Sari la conținut
Forum Roportal

Evaluează acest topic

Postări Recomandate

Mesaj primit pe PM de la hinghi:

 

de 2 luni jumate iau sulfasalazina .... nu prea merge...as vrea sa aflu si altceva daca stiti....ca asta cu sulfasalazina e de durata....

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara

nu am stiut exact unde sa incadrez acest subiect.

O persoana foarte draga tocmai a fost diagnosticata cu aceasta boala.Cunosc destule despre afectiunea in sine,ma intereseaza daca cineva s-a confruntat cu ea sau are cunostinte care sufera de asa ceva si cum merge tratamentul?regreseaza boala,se stopeaza simptomatologia...su avanseaza?

am inteles ca prognosticul este negativ si sunt foarte speriata.

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri
Buna seara

nu am stiut exact unde sa incadrez acest subiect.

O persoana foarte draga tocmai a fost diagnosticata cu aceasta boala.Cunosc destule despre afectiunea in sine,ma intereseaza daca cineva s-a confruntat cu ea sau are cunostinte care sufera de asa ceva si cum merge tratamentul?regreseaza boala,se stopeaza simptomatologia...su avanseaza?

am inteles ca prognosticul este negativ si sunt foarte speriata.

buna ,aceasta afectiune este incadrata in categoria bolilor autoimune,unde sistemul imunitar nu recunoaste cartilagiile ca fiind parti bune ale organismului si le distruge !!!! si daca esti interesata,sunt niste produse ce pot ajuta la tratarea bolii si iti pot pune la dispozitie detalii referitoare la aceste produse....http://www.4life.com/shopping/productdetail.aspx?mode=1&iid=24070&cid=68

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

am 22 de ani si am fost diagnosticat cu artrita reactiva,am dureri la ambele glezne si inflamatie la glezna stanga si genunchiul drept, am fost internat 10 zile,am facut tratament cu amoxiplus si solu-medrol ambele pe vena, mi-au extras lichid din genunchiul drept si la analiza acestui lichid mi-a iesit astfel: proteine totale 5,5g/dl, acid uric 6 mg/dl, glucoza, 58 mg/dl, ldh 405 ui/l, factor reumatoid negativ, ragocite prezente, absenta bacililor acidoalcoolorezistenti in frotiul direct, citologie:celularitate crescuta, 82% polimorfonucleare neutrofile,18% mononucleate, mediile de cultura au ramas sterile dupa 48 h de incubare la 37

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Artrita
Artrita reprezinta inflamatia acuta a unei articulatii.
Cauze:
-factorii de mediu nevavorabili (umezeala,frig,vaporii de apa)
-microtraumatisme si solicitari exagerate ale aceleasi articulatii
-afectiuni infectioase
Tipuri de artrita :
1.Artrita gutoasa :inflamatia articulara se datoreaza depunerii de saruri de acid uric in articulatie.Constituie un model de tulburare a metabolismului
Remedii :
-extract din muguri de mesteacan
-extract din muguri de frasin
-extract din mladite de ienupar
-extract din mladite de caprifoi negru
-extract din seva de mesteacan
-ceai de java
-enzime proteolitice
-diminuarea cantitatatii de proteine de origine animala.
-diminuarea consumului de otet alimentar si de alcool
-diminuarea cantitatii de paine si dulciuri
2.Artrita psoriazica
Artrita psoriazica este o boala cronica autoimuna caracterizata prin inflamatia pielii si a articulatiilor. Aceasta boala se obiectiveaza prin zone cutanate inflamate eritematoase (inrosite) si cu tendinta la descuamare. Psoriazisul afecteaza frecvent coatele, genunchii, scalpul, zona ombilicala si organele genitale sau anusul. Aproximativ 10% din pacientii cu psoriazis dezvolta o inflamatie asociata a articulatiilor. Astfel, pacientii care au atat psoriazis, cat si artrita inflamatorie sunt diagnosticati cu artrita psoriazica.
Remedii :
-extract din mladite de vita de vie salbatica
-extract din muguri de mesteacan
-extract din muguri de coacaz negru
-gel de aloe vera
-noni
3.Artrita reumatoida
Poliartrita reumatoida este o boala inflamatorie care afecteaza articulatiile mainilor si picioarelor, de unde rezulta tumefactii, dureri si distructie articulara.
Cauza aparitiei poliartritei reumatoide nu se cunoaste, insa boala este considerata a fiautoimuna. Sistemul imunitar ataca tesuturile articulare moi si pe cele conjunctive din componenta altor structuri ale corpului, cum ar fi vasele sanguine si plamanii. In final, se produc eroziuni ale cartilajelor, oaselor si ligamentelor articulare, cu aparitia in articulatiile afectate a deformarilor, instabilitatii si fibrozei. Viteza distructiei articulare variaza de la o persoana la alta, tabloul clinic fiind influentat de numerosi factori, printre care predispozitia genetica.
Tratament naturist :
-Seleniu organic : un studiu recent realizat de medicii din Japonia arata ca seleniul si vitamina E amplifica efectele tratamentelor cu antiinflamatoare articulare asupra pacientilor cu artrita. Mai mult, un studiu danez arata ca artrita si poliartrita reumatoida se instaleaza cu predilectie la persoanele care au un nivel redus al seleniului in organism.
-uleiul de luminita noptii : GLA aduce beneficii importante in artrita reumatoida, poliartrita reumatoida si guta: reduce inflamatia, durerile matinale si rigiditatea, este un bun lubrifiant pentru articulatii.
-cartilajul de rechin : cartilajul de rechin, datorita substantelor cu efect antiinflamator pe care le contine, mentine articulatiile in conditii optime de functionare. De asemenea, previne artrita reumatoida, dar si alte afectiuni articulare, prin aportul asa-numitelor polizaharide, care ajuta la pastrarea structurii normale a tesuturilor care "captusesc" articulatia.
-macesele : intr-un studiu danez din 2004, facut pe 112 persoane bolnave cu artrita reumatoida si osteoartrita, pacientilor li s-au administrat oral cate 5 grame de macese pe zi, vreme de 90 de zile. La sfarsitul tratamentului, la 66% dintre pacientii care luasera macese, durerile reumatice se diminuasera considerabil sau chiar disparusera. De asemenea, la toate persoanele care au raportat disparitia sau diminuarea durerii in urma tratamentului cu macese s-a observat si o imbunatatire a mobilitatii articulatiilor afectate de reumatism. Acest studiu clinic nu este singurul, medicii din Germania si din Danemarca facand in ultimul deceniu nu mai putin de opt cercetari de acest tip, toate incununate cu succes. In prezent, in tari cum ar fi Germania, Marea Britanie, Danemarca, Franta, macesele devin treptat o optiune de tratament tot mai serioasa pentru reumatologi, acestia ajungand chiar sa recomande macesele in locul clasicelor antiinflamatoare de sinteza, cu nenumaratele lor efecte adverse.
-extract din mladite de vita de vie salbatica : Reumatism cronic cu deformari, artrita reumatoida, artroza deformanta, poliartrita cronica evolutiva, spondilita anchilozanta, maladia Dupuytren.
-extract din mladite de Buxus : Artrite reumatoide, aderente postinflamatorii, reumatism cronic, bolile Dupuytern, Peyronie si Ledderhose, guta si hiperuricemie, icter, afectiuni ale tractului biliar (colangite, insuficienta biliara, coleciste), dislipidemie, tulburari minore ale coagularii si trombocitelor, afectiuni cutanate si mucoase (seboree, plagi atone si infectate, veruci, eczeme pustuloase palmo-plantare, candidoze orale), leziuni preneoplazice si neoplazii.

Editat de Darianna
sters reclama

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Ma doare toate alea pe frigul asta, de la unghii inclusiv la firul de par pe cap si nu prea este tratament contra asta decat mai nou sa folosim Turmeric.   Am incercat, dar imi iese mirosul pe piele si nu este chiar placut, dar nu seamana cu cea de branza!!!   Ma acomodez si ma imbrac corespunzator mereu si de asta locuim aici la caldura, dar cea de vara nu tine caldura precum soba de teracota.   Ne racim imediat cum scade temperatura, nu in sensul de raceala ca Influenza ci frig in oase si incheieturi.   Imi prepar o baie fierbinte ca se va raci repede apa si asa, adaug lavanda uscata si saruri multe, poate ma ajuta un pic.    Alcool nu se poate bea decat in week end, mi-a spus o cunostinta sa-mi fierb vin cu arome, dar nu ma complic.  Daca-mi placea vinul, deja eram demult in acest tratament, dar nu-i de mine, doar durerea!!!            

Partajează acest post


Link spre post
Distribuie pe alte site-uri

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

×