Sari la conținut
Forum Roportal

Alex2019

Members
 • Număr conținut

  8
 • Înregistrat

 • Ultima Vizită

Reputație Comunitate

3 Irelevant

Despre Alex2019

 • Rang
  Boboc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

 1. Alex2019

  Stare confuza

  Da,e imaginara! Am gândurile astea din adolescenta. Chiar și la magazin sunt foarte precaut,de obicei daca vânzătoarea am senzația că se uită urat la mine îmi pun aceeași problema.
 2. Alex2019

  Stare confuza

  Sunt la psihiatru cu diagnostic de schizofrenie. Urmează să fac și psihoterapie dar medicul zice că tratamentul e baza! Am fost și la psihologi fara rezultat.
 3. Alex2019

  Stare confuza

  Sunt acasă acuma. Nu am postat numele real,dar mă gândesc să nu ajung acolo la închisoare!
 4. Alex2019

  Stare confuza

  Sper sa nu va plictisesc dar as vrea o părere.. Am scris un comentariu pe un site medical in care am descris o experiență din trecut în care din cauza unui extaz euforie am zis că era să merg la școală cu cuțitul cu scopul de a mă tăia in fața colegilor și că în acest mod le voi schimba perspectiva despre viața,care este rea și amenințătoare. Întrebarea mea:pot fii acuzat de terorism din acest lucru? Când am scris topicul prima oara mi sa blocat browserul și mi sa șters tot ce am scris. Întrebare:poate un virus sa îmi fi preluat ce am scris și să îl trimită altor persoane sau să îl redirecționeze pe alt site? Mă tot gândesc că voi fii violat de colegii de celulă și de frică acestui lucru mi-am mărit doza unui medicament care poate produce complicații cardiace grave și iau și mult energizant de teamă acestor gânduri.
 5. Alex2019

  Descărcări in pericol

  Am început recent sa am o obsesie în legătură cu muzica legală descărcată de pe net aplicații din Google play. Îmi este teamă să nu fiu arestat din cauza unui virus care se ascunde în telefonul meu/fișiere și poate sa îmi comercializeze/muta muzica din tel pe siteuri ilegale astfel încât eu sa fiu arestat sau primesc amenda! E posibil așa ceva?pot descărca liniștit muzica de pe net? Menționez că folosesc bitefender free dar cred că nu funcționează! Și intru din că d in când pe site 18+ dar nu dau date cu toate că din greșeală mai accesez reclame! Vă mulțumesc pentru răspunsuri!
 6. Alex2019

  Moartea

  Aveți dreptate,acuma m-am liniștit. Iau mai mult antidepresiv,și am discutat cu psihiatrul,acuma sunt ok.
 7. Alex2019

  Moartea

  Am 22 de ani dar sunt foarte confuz și nu sunt sigur de răspuns,cred că am și halucinații dar nu merg la spital. Am consumat 500 ml energizant monster+250 ml cola+o cafea cu mult zat,poate am noroc și mâine mai i-au un energizant și dacă vrea medicului să mă interneze eu o să îl musc sau o să mă tai cu ceva,sau poate mă prefac că n-am nimic...
 8. Alex2019

  Moartea

  Din copilărie îmi doresc să mor! Mă confrunt cu tot felul de obsesii de tip obsesiv compulsiv,in liceu aveam obsesia de a merge cu cuțitul la școală pentru a mă auto mutila,nu mă mai pot concentra la școală și la nimic,nu mai vad sensul vietii și vreau să mor,de două zile nu mai mănânc și consum energizante de ani buni în speranța că voi face un infarct. Am rămas și fără tratament psihiatric eu fiind diagnosticat cu schizofrenie paranoidă. Sunt oripilat de crime violuri tâlharii care sunt la ordinea zilei in aceasta lume bolnava așa că eu am hotărât să plec de aici. M-am gândit că ar fii o idee buna să mă tai în cabinetul medicului psihiatru când merg după tratament dar asta ar însemna să fiu internat dar eu nu sunt nebun așa că mă mai gândesc....
×