Sari la conținut
Forum Roportal

Postări Recomandate

Asa o fie ea, io nici ca exclus, cand ziceam mai sus, despre, caci intotdeauna m-am intrebat de ce fiintarilii astelea cosmsisi , ele in loc sa fie la mini sa ne dam seama unu asupra celuilalt, de ce ele e verzi cand puteau fi albastri, iar io de ce sunt asa cum sunt, daca si altfel putem fi in fiindul meu, darale iale de vreme ce n-a venitara enca, ele ca trebuie sa fiind inca pe drum ,. gandi eu. Ca nu se poa`, ca ele si venitere sa fie, si appoi vizita sa nu-mi face , macar de curiozitate, care in natura ratiunii iaste , asa fiind firea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cosmin, nu mai face misto de topic. Nu e de discutii.

E topic de prezentare de cazuri reale, asa cum considera fiecare.

Nu se intelege nimic din ce spui acolo. 

Presupun ca nu ai -2 clase primare.

Editat de NASTYPRIMUL
  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi cer scuze, eram intr-o stare de sur-excitare cand am scris textul acela. Ma framanta o intrebare , poate ilegitima, recunosc, caci ce drrept as avea sa mi-o pun, o intrebare care mi-a dat de furca mult timp: "De ce omuletii verzi, pe langa faptul ca ramane inexplicabil de ce nu sunt albastri, nu se apropie mai mult, stiu si eu, sa discute cu noi despre tainele universului cunoscut , necunoscut, vizibil sau invizibil, sa ne studieze , sa faca experimente pe noi, sau din orice alt motiv imaginabil, de ce vin, plutesc putin in baloanele lor sferice, mai putin sferice sau si mai putin sferice, si apoi pleaca fara sa lase un semn, fara sa ne salute, fara sa ne bage in seama ? "

Dar daca nu se discuta, nu se discuta. Eu baloane pe cer am mai vazut, niciodata nu mi-am imaginat insa ca ar fi extraterestri inauntru. De aceea nu pot contribui cu propria experienta la imbogatirea acestui topic.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Din felul în care pui problema, e clar! Cu tine, "omuleţii", fie ei verzi sau de alte culori, nu prea vor discuta în mileniul ăsta.

Dom'le, cu o postare mai sus ţi s-a spus foarte clar că ăsta e un topic în care, dacă te interesează subiectul şi ai ceva de spus în acest sens, vii cu cazuri pe care tu le consideri a fi reale referitor la OZN-uri şi că nu-i un topic de dat cu părerea despre existenţa extratereştrilor. Sunt alte topice în care se dezbate acest subiect.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Am inteles dom` le asta, altele sunt nelamuririle mele . Daca nu credem in existenta extraterestrilor cum sa prezentam cazuri reale de OZN-uri ? Mai intai trebuie sa picam de acord asupra existentei lor, nu ? Si apoi cel care prezinta cazuri reale nu trebuie sa creada in existenta extraterestrilor ? Trebuie. Altfel , cine stie, ajungem sa prezentam cazuri reale de OZN-ui fara sa credem in OZN-uri si extraterestri, sau , si mai rau, ajungem sa credem ca ne-am intalnit cu extraterestri , desi le negam existenta. Asta e pericolul. Dar ...daca nu se discuta, nu se discuta, ce putem face in cazul asta ?

Ce este un OZN ? Orice obiect zburator neidentificat este un OZN sau e vorba numai de nave extraterestre ? Dilema si aici , zic eu. Caci daca credem ca orice obiect inca neidentificat este un OZN, atunci, da, am si eu ceva de spus. Contribui la topic. Am avut o prietena cam nervoasa. La un moment dat au inceput sa zboare pe langa mine obiecte neidentificate, OZN-uri, pe care abia mai tarziu , cand au cazut si s-au spart am reusit sa le identific. Erau farfurii zburatoare.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Păi, în cazul acesta mă tem că nu ai înţeles bine. Persoana care a deschis topicul respectiv a făcut apel la înţelegerea ta, spunându-ţi că acesta nu e un topic de discuţii, ci de prezentare de cazuri reale, asa cum considera fiecare. Dacă nu credem în existenţa extratereştrilor, avem opţiunea să dăm pur şi simplu pagina; adică să părăsim acest topic şi să ne spunem părerea pe altele, în care se discută în acest sens. Uite, îţi recomand, aşa, la o primă strigare, două topice în care se dezbate problema şi în care eşti oricând binevenit cu păreri pro sau contra:

https://www.roportal.ro/discutii/topic/69447-ozn-ce-sunt-de-fapt-ele/page-34

https://www.roportal.ro/discutii/topic/110895-cel-puţin-patru-specii-de-extratereştri-au-vizitat-pămantul/page-1

 

Chiar sunt curios să văd care e părerea ta.


Aşa că, dacă realmente te interesează o discuţie sine ira et studio pe această temă, te aştept acolo...

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Imi cer inca o data scuze si promit ca nu voi ma calca pe aici. Nu se discuta, nu se discuta, asta e. Caci cum poti sa discuti de vreme ce nu se discuta ? N-ai nicio posibilitate. Asa stand lucrurile eu nu mai am decat o intrebare. Cum s-a ajuns la concluzia ca eiu n-as crede in extraterestri ? Nu e vorba despre asa ceva. Eu imi puneam probleme, intrebari, cautam raspunsuri, n-aveam o parere formata. Poate exista. Stiu si eu ce o fi in universul asta mare ? Orice se poate . Eu doar ma intrebam in legatura cu cei care ne viziteaza, inspirat de acest topic. De ce ei ne evita ? Am inteles ca au fost niste baloane, niste corpuri sferice, niste ce or fi fost ele, dar de ce vin, se uita de la mare distanta la noi si nu coboara sa ne salute ? E si nepoliticos , cred eu. Domnule extraterestu , daca tot ai venit, coboara , domnule , si saluta-ne  ! Vii, te uiti si pleci . Ce inseamna asta ? Nu esti si curios sa vezi pamantul de aproape ?

Asta era problema. Inca o data mii de scuze.. E, daca nu se discuta nu se discuta, ma mut. Dar daca ma viziteaza vreun omulet verde va promit ca ma intorc si relatez. Apropo , cum arata ? Cum imi dau seama ca am de a face cu un extraterstru si nu cu un anmal necunoscut ? Au vreun semn distinctiv ?

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Extraterestrii nu vin sa te salute pentru ca nu isi pierd timpul cu oameni, asa cum tu nu iti pierzi timpul sa saluti molii sau omide sau muste in drumul tau voios spre scoala, saltand cu ghiozdanul care are Batman pe el.

Tu iti pierzi timpul gandindu-te la tipa cu OZN-uri mari de pe Facebook, nici prin cap nu-ti trece sa saluti gandaci de balegar sau paianjeni.

Asa sunt si extraterestrii fata de tine.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Noi studiem animalele dom`le . Si nu numai animalele, studiem viiul si neviul. Suntem fiinte rationale, curioase. Unii dintre noi au animale de casa. Ne apropiem de animale chiar daca nu comunicam cu ele printr-un limbaj sofisticat. Pe unele dintre ele le dresam. Intram intr-un fel in contact cu fiintele inferioare, chiar daca nu sunt fiinte rationale capabile de gandire abstracta. Extraterestrii ar trebui sa se apropie de noi sa ne studieze, sa ne dreseze, sa ne domesticeasca, sa ceva...nu stiu. Eu asa credeam ca fiintele rationale sunt curioase, se apropie de alte fiinte rationale chiar daca e vorba de o civilizatie mai putin avansata tehnologic. Aceasta tacere, aceasta liniste a sferelor, ignorarea cu care suntem tratati de vizitatorii veniti din alte lumi, mi se pare de neinteles. De ce sa calatoresti ani-lumina prin spatiul cosmic ca sa stai trei minute in atmosfera unei planete locuite de fiinte rationale pentru ca peste trei minute sa dispari ? Nu se leaga, ceva e nefiresc aici. E ca si cum ai pleca in concediu, ai avea nevoie de trei zile sa ajungi la destinatie si ai sta la plaja si relaxare numai cinci minute. Efortul e mai mare decat distractia. Daca tot au strabatut spatiul cosmic , daca tot le-a luat cel putin 10 ani sa ajunga pana la noi, de ce sa stea numai doua minute in atmosfera sa arunce o privire ? Dar , ma rog, daca nu se discuta, asta e, nu se discuta. Nu vreau sa stric topicul. Nu se discuta, deci am plecat , ma mut in alt topic.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×