Sari la conținut
Forum Roportal
Ampera

Propria inmormantare

Postări Recomandate

Eu intotdeauna am visat ca lumea sa petreaca cand o sa mor. Sa fie Edwyn Collins cu 'A Girl Like You', voie buna, glume de la cei care m-au cunoscut.

Nu stiu daca vreau neaparat sa fiu incinerata, dar clar nu vreau traditii, 70 de pomeni, jecmaneala familiei pe seama faptului ca am murit, samd.


Foarte aiurea mi se pare faptul ca oamenii mananca si beau cand cineva moare. Dupa pierderea sufleteasca pe care o sufera acei oameni ce ingroapa pe altii mai vine si faptul ca trebuie sa cheltui bani sa manance altii.

Nu doar sa manance altii; dac-ai stii cate obiceiuri si cati bani se dau pe la tara, in alte zone.. te-ai cruci. Pe bune.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Cultul Mortii la diferite natiuni are alte aspecte, vad la budisti ca fiecare casa are macar o statuie cu bortzosul Budha si Smabata ii da de mancare!!!

Africanii danseaza la inmormantari ca si sud-americanii bastinasi, nu albii, am fost invitata si m-am simtit rau ca nu voiam sa dansez si ei m-au certat ca dezonorez mortul si familia.   La multi nu le place nici culoarea neagra la ocazia asta, mai am si eu de aflat secrete, dar am decis sa nu ma mai duc la adunari din astea decat la cei aproape de familie unde este acceptat cum ma comport si ma imbrac.      

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Nici in State, doar cei de la Criminalistica au drept sa desgroape, dar de multe ori se scrie pe invitatie ca prefera culoarea neagra 100%.

Doliu nu prea se poarta decat italiencele trebuie sa poarte negru cativa ani parca dupa mama, tata si sot.  

 

Intr-o zi la cumparaturi am gasit o rochie tip palton negru, la moda acum in sezonul rece si l-am cumparat.

La o gluma i-am spus hodorogului ca deja-s echipata pentru ultima plimbare in parc, voia sa vada si nu i-a placut deloc.

Voia sa-l doneze imediat si sa-mi cumpar ceva ca lumea.   Inca n-am vazut nimic sa-mi placa si sa se portiveasca ocaziei.

Ne-am lamurit ca nu-l donam, il tinem in caz ca va fi foarte frig afara ... ca nu voi gasi rapid nimic mai bun.  

L-am ascuns bine ... dar el tot o sa-l doneze daca-l gaseste si vrea.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Pentru incinerare as opta si eu. Dar ce-i cu dorinta asta ca cei dragi sa prezinte o veselie fortata cand ei sunt varza pe-dinauntru? Sau sa faca party? E cam creepy

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
la voi cum ar arata propria inmormantare?

Acu cativa ani ziceam si eu ca as vrea sa fiu incinerat si bla bla bla.

Acum consider ca e aiurea si cam egoist sa iti doresti un anumit tip de inmormantare. Ce dreacu importanta mai are? Esti mort :)

Asa ca ii las pe cei care raman sa scape de cadavru s-o faca asa cum le vine lor mai usor- excludem aici pe cei care se vor bucura :))). Vor incinerare pentru ca x? Ok. Vor inmormantare pentru ca y? Ok.

  • Upvote 1

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Sunt de acord cu Dismissive. Ce mai conteaza cum e inmormantarea si ce pateste cadavrul meu??? Is moarta, for fuck's sake. Si cand ma gandesc ca oamenii vor sa fie ingropati in anumite haine...sau prin alte parti (nu stiu daca am auzit bine) se chiar machiaza cadavrele. Dupa parerea mea, pot sa ma bage si la groapa comuna. Who cares? N-am pretentii de-astea prostesti.

  • Upvote 2

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×