LexCars.ro - Vanzari auto rulate - O afacere care nu dispare niciodata

Detalii

CategoriiAuto/moto
Tagurimasini de vanzare, masini rulate, masini second hand, Targu Mures
Ultima actualizareMiercuri 12 aprilie 2017
Vizualizari1667

Voteaza & Distribuie

Descriere

Comerciantii de automobile din Romania au intuit bine atunci cand si-au propus sa creeze showroom-uri frumos amenajate, parcuri atractive, care comercializeaza deopotriva masini noi si rulate. Comercializarea automobilelor noi si rulate intr-un cadru profesional, dar si actiunile de vanzari auto rulate au luat amploare in ultimii ani in Romania.
Asemeni ofertelor propuse de catre acestia, care sunt variate si difera de la un model la altul, sunt si clientii ce solicita consiliere pentru achizitionarea unui automobil.

Din cauza nemultumirilor provocate de vanzatorii ce nu ofera sincer si corect detalii despre defectele si problemele tehnice ascunse, clientii opteaza tot mai des pentru vizualizarea masinilor rulate ce sunt oferite de parcurile auto specializate.

Una dintre companiile de renume ce se ocupa cu vanzari auto rulate se afla in Targu Mures. Compania Lex Cars ofera servicii de calitate, despre oricare dintre acestea ar fi vorba: consiliere achizitie auto noi, consiliere achizitie auto rulate, consiliere pentru obtinerea unui leasing, prezentarea programelor Buy Back si Trade in etc.

Cum se desfasoara vanzarile auto rulate in cadrul Lex Cars

  • Acest tip de vanzare – Este cea mai mare provocare a consilierilor: acestia trebuie sa convinga si sa prezinte obiectiv facilitatile si calitatea pe care le prezinta masinile rulate oferite spre vanzare. Clientii sunt sceptici si uneori niciun argument nu ii poate convinge contrariul;

  • Se colaboreaza excelent cu persoanele care sunt la prima achizitie, chiar daca sunt interesati doar de masini din categoria vanzari auto rulate. Fiind o premiera si avand incredere in serviciile Lex Cars, garantate de experienta si recomandari, este mult mai placut si facil de prezentat optiunile existente, in functie de cerintele clientilor;

  • Ultimii ani au adus schimbari si in cazul vanzarilor auto rulate, ajungand la un echilibru intre vanzarile celor doua tipuri de masini: exista clienti care intotdeauna vor opta pentru autoturisme noi si clienti care risca intotdeauna cu cele rulate, ca atat mai mult ca cat achizitioneaza masina dintr-o reprezentanta autorizata;

  • Lex Cars Targu Mures pune la dispozitia clientilor posibilitatea de leasing pentru auto rulate, demers care a crescut considerabil vanzarea acestui tip de masini;

Comercializarea masinilor rulate functioneaza impreuna si in acelasi timp interdependent de comercializarea masinilor noi, clientii care opteaza pentru fiecare dintre cele doua categorii fiind mereu in numar echilibrat. Drept urmare, afacerea cu vanzari auto rulate este un element cheie pe piata vanzarii de automobile si implicit un business care nu pare sa dispara.

Experientele neplacute survenite in cazul achizitionarii de la persoane fizice, neautorizate, care au oferit spre vanzare auto rulate cu probleme tehnice mari au conturat ideea de reprezentanta care se ocupa cu vanzarea autoturismelor rulate.

Lex Cars Targu Mures comercializeaza masini noi si rulate, care indeplinesc cele mai exigente criterii, clientii nostri fiind mereu informati cu privire la numarul de km rulati, vechimea masinii, starea caroseriei, starea dotarilor (frane, abs, aer conditionat). La achizitie sunt oferite documentele verificate si cartea de intretinere a masinii.

Accesati www.lexcars.ro pentru mai multe informatii, detalii si nu ezitati sa contactati personalul care este pregatit sa va consilieze, telefonic sau online:

Telefon: 0745145250, 0365455102
Mail: office @ lexcars.ro