Sari la conținut
Forum Roportal

thunami

Advanced Member
  • Număr conținut

    1851
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de thunami

  1. Ieri seara am iesit sa cumpar de-ale gurii. Era senin si frumos. Cerul era brazdat de urme de la avioane. Nu prea erau stele, doar una ici, alta dincolo... Dar ce sa vezi, o stea neobisnuit de mare stralucea pe cer. Ma miram de marimea ei - nici macar Marte cand e foarte aproape de Pamant nu se vede asa. Nici nu am gandit bine asta si steaua a luat-o la picior. Un vecin care isi plimba cainele se uita cu gura cascata. Am observat si alti oameni privind fenomenul. Sa fie un satelit, se intreaba cineva... A nu, e prea jos! Dar ce sa fie? Avioanele lumineaza altfel, si, fir-as al... se deplaseaza mult prea repede pentru un avion. A disparut la orizont in cateva secunde, fara nici un zgomot... Este a doua stea pe care o vad plimbandu-se pe cer. Doar ca prima - care a fost si mai mare - a dat un spectacol inedit. Eram la mare pe plaja cu mai multi prieteni, priveam cerul. Ce stea mare, ne miram noi. Dupa scurt timp steaua a pornit cu foarte mare viteza spre pamant. Nu cred ca a durat mai mult de o secunda, dar cand s-a oprit devenise chiar mare - ca o luna. Noi am incremenit. Dupa cateva secunde s-a inaltat iar si a inceput sa se miste pe cer in zig-zag de ici-colo. Imi curgea din gura de uimire. Dupa acest spectacol a disparul in spatiu intr-o miscare spiralata. In cateva secunde nu s-a mai vazut! Ati trait astfel de experiente? Turnati aici!!! :friends:
  2. In peregrinarile mele am avut parte de destule lucruri bizare. Am intalnit oameni cu diverse capacitati numite paranormale sau supranaturale. Bioenergie vindecatoare, cititul gandurilor, clarviziunea, calatoritul astral si interdimensional, telepatia (chiar si vegetala), magnetismul, etc. Am observat ca foarte multi oameni dispun - in mod spontan - de astfel de manifestari. Am lucrat cu cativa parapsihologi la cateva cazuri interesante. O mare parte din oamenii care manifesta constient astfel de capacitati au legaturi cu diverse entitati si civilizatii (extra si intra terestre). Unele civilizatii sunt unice, adica pomenite de un singur subiect, altele sunt mentionate ca legatura de mai multi oameni. Unii chiar spun ca ar fi mesageri ai acestor civilizatii si au diverse misiuni. Sunt insa oameni care au aceste puteri din interiorul lor. Acestia sunt un nou prag al evolutiei umane. Exista de altfel diverse organizatii care controleaza si urmaresc evolutia acestora si pe unii ii initiaza si ii recruteaza. Aceste organizatii sunt rivale si lupta intre ele. Am cunoscut o fata care e curtata de 5 astfel de organizatii. Sunt in Romania monitorizati zeci de mii de oameni, din care peste 32000 sunt cu capacitati paranormale clare, dovedite. Aceste capacitati sunt in fiecare om. Unii nu sunt constienti de ele si le vad ca pe niste lucruri stranii. S-a vorbit pe forum despre vise si deja vu, clarviziune, fantome, magnetismul cosmic, bioenergie, telepatie, comunicarea cu spirite, telekinezie etc. Am gasit aici destui care au dovedit calitati interesante. Ce credeti, unde va situati pe aceasta scara? Ce fel de capacitati credeti ca aveti? Ce experiente deosebite ati trait?
  3. thunami

    Demonul cu piele albastra

    Interesant ce iures poate genera un simplu vis... Ideea este interesanta, atacurile energetice de acest tip se pot petrece si in vis si pe treaz. Ce nu inteleg din povestea asta este treaba cu piramida.... Unde tii tu piramida aia, este o proiectie mentala? Apoi, pentru a identifica entitatea trebuie sa mergi in trecut, la alte experiente si incercari sa vezi pe unde ai fost si pe unde ai lasat urme. Intrarile astea tip vis pot fi imaginare, dar pot fi si reale. In cazul in care vizita a fost reala si s-a incercat intrarea prin "vis" asta inseamna ca ai fisuri energetice. Intrarile de tip "vis" sunt interioare - cineva se poate folosi de fisuri energetice din campul tau pentru a patrunde in interiorul tau, la un anumit nivel - mental, spiritual etc. Povestea nu prea are sens rupta din context si de multe ori infatisarea entitatii este irelevanta pentru identificarea ei. Incearca sa cauti alti parametric. Poate ai reusit intre timp sa o identifici si atunci discutia nu isi mai are rostul.
  4. Ma intreb daca inainte de inceperea creizei (2007) a existat o previziune astrologoca sau paranormala cu privire la ea. Ceva de genul: in 2007 va incepe o criza economica si financiara fara precedent care va dura pana prin nu stiu ce an... etc. Stie cineva o persoana, o declaratie, un link, orice ca sa citesc si eu despre aceasta previziune. Astia care tot vin cu informatii despre 2012 ar fi trebuit sa vada si criza! Au dat informatii despre ea?
  5. Bun, asa e, sunt oameni care fac niste analize cu privire la un anumit fenomen si pot deduce niste efecte ale unor cauze. Dar clarvazatori avem in domeniu? Ce urmeaza? Cade capitalismul? Revine comunismul? ...sa exceptam povestile cu 2012 si paranoia sfarsitului...
  6. thunami

    Sfarsitul lumii: o boala psihica?

    Interesant... cica autodistrugerea este inscrisa in codul nostru genetic. Poate ca ecoul acestui ceas se aude in subconstientul nostru si suna a sfarsit. Sau poate frica nestavilita de moarte ne impinge sa cream tot felul de scenarii cumplite.
  7. thunami

    Vis

    ... sau nu! Mai stie cineva ceva de aceata persoana? Nu a mai aparut pe forum...
  8. thunami

    Initierile

    Bun, si initiatii astia cu care ai vorbit nu te pot initia? Vezi, asta e problema. Cand te duci la astfel de asa-zisi initiati cu o problema serioasa sau dificila o dau cotita. Asta arata ca nu sunt iluminati, ci doar au acumulat un bagaj de cunostinte, fara a-l integra practic in structura lor energetica. Asta si e problema. Multi te pot initia in teoria si poate si practica multor culte si curente spirituale. prea putini insa pot sa declanseze in tine transformarea, pentru ca nici ei nu reusesc. Am intrebat odata un asa-zis maestru yoga - care propovaduia yoga crestina sau cam asa ceva - de ce nu adopta isihasmul (adica practicarea ortodoxiei). Mi-a spus ca isihasmul e prea greu... Toate scolile astea spirituale sunt murdarite de interesul de a atrage clienti. Spun clienti pentru ca se plateste, ei din asta traiesc, nu ii intereseaza daca ai reusit sau nu, ii intereseaza sa ia banii. Un adevarat initiat se lasa cautat si nu accepta pe oricine. Nu vei gasi la scolile astea metoda de conexiune a constientului tau cu interiorul tau spiritual si energetic. Nici macar cu interiorul tau fizic nu esti conectat pe constient, decat pe cateva automatisme setate pe linia functionarii fiziologice: ti se comunica unele nevoi prin senzatii - foame, frig, cald, somn etc. Asta e nivelul normal actual de interactiune a constientului cu propria fiinta interioara. Se poate spune ca o entitate energetica sau spirituala - imateriala - ar putea sa te initieze, insa si in lumea aia e multa varza si sunt multe interese. E foarte greu sa iti dai seama cu ce fel de entitate lucrezi, pentru ca ne pot pacali foarte usor. Si atunci cand iti dai seama e tarziu. Deci cauta singur in interior, poate dura ani, poate dura zile...
  9. thunami

    Grecia...incotro?

    De fapt falimentul capitalismului este inevitabil. In sfarsit epoca de piatra se apropie de sfinal. sa vedem ce va urma... Nu ma gandesc la chestii gen 2012...
  10. thunami

    Aveti intrebari despre spiritologie si vrajitorie?

    Cam aiurea o astfel de intrebare... Ce speri, sa iti scrie cineva un tratat de magie? Problema e amplu dezbatuta in mii si mii de studii din toate timpurile. Trebuie totusi sa faci diferenta intre vrajitorie si magie. sunt diverse tipuri de magie si de vrajitorie si destule functioneaza, dar trebuie sa cauti foaarte bine sursa acestor manifestari. Multe dintre ele folosesc tot felul de spirite pentru a produce anumite rezultate, iar pretul pe care si-l iau acele spirite nu e deloc usor pentru practicant. Mai e acea magie superioara care se face prin propriile puteri, dar pentru asta trebuie sa ai inclinatii naturale.
  11. thunami

    Al 3-lea ochi

    Exact! La ceafa! De altfel, in natura s-au descoperit astfel de ochi la unele specii - in special reptile - situal la ceafa.
  12. thunami

    Initierile

    M-am informat putin despre ideologia asta spirituala. Ca multe altele se bazeaza pe un trecut prea indepartat pentru a putea fi dovedit. Acum 30.000 de ani e un timp prea indelungat pentru un popor cu o cultura spirituala asa de puternica. rescrierea codului ADN si trancendenta fiintei umane dintr-un stadiu existential in unul superior este ceva prea sus pentru oamenii pesterilor. Ideologia asta are prea multe elemente ale altora din timpurile noastre. Momesc omul cu exact ceea ce vrea el sa auda. Si bineinteles este inclus in reteta Creatorul cu fiintele lui de lumina care bla, bla, bla... Singura diferenta intre aceste asa-zise curente initiatice este pretul - dincolo era mai ieftin - a rezultatul e acelasi - mai nimic... Exista cai initiatice, dar nu le gasesti pe internet, pe afise prin oras sau prin carti de la librarie. Astea au un singur scop: sa iti ia banii. Prea putine sunt caile care duc undeva, mai sus. Adevarata explorare este in interiorul tau. Acolo sunt legaturile catre tot. Problema este ca nu prea stim cum sa ne exploram pe noi insine. Te duci la smecherii astia care vand initiere pe paine si pe moment ai impresia ca incepi sa realizezi ceva. Dar ce poate invata un orb pe un alt orb despre lumina? Mergi la acel initiat si spunei sa iti arate forta acelui cult si nu va putea sa ti-o arate pentru ca ea sta doar in vorbe bine asezate. Si cu vorbe te va si lua. Imi pare rau pentru suferinta ta dar nu cred ca o astfel de cale este solutia.
  13. Nu putem spune ca Maresalul Antonescu nu a facut si crime de razboi si crime impotriva umanitatii. Dar cine nu a facut in acel razboi asa ceva. Pentru romani chiar si asa va ramane un erou. Nu mai dau exemple de la alte popoare cum isi exalta proprii criminali din istorie sa nu fiu acuzat ca am ceva cu cineva. Dau tot de la noi - Stefan cel Mare, nu e nici pe de parte sfant, dar totusi in memoria istoriei asa a ramas, pentru ca a tinut faclia acestui popor aprinsa. Si actul de abdicare fortata a Domnitorului Cuza e nul, deci traiasca VODA! In aceste conditii, casa regala isi pierde titlul regal in statul roman si trebuie sa restituie tate posesiunile. Deci Mita nu a fost niciodata rege. Poate sa fie si monarhie, care e problema, dar cine va fi rege? Se face concurs de dosare sau se trage la sorti - ca nu mai sunt privilegii si toti oamenii sunt egali, eu zic ca fiecare roman sa fie rege pentru o zi- sau o ora, ca sa ajunga la toti...
  14. thunami

    Religia in scoli, pro sau contra?

    Pai in acest acz se incalca art.29 din Constitutie privind libertatea religioasa. Mai ales ca legislatia permite minorului sa isi aleaga liber religia la 16 ani. In acest sens, botezul inainte de aceasta varsta ar fi un abuz si incalcare a libertatii constiintei. Deci in scoala se preda religia pe care ai fost obligat sa o ai...
  15. thunami

    Casatoriile homosexuale in Romania

    Interesant nu?! Doar ca nu sunt ideile mele, ci sunt studii asupra sexualitatii in general si asupra celei umane in particular. Pe acest fundament se bazeaza si regulile juridice destinate sa protejeze sotii uul impotriva celuilalt, considerandu-se ca starea de indragostire e o alterare a discernamantului. De aceea, de exemplu, donatiile intre soti sunt intotdeauna revocabile, pentru ca atunci cand iti "revii" si nu mai esti indragostit esti alt om si poti sa ceri inapoi. In destule curente ale gandirii orientale se intalnesc referiri la relatiile sexuale intre persoane de acelasi sex. Explicatiile acolo se dau prin prisma spiritualitatii si naturii energetice a fiecarui sex. Se fac legaturi cu energia + (masculina) si energia - (feminina). Cu privire la legaturile sexuale intre femei se apreciaza ca nu sunt degradante pentru ca - cu - nu se anufileaza deoarece sunt permanent conectate la marea masa energetica universala. Cu privire la raporturile sexuale + cu + am vazut ca nu se recomanda pentru ca barbatul nu este conectat direct la energia universala specifica lui, aceasta conectare realizandu-se printr-un -. De aceea + cu + se anihileaza sucand la consumarea esentei energetice etc. etc... De altfel am vazut ca homo si-au facut o biserica a lor, ca simt si ei nevoia sa fie stapaniti de ceva superior - asta mi se pare firesc. Nu putem spune ca interactiunile intre barbati sau intre femei sunt anormale. Toti avem gasti si cercuri de prieteni in general de acelasi sex. Insa nu simtim nevoia sa ne imperechem intre noi. Aici apare diferenta. Bine, unii o fac asa de fantezie, de plictiseala, ca sa mai incerce ceva nou, sa nu zica ca au trait si nu au fact-o si pe asta... Dar altii o fac tot timpul. Homo, insa, nu stiu sa puna problema. Ei insista neaparat sa te uiti la ei in fund. Daca ar apela la conotatia sociala, fara sa mai puna pe tapet conotatia sexuala, ar fi mult mai tolerati. Si nici nu stiu sa manipuleze, nu stiu sa isi castige increderea si simpatia celor de la care isi cer votul. Tu daca spui nu, imediat te ard pe rug. Daca lupti pentru o cauza asa de sensibila pentru societate, trebuie sa stii ca urmeaza sa fii batjocorit, umilit, acuzat etc. Dar e obligatoriu de evitat sa raspunzi cu aceeasi moneda, pentru ca cel care spune "nu" va ajunge sa se inversuneze si mai mult si nu va mai accepta dialogul si va incepe sa persecute. Raul cel mai mare si-l fac ei prim modul cum pun problema. In Spania sin cate stiu doar Catalunia permite, fiind o provincie autonoma. Acolo din 2005 e o lege speciala care reglementeaza egalitatea cu privire la casatorie. Crestinismul nu mai e un fundament real nici pentru cei care il propovaduiesc. De altfel li s-ar potrivi si homo, avand in vedere vesnicele scandaluri din interiorul bisericilor crestine privind preotii iubareti de preoti si enoriasi. Acum, daca tot a zis Papa ca exista extraterestri, va zice intr-o zi ca exista si homosexuali. Ma mir ca inca nu a s-a intrebat nimeni de ce Isus a umblat numai cu barbati... Deja se intampla. Un englez a primit amenda pentru ca a fost dat in judecata de o asociatie care militeaza pentru drepturile animalelor pentru ca a omorat un rechin. Ideea e ca acel rechin tocmai ii ataca fiica ! Si in Romania s-au intamplat astfel de aberatii. Unui cetatean i s-a facut plingere la politie de catre iubitorii de anumale pentru ca a omorat cu bestialitate un caine al strazii - faptul ca incerca cu disperare sa isi scoata copilul din coltii fiarei nu a contat. etc... [quote name='L
  16. thunami

    Casatoriile homosexuale in Romania

    Ai dreptate, nu zic ca nu ai. Inca suntem in era primitiva din toate punctele de vedere, inclusiv al comportamentului social. Stiinta vorbeste tot mai mult de tipare energetice si alte chestii din astea. Cica pentru fiecare componenta a noastra si pentru fiecare aptitudine umana exista un cod, o secventa energetica. E ca un fel de sistem de operare. Toate eceste secvente energetice sunt transpuse fizic la nivel genetic. Chestia asta a fost gandita si in antichitate de Platon, Aristotel si altii sub diferite forme doar ca nu aveau cunostintele necesare sa fundamenteze aceste teorii. Dar azi se descopera tot mai multe lucruri. De fapt macrouniversul este efectul microuniversului. Insa lumea asta e permanent supusa unor factori de eroziune care afecteaza chiar si aceste standarde, producand erori mai mici sau mai mari. Ce sa zic, discutia cu privire la astfel de erori se face la nivel superficial, de suprafata, pentru ca inca nu avem concret instrumentele de corectare. Si societatea nu poate decat sa carpeasca pe ici pe colo ca sa se mentina un echilibru. Si asta se face reprimand, dand "delete" sau "ban" la tot ce nu se incadreaza in conceptul de normal, sau incercand sa se promoveze idei precum diversitatea, libertatea si drepturile omului. Mie personal nu mi se pare nici una dintre solutii buna. Insa asa e, acum nu avem altele la indemana, decat medicina asta care face minuni, in sensul ca a dovedit ca poti sa mori din nimic... Aceste dezbateri si diferente se nasc de fapt din neputinta umana. Sper sa apucam si vremurile cand omul va atinge un nivel al capacitatilor suficient de mare incat sa poata el influenta natura, si sa nu mai fie tributar conjuncturilor in care apare si se dezvolta. La o medie de 8-10% din potential a functionarii creierului uman degeaba ne straduim sa intelegem macar 11% din intreg.
  17. thunami

    Boicot Israel

    Mai sa fie, si cans a fost cucerita Dacia? Iar la momentul la care sunt datate tablitele de la Tartaria poporuul evreu nu exista. a fost atestat cu vreo 3000 de ani mai tarziu. Iar o parte din ele au fost descifrate si se stie si cui apartine mormantul in care au fost gasite. Dar nu iti spun, daca esti curios cauta si informeaza-te. Citeste putin tratatele de istorie si viziteaza putin muzeele din Romania sa vezi ce pline sunt de inscriptii dacice. Si exista foarte multe care inca nici nu au fost descifrate. Istoricii spun ca sunt codate. Sunt scrise cu caractere latine sau grecesti, sau combinat, insa nu in limba latina si nici in greaca. si astfel de inscriptii se descopera in continuare. Am cunoscut si un specialist care a reusit descifrarea acestei scrieri si a inceput sa le traduca. In ele scrie ca romanii si greci au invatat scrisul de la daci. Dar la fel nu iti spun mai multe. daca te intereseaza, cauta... Dat nu te intereseaza nici macar adevarul despre trecutu tau... Interesant ce spui de puritatea evreilor. In biblia voastra scrie de unul Avraam care era de alt neam si ca din el s-au ridicat evreii. Iar povestea cu Adam si eva e doar o poveste. apoi evreu devenea orice barbat de orice neam care era taiat imprejur. Deci evreu e un concept nu un popor. Si nu iti dau mai multe date, pentru ca oricum nu te intereseaza adevarul. Voi ucideti acolo harapoi si musulmani in continuare ca e bine. Distrati-va, simtiti-va bine ucigand pe altii si furandu-le tot, ca asa scrie la cartea sfanta... Pai nici nu ma mir ca Iranul si alte tari fac blocada asupra Israelului. Ma mir ca fac numai atat. Dar nu te grabi sa spui ca nu sunt in stare. Si stim toti ca paca si liniste si siguranta acolo nu va fi mult timp.
  18. thunami

    Israel - o alta fata?

    E bine ca ai citit ceva inainte sa spui prostii. Am spus dreptul international - asta e si public si privat. Normal ca m-am referit la dreptul international public si la dreprul international umanitar. Insa nu vad unde am spus ca indivizii sunt subiecti ai acestor ramuri de drept - desi unii specialisti sunt de parere ca incep sa devina. Dar asta e ala discutie. Deocamdata nu sunt. Dar tu nu intelegi limba romana. Am spus ca in cadrul aplicarii DIU oamenii sunt egali, fara discriminare. Vezi principiile diu privind protectia persoanelor, privind tratamentele nediscriminatorii, privind distinctia dintre combatanti si necombatanti etc. Si incearca sa citesti cate ceva si despre diferenta dintre subiect al diu si participanti la conflictul armat. Si oricum, nu ai enumerat toate caegoriile de subiecti ai diu... De respectarea normelor diu nu se ocupa organismele privind respectarea drepturilor omului. Sunt implicate Curtea Internationala Penala, Consiliul de Securitate al ONU, Comisia de stabilire a faptelor, instantele interne ale statelor. Normal ca se incalca aceste norme pentru ca nu exista o autoritate mondiala care sa poata impune respectarea acestora. Conflictul aerian nici macar nu e reglementat... Insa ONU incearca sa joace rolul de autoritate globala, chiar daca succesele nu sunt rasunatoare. Eu nu vad sa fi invins evreii pe nimeni, vad ca o iau pe cocoasa si in curand iar vor pierde teritorii. Vad ca la nivel international evreii sunt tot mai presati sa accepte statul palestinian. Si sa nu uitam ca pe acolo sunt unii care au jurat ca o sa va stearga de pe fata pamantului, asa de mult va urasc. Iar tarile arabe au crescut si vor creste incontinuare. Doamne fereste sa isi trimita Iranul trupele la o plimbare pe la voi. Dar orgoliul asta si aroganta cu care vorbesti arata ce aproape e infrangerea voastra. Eu nu va doresc asta, dar vo planuiesc altii. Si eu stiu popoare de pe l voi care fura istoria si religia altora si se dau cei mai tari desi nu reprezinta nimic - o mana de oameni cu o mana de pamant. Ba s-a inventat mecanismul asta, mai citeste copile, mai citeste. S-au infiintat chiar si state noi de curand, ia vezi treaza cu Kosovo. Iar treaba cu consiliul de securitate este una din modalitati. Daca tu citesti din cartea de bucate, e clar de ce esti varza. Cine e Isus? Unii sunt fericiti in naivitatea lor ca asa li se impune... sarmanii...
  19. thunami

    Casatoriile homosexuale in Romania

    Majoritatea tarilor din UE nu permita casatoria homo. Tarile mai tolerante in general permit parteneriatul social sau civil, o institutie juridica similara casatoriei, dar nu identica. Stii care e diferenta dintre eroare si greseala? Am spus ca in natura sa intalnesc si erori ale unor fenomene cunoscute de om ca legi ale naturii. Iar genetica ia avant cum nici nu iti inchipui.
  20. thunami

    Casatoriile homosexuale in Romania

    Natura nu e perfecta, ea face nenumarate erori. Sunt lucruri inca extrem de clare in natura, ca de exemplu la ce folosesc sexul feminin si sexul masculin - la reproducere. Placerea sexuala si dorinta sexuala sunt capcane pe care natura ni le-a intins, ca sa spun asa, pentru a ne pacali sa folosim aceste "jucarii" si astfel viata sa mearga mai departe. Nefunctionarea corecta a acestui sistem este o eroare a naturii. Iar stiinta moderna incepe sa descopere aceste cauza si le va corecat nu peste mult timp inca inainte de nastere. In acel moment nu va mai exista nici o dizabilitate de nici un fel. Asta se numeste Inginerie Genetica. Cat despre surse, se gasesc cu gramada pentru toate ipotezele. Chiar daca adeptii unei idei le vor citi tot in doctrina lor vor crede. Apropo, casatoriile intre homo in Romania nu sunt su nu vor fi permise, vezi M.O.
  21. thunami

    Boicot Israel

    O tara cu numele de Israel e atestata documentar pentru prima data pe la 1200 i.e.n. de o inscriptie egipteana care zice ca faraonul de atunci a trecut prin foc si sabie acel tinut. Tracii au venit in Europa acum peste 6000 de ani si s-au amestecat cu populatiile bastinase, formand marile triburi antice tracice, printre care getodacii. Sabinii, latinii, etruscii si alte triburi tracice au format statul Roman si apoi imperiul roman care i-a inglobat si pe evrei, ca si pe dacii sud-dunareni si o mica parte din dacii nord-dunareni. Dacii nord-dunareni au revenit si au castigat puterea ajungand dintre ei si imparati ai imperiului roman (Galeriu cel Batran, Galeriu cel Tanar, Constantin cel Mare si altii). Cei mentionati sunt importanti si pentru evrei si crestini, pentru ca au oprit pogromul asupra acestora si au adoptat religia grestina pentru tot imperiul roman. La fel, cei trei au mutat capitala Romei intai la Tesalonic, apoi la Constantinopol, viitorul Bizant. Imperiul s-a rupt in doua, cel de apus ramanand romanilor, iar cel de rasarit daco-romanilor. Cel de apus a cazut sub invaziile barbare, iar cel de rasarit mai are astazi doar o singura ramasita - Romania. De taratria ai auzit, se apreciaza ca scrierea de acolo este mai veche decat cea sumeriana, adica cea mai veche din lume. Daci au lasat numeroase dovezi scrise, mai ales inscriptii in piatra, dar si pe alte materiale. Au lasat si o religie care inca nu s-a pierdut.
  22. thunami

    Casatoriile homosexuale in Romania

    [quote name='L
  23. thunami

    De ce nu mai da Dumnezeu nici un semn de "viata"?

    Ma, la cata bere am in frigider, pot sa ma consider multumit...
×