Sari la conținut
Forum Roportal

Melissa Rebecca

Silver Member
  • Număr conținut

    3322
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    126

Orice postat de Melissa Rebecca

  1. “Iubirea este singura reacţie ce demontează frica. Dacă nu crezi asta, încearc-o. Iubeşte orice persoană sau situaţie care evocă în tine frica, şi aceasta va dispărea. Este adevărat, nu atât datorită faptului că Iubirea e antidotul fricii, ci fiindcă frica este „absenţa Iubirii”. De aceea,ori de câte ori Iubirea este prezentă - frica nu poate exista.” Paul Ferrini Citesc de cateva zile pe aici si Roportal imi pare in acest moment, o incapere cu luminile stinse. Unde se mai si aude din cand in cand, un buhuhuuuu de ti se face parul maciuca! Unora le plac dramele. Mie, nu! Unii prefera sa ramana prizonieri in propriile stari negative, pentru ca acolo se intalnesc cu umbra lor. E un fel toxic de-a face cunostinta cu tine insuti. Eu prefer sa vad in ceilalti numai binele, pentru ca asa ma descopar pe mine si aduc la suprafata tot ce e mai bun. Prefer sa pastrez doar gandurile care binecuvanteaza si care imi sunt de folos, aducandu-mi in suflet pacea si bucuria. Aleg sa fiu fericita, ca-mi face bine la sanatate! Oamenii in general, se plang de lucrurile pe care nu sunt dispusi sa le schimbe! Pai ori le accepti asa cum sunt, ori iti asumi responsabilitatea schimbarii. Pentru ca vaicareala si negativismul sunt nocive, ucid sufletul si tot ce e frumos in el. So... pentru cei care s-au saturat de vaicareli, drame, taiat de vene pe lung etc...invoc aici IUBIREA si FRUMOSUL - regasite in ganduri, imagini, muzica etc Pe cei care rezoneaza in directia asta, va astept si va invit sa postati si voi daca vreti. Si cei care nu rezoneaza sunt bineveniti, pentru ca ei au mai multa nevoie de Iubire, decat ceilalti. :) Bine v-am (re)gasit! :airkiss:
  2. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Dragoste cu forta nu se poate, ca se numeste viol! :lol: Tu poti sa faci ce vrei, ca ti-ai luat forum. Dar topicele personale parca se inchid la cerere. La mine nu se aplica? :lol: Din punctul meu de vedere, acest topic este inchis pentru ca eu nu mai intru pe el. Si nu-ti fa griji, mie nu mi se termina iubirea, niciodata. :)
  3. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Si in loc sa te inchini, te-ai ofticat toata. :rot: Ce cauti Blues pe acest topic daca nu-ti place? Esti masochista? Sau ai venit sa-ti versi veninul? Asta e atitudine de administrator? Sa spui ca de cand am deschis topicul tu esti numai ironica si te distrezi copios? :doh: De ce trebuie sa te infoi toata si nu poti discuta civilizat? De ce te simti ofuscata de lucruri care nu ti se adresau tie? Te simti vizata sau ce? De ce simti nevoia sa jignesti? Nu trebuie sa-mi raspunzi mie, trebuie sa-ti raspunzi tie. Pune mana si inchide topicul, daca te oripileza atat de tare. Dar lasa ca cer eu inchiderea, sa fii tu linistita. :) Eu n-am timp de pierdut sa-ti raspund tie sau altuia la rautatile pe care le lasa aici. Nu ma intereseaza parerea nimanui despre mine. Nu e problema mea ce comentarii face unul sau altul la adresa mea. Tot ce ma interesa era ca acesta sa fie un topic altfel decat ce exista pe forum. Un topic pozitiv, frumos, plin de pace, iubire, bucurie. OK, nu se poate. Nicio problema, inchidem topicul. :lol: Fiero imi pare rau ca nu pot continua discutia cu tine. :flowers: Celor care ati postat la subiect, va multumesc inca o data si va pup! :giveheart: Indiferent ce cred cei afectati rau de lipsa iubirii, LOVE WILL ALWAYS FIND A WAY!! ;) Acum am sesizat ca prima si ultima melodie pe care am lasat-o pe acest topic, este aceeasi. Deci s-a inchis cercul. :lol: Numai de bine va doresc tuturor! :) Epilog: "Tu ai dreptul să mă vorbești de rău, eu am dreptul să te vorbesc de bine. Tu ai dreptul să mă urăști, eu am dreptul să te iubesc. Tu ai dreptul să te răzbuni, eu am dreptul să te iert..." :) Rog inchiderea topicului.
  4. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Corect! Asa e! :) Neata buna, Rodica! :airkiss: Minunat ai zis!!! Subscriu! :) Cea mai definitie faina!! :lol: Sigur ca da!! :) Mi-ar placea mult sa vad chestii frumoase si pline de iubire, postate de tine! :flowers: Foarte adevarat draga Lucia!! :giveheart: :giverose: Las si eu ceva si plec, uradu-va o zi frumoasa!! :) "Iubirea nu pleacă, doar tu crezi că nu o mai ai. Ea e acolo. Crește, vindecă, transformă, învie. Este atât de puternică încât străbate cerul, mângâie mormântul și topește orice inimă înghețată." H. Filipescu Va multumesc tuturor pentru muzici. Va pup si va las piesa pe care o ascult chiar acum. Again.
  5. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Nu poti, oricat te-ai stradui. :) Exemplele pe care le-ai lasat, zici tu ca arata prezenta iubirii in acele relatii? :lol: Pai eu vorbesc despre IUBIRE, nu despre relatii de doi lei. :) Nu poti vedea in exterior decat ceea ce ai in interior. Repet, o persoana echilibrata are o armonie interioara care nu depinde de nimic exterior. Pentru ca ea stie ca in exterior, totul este efemer si sigurata o are din ceea ce a gasit ea in interiorul ei. Desigur ca exista suferinte, suparari, tristeti, dar acestea sunt date de ATASAMENTUL creat fata de ceva/cineva din exterior si iti arata clar ca echilibrul tau nu a fost unul real si corect, pentru ca s-a bazat pe exterior, nu pe interior. Ceea ce exista in interior, nu-ti poate fi luat. :) Compatibilitatea si mai ales, complementaritatea, sunt coordonatele unei relatii fericite. :)
  6. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Desigur ca exista relatii fara compromisuri. Cele bazate de la INCEPUT, pe sinceritate deplina. Acolo unde nu exista minciuna, nu exista compromis. Plus ca, atunci cand iubesti pe cineva neconditionat, te fericeste tot ce face. Fericirea ei/ lui te implineste, chiar daca tu nu faci parte din ea in anumite momente. Suna ciudat probabil, dar este foarte adevarat. :) Fiecare vorbeste de obicei din prisma experientelor proprii si din cele ale persoanelor apropiate. De aceea, eu nu vreau sa contrazic pe nimeni. :) Fiecare isi expune liber parerea, si n-am pretentia sa o schimb cuiva. :) Si hai pa Blues ca e tarziu. :lol: Somn lin! :airkiss: Da. In primul rand trebuie sa invatam sa ne iubim pe noi insine. :) Minunata melodia, multumesc, te pup, fug la somn! :lol: Noapte buna! :) Tie :airkiss: :
  7. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Foarte adevarat ce spui!! Si explicatia e una simpla: ei gresesc pentru ca acest echilibrul il cauta mereu in exterior, in loc sa il caute in interiorul lor. De aici vin toate frustrarile si neimplinirile. In interior este Iubirea si infinitul. :) Lucrurile finite ( exterioare) nu pot implini sufletul. Iubirea neconditioanata exista. Desigur ca nu putem iubi neconditionat pe toata lumea, ca nu suntem Iisus. :) Dar putem sa ne iubim neconditionat, jumatatea, de exemplu. :) Cand apare suferinta, ea nu apare din iubire. Iubirea nu face victime, iubirea nu te face sa suferi. Posesivitatea face toate astea. Iubirea ofera libertate deplina, nu ia prizonieri. Iubirea il ajuta pe celallat sa creasca, nu il striveste sub orgolii, gelozii, posesivitati, nebunii. Iubirea inalta, niciodata nu nimiceste. :)
  8. Melissa Rebecca

    King1

    Melodia asta acum am ascultat-o prima oara. Si imi place, ti-o las! :)
  9. Melissa Rebecca

    FB si pozele lui

  10. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Lucia :airkiss: : "Cea mai mare descoperire a tuturor timpurilor a fost aceea că o persoană își poate schimba viitorul, doar schimbându-și atitudinea!" Oprah Winfrey "Dacă nu-i poţi face să vadă lumina, fă-i să simtă căldura." Ronald Reagan
  11. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Minunata!! :giveheart: Multumesc Lucia :giverose: , multumesc Fiero :giverose:. Si pentru muzica. :) Va las si eu ceva, cu drag: Fara suspans. :lol: Nota 10. :) Multumesc!! Tie :) :
  12. Melissa Rebecca

    FB si pozele lui

    :rot:
  13. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    King :) : Asta-i pentru Fiero, ca-i in engleza. :lol: Maine o sa am ceva de comentat la postarile voastre, ca acum e prea tarziu si mi-e lene. Sa aveti o noapte lina! :airkiss: Si ceva si pentru Blues :lol: :
  14. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    O, dar vai. Ce mi-ai zis-o! :rot: Cu mine vorbesti, draga garg? Stii ca esti ipocrit, da? Cica tie nu-ti place sa judeci un om pe care nu-l cunosti, dar tocmai ai facut-o. :lol: E greu sa fii bun. :) Parerea ta despre mine este doar problema TA, nu a mea. :) Multumesc de floare. Esti foarte subtil. :rot: Eu iti las o melodie care stiu ca-ti place. :) Hmm...ce ne mai place shaorma!! Pe un forum cred ca fiecare isi face o parere despre fiecare, dupa felul in care posteaza. Fie ca recunoate, fie ca e ipocrit si zice ca nu. De exemplu, ultimul delir a lui Redondo pe forum, pe subiectul cu violul, a conturat in mintea fiecarui cititor, cam cine este acest user. Felul in care postezi si ce scoti din taste, vorbeste despre tine in primul rand, si apoi despre subiectul in sine. Parerea mea despre tine dupa ceea ce postezi pe forum, este una foarte buna. Daca mi-am facut si o alta parere, avand altceva ca reper decat postarile publice, ti-am comunicat-o doar tie si atat. Si pentru ca mesajul pe care mi l-ai lasat aici vorbeste despre cine esti tu, nu despre cine sunt eu, pe viitor lasa-mi chestii de genu` asta pe topicul tau, nu aici. :) Invidiosule. :beee:
  15. Melissa Rebecca

    Nimicuri importante

    Multumesc!!! :giveheart:
  16. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    De aia imi place mie piesa asta asa mult. :lol: Zic ca ar fi bine ca fiecare sa fim constienti de partea intunecata din noi si sa nu o respingem, sa nu o ignoram, sa nu o minimalizam, deoarece ea isi va cere drepturile foarte violent, daca facem asta. Trebuie sa o acceptam ca facand parte din noi si sa nu o alimentam in primul rand, cu ganduri pe placul ei. :D Mereu sa cautam sa hranim partea buna si luminoasa din noi. Ei, na! Mie nu-mi place poezioara asta. :lol: Dar multumesc pentru melodie. :giverose: Asta e pentru MeerKat :airkiss: :
  17. Melissa Rebecca

    FB si pozele lui

  18. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Ohoo ce definitie faina! :)) Multumesc! :) Iti las si eu ceva:
  19. Melissa Rebecca

    Nimicuri importante

    M-am bucurat sa te vad! :) Multumesc!! :giverose:
  20. Melissa Rebecca

    CHAT PART 10

    Asa naspa e?
  21. Melissa Rebecca

    Nimicuri importante

    Tu zambesti asa frumos de la avatar? :) Sa ai o zi minunata! :airkiss:
  22. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    "Observaţi ce anume vă aduce pacea şi ce anume vă tulbură pacea. Asumaţi-vă responsabilitatea pentru ceea ce consumaţi, pentru persoanele pe care le aduceţi în preajma voastră, pentru ceea ce faceţi. Aveţi posibilitatea de a alege. Anumite alegeri vă aduc doar luptă şi durere. Altele, vă aduc linişte şi vindecare." Paul Ferrini
  23. Melissa Rebecca

    CHAT PART 10

    Buna sa-ti fie inima! :) Da-te cu ulei de cocos. Ar trebui sa dispara alergia. :)
  24. Melissa Rebecca

    Love will always find a way!

    Chiar asa e. :) Multumesc frumos!! Sa-ti fie weekendul asa cum iti doresti! :flowers: Iti las un catelus, ca data trecuta ti-am lasat un "catalus" :lol: si am vazut cand nu mai puteam edita.
×