Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

17 minutes ago, Cezara6 said:

Vriies... Mulțumesc pt incurajare... A fost o neînțelegere între noi ăst-vara. Ideea e ca m-am exprimat eu greșit. Iertare! 

Stai liniștită, că nici nu mai știe nenea ce-a fost astă-vară! :laugh: Ideea e să fii tu bine, da? Și să faci măcar un minim efort pentru asta, pentru că viața noastră e cam scurtă și merită din plin s-o trăim. 

Pup fata și ai grijă de tine!

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca este o figura din mitologia antica, dar nimic n-am citit despre omu' asta sau basme cu zmei si zane, printese si cai fermecati, in viata mea n-am avut o carte din asta-n mana!

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din câte știu, nu este o asemenea carte, despre mitologie. Doar zic, n-am citit vreo recenzie. Singurul motiv mitologic, sa zic asa, este numele unui persomnaj, Dedaus, care apare la incipit ul romanului, acolo unde am ajuns. Acțiunea scrierii se petrece într-o singura zi. 

  • Like 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Eu ieri m-am îndepărtat puțin de programa de titularizare pentru franceza, am început sa citesc excentricitate, ca de exemplu Swedenborg-câteva capitole din Heaven and Hell și Bogdan Petriceicu Hasdeu-Sic cogito, am citit vreo 50 de pagini. Eh... Dar pentru cine știe, nu m-am îndepărtat chiar asa de mult de literatura franceza ortodoxa, ceea ce am citit, pe lângă mulțimea mea de curiozități, are și rol liminar în înțelegerea unor personalități ale condeiului de stirpe frantuza precum Monsieur Balzac et Monsieur Hugo. 

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×