Covoare din lână nevopsită - Startdecor lansează colectia Eco Natural

Covoare din lână nevopsită - Startdecor lansează colectia Eco Natural

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriCovoare
Ultima actualizareDuminica 17 ianuarie 2021
Vizualizari97

Voteaza & Distribuie

Descriere

Fenomenul Eco ia amploare in toate domeniile la nivel global datorita schimbarilor climatice si dorinta consumatorilor de a consuma si a fi inconjurati de produse sanatoase sau benefice pentru sanatatea umana, iar amenajarile interioare nu fac exceptie de la aceasta regula. Dupa mobilierul ecologic, iata ca avem si covoare de ultima generatie tip eco-friendly tesute la razboi mecanic din 100% lana nevopsita si comercializate in Romania de magazinul Startdecor. Produsele ecologice sunt produse care nu dauneaza in nici un fel planetei, nu duc la epuizarea resurselor energetice si sunt in perfecta armonie cu mediul. Cu ajutorul produselor ecologice, poluarea poate fi redusa, minimizata si in cele din urma eradicata in totalitate.

Colectia Natural are in portofoliu 15 modele de covoare la diferite dimensiuni ce accentueaza personalitatea incaperii in care sunt folosite, este suficient de dominanta astfel incat sa nu mai fie nevoie de prea multe accesorii in jurul covoarelor si este potrivita atat in tandem cu un mobilier clasic cat si cu unul de tip modern.

Covoarele produse din lana au diverse beneficii, iar printre cele mai importante le enumeram pe cele care au legatura directa cu sanatatea noastra si a membrilor familiei noastre:

  • Nu sunt toxice sau alergice si cu siguranta nu sunt un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor
  • Sunt tratate anti-fungic, anti-molii si anti-incendii
  • Actioneaza ca un bun izolant termic pentru incapere ceea ce ajuta la reducerea consumului.

Covoarele din colectia Natural de tip eco-friendly cat si toate celelalte covoare de lana regasite in magazinul Startdecor sunt produse in Polonia, la unul dintre cei mai importanti producatori la nivel European.

Startdecor are in portofoliul sau peste 600 de modele la diverse dimensiuni, covoare ieftine sau mai scumpe in functie de calitatea dorita, potrivite pentru fiecare buzunar si este prezent atat pe piata online din Romania cat si in Ungaria prin varianta sa in limba maghiara Startdecor.hu, anunta reprezentantii retailerului online.

Sursa foto: covor-lana-natural-gono-eco-startdecor