Ce buchet de flori sa daruiesti persoanei iubite?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriHobby
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari17625

Voteaza & Distribuie

Descriere

Toate femeile iubesc florile, chiar daca unele nu vor sa recunoasca. Un buchet imens de flori intotdeauna le va face ziua mai frumoasa. Ca si cadou, florile pot spune orice de la "Te doresc, ACUM" pana la "Imi pare rau". Cand un barbat cumpara flori, fie ca suna pentru a le comanda sau merge la o florarie, trebuie sa stie de unde sa inceapa. Iata o lista a 10 dintre cele mai frumoase flori. Este imposibil ca iubitei tale sa nu ii placa cel putin una.

10.Bujori

Bujori

Au un miros extrem de frumos si fac o impresie de neuitat, chiar daca multi ii considera de moda veche.

9. Crini

Crini

Crinii sunt folositi mai ales pentru a face dintr-un buchet mic, unul mare si nu costa mult. Ei pot fi albi, alb cu roz, alb cu pete roz, galbeni sau portocalii. Mai ales cei portocalii fac o impresie minunata. Aveti insa grija la firisoarele mici din mijloc care va pot pata hainele cu polen portocaliu.

8. Pasarea paradisului

Pasarea Paradisului floare

Ai nevoie doar de 2 dintre aceste flori intr-un buchet pentru a impresiona. Nu sunt extrem de frumoase, dar arata ca nu iti e frica de o schimbare si de exotic.

7. Ramuri inflorite

Ramuri inflorite

Orice contine multe flori inflorite pe o creanga are efect si primeste o nota mare pe scara elegantei si frumusetii. Aceastea au un efect dramatic asupra buchetului. Daca ei ii place drama, si poate din aceasta cauza vrei sa ii trimiti flori, ceva asemanator va fi o buna alegere.

6. Lalele

Lalele

Exista o mare varietate de lalele. Unele sunt cele comune, rosii sau galbene. Dar mai exista unele cu aspect "ciufulit" sau dungate. Acestea mai ales pot crea un buchet minunat in special in primavara. Lalele fac impresie mai ales in cantitati mari, si chiar daca ele nu tin mult, ca si prima impresie ele sunt castigatoare.

5. Crizanteme

Crizanteme

Crizantemele sunt alt exemplu de flori de camp ce pot aduce putina fantezie buchetului. Daca vrei sa comanzi un buchet de crizanteme, asigura-te sa specifici ca doresti crizanteme deosebite, precum crizanteme paianjen, nu doar crizanteme comune.

4. Margarete

Margarete

Nu alege margarete albe de duzina. Exista margarete uriase, intr-o varietate mare de culori inimaginabile. Ele tin foarte mult si arata superb impreuna cu alte flori. Ele exprima bucurie si cui nu-i place sa fie bucuros?

3. Cale

Cale

Calele sunt sexy. Sunt elegante si extrem de frumoase. Un intreg buchet de cale dovedeste ca esti un barbat cu bun gust – din aceasta cauza esti impreuna cu ea – in toc cu latura ta artistica, sensibila si constient de moda.

2. Orhideele

Orhidee

Orhideele sunt fara dubiu cele mai misterioase, variate si frumoase flori. Poti darui doar o orhidee, care insa nu are efect daca nu este inflorita. Orhideele sunt uimitoare. Majoritatea buchetelor include cate un tip de orhidee pentru efect. Orhideele dureaza o lunga perioada de timp.

1.Trandafiri

Trandafiri

Nici o alta floare, oricat am incerca, nu poate fi pusa pe locul intai. Trandafirii, in special trandafirii rosii, sunt intotdeauna o buna alegere. Cu cat mai mult, cu atat mai bine.