alimentare si unii ma inteleg gresit, altii nu ma cred deloc, noroc ca nu ma intereseaza si am curaj sa spun oriunde ca ceva nu-mi place!!!   De aici apar probleme ca nu se spune asa ... dar atunci sint fortata sa gust, si aici deja devin agresiva si fug departe de acel loc ca nu vreau tratament din asta sau sa fiu mintita si hranita si de-al draq* cu nu stiu ce si nici sa-i vad pe respectivii.   

 

Fiecare corp este foarte diferit desi arata la fel, din familia mea nimeni nu este ca mine dintre toti verisorii, matusi sai altii, eram o familie foarte numeroasa candva, toti mancau orice, copiii mei sint senzitivi la multe alimente dar nu asa de mult ca mine.  

 

Un doctor elvetian mi-a spus, sa nu mancam niciodata ce nu ne convine si trecem usor prin viata!

 

Albirea pielii in realitate tot la lipsa de soare as putea arunca dar eu aici la soare puternic nu ma bronzez macar temporar si ma imbrac sumar zilele astea la peste 45*C.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Și eu cred că suntem supuși unei dezinformări cu aspecte conspiraționiste la modul cel mai serios și fără nici o glumă.

 

Totuși eu am căutat și am și găsit răspunsurile corecte dp meu dvdr cam la toate problemele existențiale.

 

În acest caz savanții au emis o informație cum că albirea s-ar fi produs in urmă cu 20 de milenii in urma, acum văd că au coborât data cronologică mult mai jos.

 

În primul caz au inventat data de cca. 20.ooo BC pentru a descuraja alte forme de cercetare deoarece nimeni nu mai putea face un scenariu comparativ cu indigenii din America care se presupune că ar fi colonizat continentul la aceeași dată.

 

 

Eu m-am distanțat de opinile acestor savanți de neîncredere și am cercetat singur problema.

 

Consider că europenii nu descind din negrii africani.

Nici asiaticii nu descind din negrii africani sau alt tip de negrii.

 

Iată de ce eu am dreptate, iar teoriile recunoscute sunt totalmente greșite.

 

În primul rând nimeni nu a putut explica de ce doar europenii s-au albit în timp ce aborigenii australieni din apropierea Tasmaniei nu s-au deschis la culoare chiar deloc, la fel nici indigenii americani ai Țării de foc în imediata apropiere a Antarcticii, nici eschimoșii de la antipozi, nici nepalezii.

 

Dacă o luăm în sens invers vom descoperii că nici fenomenul invers nu funcționează, astfel populatia San din Kalaharii si Africa de sud din carameliu nu s-a închis la culoare, dar nici nu a devenit alba in extremitatea sudică a Africii, după cum nici indigenii amazonieni nu au devenit negrii congolezi, la fel nici mexicanii indigeni sau indigenii din pampasul Americii tropicale nu sunt mai negrii decât ceilalti indigeni americani.

 

În Asia situația se repetă, asiaticii zonelor tropicale nu sunt mai închiși la culoare decât asiaticii de la Beijing, Harbin, sau Hokaido.

 

 

Continuând raționamentul nostru remarcăm faptul că rasa neagră nu este similară nouă, adică dacă luăm un european și îl vopsim în negru tot nu scoatem un african din el ci mai degrabă un indian ceva mai înalt și mai tuciuriu.

 

Dacă ne tragem din africani depigmentați atunci unde ne-am pierdut botul african (conformatia prognată a dentiției), dar buzele foarte mari și cărnoase resfrănte spre exterior, dar părul extrem de cârlionțat.

 

... dar pomeții mari ai africanilor care nu se mai regăsesc la europeni, dar supraorbitalele (zona sprâncenelor) care este mult rotunjită la africani, dar este mult mai proeminentă la europeni ?!

 

Mai departe putem observa ca europenii sunt destul de păroși, au barbă și mustață cat și pilozitate corporală mare, pe când africanii nu au nici barbă, nici mustață, nici pilozitate corporală mare (puținii africani bărboși apar în zonele de intens mixaj interrasial și nu în Africa).

 

 

Așadar un african ajuns în Europa preistorică nu trebuia doar să se albească, dar să piardă o mulțime de trăsături proprii doar rasei sale, la fel odată ajuns pe pământ asiatic.

 

 

Dacă urmărim peisajul general vom vedea ca europenii, indienii și asiaticii nu au acel păr extrem de creț similar africanilor, în timp ce africanii fără excepție au doar părul extrem de creț. :haha:

 

 

 

Bun acum că v-am dat foarte mult de gândit haidem să vă ofer și soluția.

 

 

Eu am descoperit o teorie adevărată, dar oricine o poate proba că doar nu este dogmă, deci:

 

Toate rasele umane moderne au originea în rasa indiană, sper să nu se simtă nimeni jignit aici că lucrurile o să devină și mai grave în cele ce urmează.

 

 

Mi-am pus fireasca întrebare: -Oare de ce sunt rasele umane moderne atât de omogene fiecare în sânul propriei comunități de rasa?!

 

 

Răspunsul a venit tot după o întreagă serie de tatonări și paradigme.

 

Europenii sunt indieni + neanderthalieni;

 

Asiaticii sunt indieni + denisovani;

 

Africanii sunt indieni + ? - o rasă umană ancestrală ce a supravietuit fie în Africa, fie in Austronezia (Melanezia extinsă).

 

 

 

Iar acum voi mai aduce o ultimă completare și poate cea mai cutremurătoare: -De ce sunt atât de uniforme somatic (fizic) rasele umane în cadrul grupului rasial chiar și pe zone continentale sau trans-continentale?!

 

 

Mai exact: -De ce toti asiaticii au părul drept, ... de ce toți negrii au părul cârlionțat,  samd?!

 

 

Omogenitatea fizică extraordinar de mare în cadrul raselor omenești nu poate semnifica decât un singur lucru și anume originea post-apocaliptică a întregii umanități din grupuri cosaangvine extrem de restrânse numeric.

 

 

 

Mai exact rasa indiană descinde dintr-o singura pereche inițială sau un grup mic ce a descins dintr-o familie, așa după cum o dovedește și caracterul trăsăturilor acestora.

 

Rasa europeană descinde dintr-un grup indian mixat cu neanderthalieni?... mixajul a produs 99% descendenți infertili, iar cei fertili (1%) au avut trăsăturile mai mult indiene, dar au păstrat din genomul neanderthalian pielea albă în nuanțe cunoscute, o constituție puțin mai robustă, părul, ...

 

Rasa neagră descinde dintr-o pereche indiană mixată cu Afroantropus?, care a donat trăsăturile negroide specifice.

 

Rasa asiatică descinde din indieni plus Omul denisovan, ...

 

 

Problema raselor nu se oprește aici, este interesant faptul că 99% dintre descendenți erau infertili, sau amestecul s-a produs la marginea continentelor și în mod curios restul umanității a devenit infertilă dispărând complet.

 

Oricum omogenitatea rasială ne indică fie o geneză post-apocaliptică în pragul extincției, fie chiar o geneză sintetică produsă de ET-ii sau prin accidente transdimensionale sau voiaje transdimensionale din realități paralele /alternative.

 

 

Diversitatea fenotipică din cadrul raselor nu este suficient de pronunțată, iar dacă privim scheletele raselor vom vedea diferențe minuscule.

Aceste diferențe parvin prin amestecul trans-rasial ulterior, amestecul cu speciile ancestrale, cât și prin moștenirea variabilițății prin combinatorică genetică, mai exact trasăturile a doi părinți pot fi impărțite asimetric descendenților generându-se o gamă relativ largă de persoane cu trăsături relativ distincte.

 

 

O altă probă a apocalipsei, a anomaliei genezei noastre constă în chiar aspectul trăsăturilor noastre ce se pot verifica prin boli genetice:

 

Iată de ce am pornit de la grupuri umane minuscule si cosangvine după cum și poveștile sacre reclamă:

 

-rasa ALBĂ: gigantism, acromegalie, albinism (culoarea alba, extremități mărite: mâini, urechi, limbă, penis, nas, degete /palme, înălțime mare alungită, mai ales a picioarelor);

 

-rasa GALBENĂ: Sindrom Down, aspect mongoloitic specific, talie scăzută, extremități mici (vezi rasa albă tipuri de extremități), Bronzază și sau Icter, boli ce pot genera culoarea gălbuie sau arămie a pielii.

 

-rasa NEAGRĂ: Sindromul Anders?, o boală ce generează culoarea neagră a pielii; Prognatism - generează acel bot in cadrul dentiției; Gigantism, Acromegalie.

 

 

Rasele umane au pornit astfel la drum, iar singurii lor descendenți care au devenit fertili au reușit să elimine aproape complet efectele nocive ale acestor boli genetice rămânând doar acele trăsături non-dăunătoare, sau nu suficient de periculoase ca să ducă la extincție în final.

 

 

 

PS: Ca să nu vă rămân dator cu încă o explicație în ceea ce privește rasa INDIANĂ, am să aduc câteva lamuriri aici.

Rasa INDIANĂ nu este nici ea perfecțiunea întruchipată deși pare primordială, astfel rasa indiană a suferit și ea de pe urma Sindromului Anders (pigmentarea puternică a pielii) și altele câteva.

 

Cunoaștem faptul că tipul uman ancestral semăna cu neanderthalienii și era uriaș (2-3 metrii), extrem de robust și cam urât după standardele noastre, astfel că geneza ultimului sapiens trebuie să fi trecut printr-un proces de micșorare și gracilizare post-apocaliptică prin Nanism divers (hipofizar ori ba / si /sau), apoi o revenire la o talie medie, dar cu trăsăturile gracilizate, adică subțiate, îndulcite, debile.

 

Numai bine la toată lumea! :salut:

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×