Cât de norocos ești în 2020 în funcție de ascendent

Detalii

CategoriiDivertisment
Tagurihoroscop
Ultima actualizareLuni 11 mai 2020
Vizualizari1023

Voteaza & Distribuie

Descriere

Universul este infinit, la fel și astrologia care fascinează prin complexitatea și profunzimea ei. Se spune că semnul zodiacal ascendent este conducătorul personalității tale și îți poate afecta relațiile cu cei din jur.

Ascendentul definește multe aspecte ale personalității tale, cum ar fi temperamentul, dispozițiile, aspectul și comportamentul tău. De asemenea, ascendentul se spune că reprezintă prima impresie pe care o facem când întâlnim oameni noi sau când suntem puși în situații noi. În același timp, oferă caracteristici fundamentale destinului tău și are o influență puternică atunci când vine vorba de noroc.

Se întâmplă de multe ori să cunoaștem persoane care sunt născute în aceeași zodie ca a noastră și să constatăm faptul că sunt foarte diferite ca personalitate față de noi. Particularitățile oferite de ascendent sunt printre elementele care ne deosebesc de alte persoane născute în aceeași zodie. Norocul poate apărea în diferite forme, de exemplu îți poți găsi un loc bun de muncă, relația perfectă sau poate câștigi la loterie. În acest articol o să aflăm ce este ascendentul, cum se calculează și cât de norocos va fi anul 2020 pentru noi.

Ce este ascendentul și cum se calculează?

Ascendentul tău este la fel de important ca zodia ta pentru că acesta reprezintă semnul zodiacal care se află la orizontul estic în momentul nașterii tale. Cu alte cuvinte, zodia natală este zodia în care se află Soarele în momentul nașterii, în timp ce zodia ascendentă este zodia care răsare în momentul exact al nașterii.

Ascendentul indică, în primul rând, personalitatea ta exterioară și legătura pe care tu o ai cu ceea ce te înconjoară. Noi percepem lumea înconjurătoare prin intermediul ascendentului. Așadar, atunci când întâlnim situații sau persoane noi, toate reacțiile noastre imediate sunt datorate ascendentului. Este important să știm cum se calculează ascendentul nostru, dat fiind faptul că acesta ne diferențiază de alte persoane născute în aceeași zodie cu a noastră. Deoarece ascendentul se schimbă la fiecare două ore, este necesar să știi exact ora la care te-ai născut.

O metodă de a afla ascendentul sub care te-ai născut este următoarea:

În cazul în care o persoană este născută în preajma orei la care răsărea Soarele, atunci ascendentul cade în aceeași zodie cu cea natală. Spre exemplu: dacă v-ați născut în zodia Leu în jurul orei la care răsărea Soarele, atunci ascendentul ar putea fi în Leu.

Pe de altă parte, dacă v-ați născut în preajma orei la care Soarele apunea, atunci ascendentul va fi zodia opusă zodiei natale. Exemplu: v-ați născut în zodia Leu la miezul zile, atunci ascendentul este zodia opusă, Scorpion.
Însă, dacă v-ați născut la miezul nopții, atunci ascendentul va fi cu 3 zodii înainte de cea natală. Să spunem că v-ați în zodia Leu la miezul nopții. În acest caz zodia ascendentă va fi Taur.

Ascendent în Berbec


Berbecii își creează singuri oportunitățile și nu depind neapărat de noroc. Anul 2020 reprezintă o etapă pentru a dezvoltarea cunoștințelor și de ieșire din zona de confort. Anul 2020 aduce persoanelor cu ascendentul în zodia Berbec experiențe noi de viață și poate deschiderea unei afaceri noi. De ce nu! Dacă te gândești la întemeierea unei familii, anul 2020 aduce noroc și pe acest plan.

Ascendent în Taur


Taurii în anul 2020 sunt destul de ghinioniști, dar și foarte puternici și perseverenți. Așadar, o să treacă peste toate obstacolele. Orice s-ar întâmpla în 2020, o să fie, în cele din urmă, în favoarea voastră. Feriți-vă de rutina zilnică și fiți mai activi.

Ascendent în Gemeni

Gemenii sunt considerați norocoși. Anul 2020 reprezintă potențialul tău maxim pe plan profesional și nu doar atât. Dorința de evoluție, încrederea în tine însuți se vor regăsi în toate aspectele vieții tale. Sunt favorizate câștigurile mari, așa că persoanele cu ascendentul în Gemeni nu ar trebui să ezita să îți încerce norocul la loto pentru că au șansa și de a investi câștigurile.

Ascendent în Rac


Racii o să aibă parte de șanse pe care alți oameni nu le primesc. Dacă ai căutat mult timp un partener perfect, ei bine află că anul 2020 este exact anul tău. Multe persoane cu ascendentul în zodia Rac vor descoperi iubirea adevărată, fie că este vorba de reaprinderea unor vechi scântei ori poate fi vorba despre cineva nou care va intra în viața voastră.

Ascendent în Leu

Leii nu sunt foarte norocoși, dar ei știu foarte bine cine sunt și ce pot să realizeze. Trebuie să fie mai atenți și mai recunoscători pentru toate lucrurile bune ce le apar în cale. Chiar dacă cei cu ascendentul în zodia Leu sunt mai mult pesimiști decât optimiști, trebuie să știți că în anul 2020 viața se deschide pentru voi, iar fericirea se va răspândi în relațiile cu cei apropiați, făcând din acesta un an pe care o să vi-l amintiți mereu.

Ascendent în Fecioară


Anul 2019 nu a fost chiar ideal pentru cei cu ascendentul în Fecioară, dar anul 2020 vine cu forțe proaspete și poate fi unul dintre cei mai norocoși ani. Vei avea parte de surprize, momente unice și câștiguri substanțiale. Fecioarele în anul 2020 o să bazeze mai mult pe concentrare și organizare, așa cum fac de obicei, de aceea o să aibă un an plin de reușite pe toate planurile.

Ascendent în Balanță

Balanțele sunt extrem de norocoase și o să aibă parte de multe oportunități. Se anunță un an extraordinar pe care îl încep în forță și care va continua favorabil în toate aspectele. Un an cu realizări importante pe toate planurile. Cei cu ascendentul în zodia Balanță sunt foarte norocoși anul acesta. Așa că dacă ai ascendentul în Balanță, îți poți încerca norocul de fiecare dată când ai oportunitatea. De la bilete la loto jucate în zilele norocoase până la câteva ore de distracție petrecute pe site-uri de jocuri online, cum ar fi jocpacanele.ro.

Ascendent în Scorpion

Indiferent dacă e vorba de noroc sau nu, te vei asigura mereu că ieși cu bine din orice situație în care te-ai afla. Nu va fi un an perfect, dar cu răbdare și încredere vei trece peste toate problemele. Chiar dacă nu este cel mai norocos an pentru ascendenții în Scorpion, chiar și așa, dacă vor să își încerce norocul fără să piardă nimic, le recomandam o vizita pe jocpacanele.ro, unde vor putea sa profite de un bonus de bun venit cu zero investiții.

Ascendent în Săgetător

Cei cu ascendentul în zodia Săgetător sunt foarte aventuroși, au o imaginație bogată și își doresc mereu să învețe lucruri noi. Curajul tău îți va aduce foarte mult succes anul acesta. Săgetătorii obțin câștiguri de unde nu se așteaptă și uneori le place să-și forțeze norocul. Aveți mari șanse să câștigați la loto sau alte jocuri de noroc, însă aveți tendința să cheltuiți rapid tot ce câștigați. N-ar fi rău să mai și economisiți.

Ascendent în Capricorn

Capricornii sunt unii dintre cei mai norocoși nativi din zodiac. Te vei afla în situații care te vor forța să îți depășești limitele și să intri în legătură cu mai mulți oameni care vor însemna mult pentru tine. Sunt posibile achiziţii importante și câștiguri neașteptate.

Ascendent în Vărsător

Vărsătorii nu sunt chiar cele mai norocoase persoane din lume și au de înfruntat multe provocări. Vestea bună este că cei cu ascendentul în Vărsător sunt niște luptători care nu se lasă învinși ușor. Au tendința să exploreze teritorii necunoscute, să încerce lucruri noi și să învețe să privească și partea pozitivă a vieții.

Ascendent în Pești

Peștii sunt extrem de norocoși și lucrurile merg cum vor ei pentru că știu cum să procedeze. Acest fapt este datorat intuiției foarte dezvoltate. Așadar, dacă ascendentul tău este în zodia Pești lasă-te ghidat de intuiție. Cei cu ascendentul în Pești sunt super dinamici, își vor atinge toate obiectivele și vor câștiga, de asemenea, sume mari de bani.