Sari la conținut
Forum Roportal

otilia*

Gold Member
  • Număr conținut

    6123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Orice postat de otilia*

  1. Credeai ca esti mandru Capricorn? S-ar putea sa te fi nascut in zodia Sagetatorului. Esti de parere ca Pestii sunt cei mai tari? Dar daca ai descoperi ca esti, de fapt, Varsator? Iata in ce zodie sunteti nascuti, potrivit datelor in care Soarele se afla intr-o anumita constelatie, a asezarii actuale a acestora si corectate in functie de miscarea de precesiune. Trebuie mentionat si faptul ca acestea variaza de la an la an. Capricorn: 20 ianuarie - 16 februarie Varsator: 16 februarie - 11 martie Pesti: 11 martie - 18 aprilie Berbec: 18 aprilie - 13 mai Taur: 13 mai - 21 iunie Gemeni: 21 iunie - 20 iulie Rac: 20 iulie - 10 august Leu: 10 august - 16 septembrie Fecioara: 16 septembrie - 30 octombrie Balanta: 30 octombrie - 23 noiembrie Scorpion: 23 noiembrie - 29 noiembrie Ophiuchus: 29 noiembrie - 17 decembrie Sagetator: 17 decembrie - 20 ianuarie. http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertain...-sagetator.html Adica din scorpie ,zodie care-mi vine aproape manusa,am ajuns fecioara. La propriu sunt :mellow:,acum sa vad cat mi se si potriveste
  2. otilia*

    Melchisedec.

    In Biblie se spune ca nu are nici tata,nici mama,nu are familie si viata lui nu are finalitate: ,,Caci acest Melchisedec,rege al Salemului,preot al lui Dumnezeu cel Preanalt,care a intampinat pe Avraam pe cand se intorcea de la nimicirea regilor si l-a binecuvantat,caruia Avraam i-a dat zeciuala din toate,se talcuieste mai intai:rege al dreptatii,apoi si rege al Salemului,adica rege al pacii,fara tata,fara mama,fara spita de neam,neavand nici inceput al zilelor,nici sfarsit al vietii,ci,asemanat fiind Fiului lui Dumnezeu,el ramane preot pururea."
  3. otilia*

    Cauzele psihoemotionale ale bolilor

    Va invitam sa participati la un studiu privind CORELATIA dintre BOLI si fondul PSIHOEMOTIONAL
  4. otilia*

    CHAT PART 9!

    noi muncim cu drag si spor V-am pupat pe frunte si-mi vad si eu de de-ale mele treburi. Zi faina sa va faceti!
  5. otilia*

    CHAT PART 9!

    Ce faceti? La mine ploua,vreme de somn .
  6. otilia*

    CHAT PART 9!

    Neata lume.
  7. otilia*

    Cauzele psihoemotionale ale bolilor

    Acest studiu este un proiect demarat fata nicio finantare.Merita apreciata munca acestor oameni si initiativa lor. Pentru a putea fi publicat si international si a fi valid este nevoie de un numar de 10000 respondenti.Deocamdata sunt 90000. Cred ca cei care participa sunt si ei avantajati,primesc o evaluare gratuita care ii va ajuta sa-si faca o parere de ansamblu asupra predispozitiilor psihice catre diverse boli..Nu pot sa spun cat ar costa o asemenea evaluare daca ar fi solicitata unui centru de sanatate mentala...si nici nu cred ca se fac. Multumim tuturor participantilor.
  8. otilia*

    CHAT PART 9!

    Bonjur Lynx. Ia sa va pup si sa-mi vad de lucru. Zi super in continuare.
  9. otilia*

    CHAT PART 9!

    Zilele astea sper sa am timp sa-l fac.Va anunt cand e gata .:airkiss: Eu las pe la noapte,in pauze de lucru.
  10. otilia*

    CHAT PART 9!

    Pe mine da. Numai ca eu fumez din placere cateva tigari si ascultand vreo doua zile numai ajunsesem sa nu-mi mai satisfac placerea :doh: Si am renuntat la auditii :airkiss:
  11. otilia*

    CHAT PART 9!

    http://anatolbasarab.wordpress.com/2011/02/03/influentele-subliminale/ Aici ,jos de tot,dupa expunere sunt inregistrarile. Succes! :airkiss:
  12. otilia*

    CHAT PART 9!

    :airkiss: Am intrat sa cresc popularitatea oamenilor dar cica n-au trecut alea 24h ca sa-mi permita iar folosirea butonului. Si ma gandeam ca n-ar fi rau sa sacrific o noapte si sa creez un forum unde lumea sa aiba libertate totala de exprimare. Si sa falimentez roportalul,ca userii sa vina pe forumul nou. :cry: :soc:
  13. otilia*

    CHAT PART 9!

    Caut si postez imediat un link folositor pentru cei care vor sa renunte la fumat.Fara chinuit cu tigara electronica. Sunt niste mesaje subliminale,asculti 15 minute .Inregistrarile sunt structurate pe 5 nivele. Foarte fain.
  14. otilia*

    CHAT PART 9!

    Buna ziua lume.
  15. otilia*

    Dedicatii muzicale - part 2!

    For Black Elk :airkiss: http://www.youtube.com/watch?v=dlPjxz4LGak
  16. otilia*

    CHAT PART 9!

    Gata,cica pe ziua de azi am atins maximul de 50. Revenim maine.
  17. otilia*

    CHAT PART 9!

    Banuiesc ca -i ceva la fel cu like-uri de pe FB. Ia sa trec io sa va like-uiesc,poate imi mai scad din pacatele de pe forum :airkiss: A...sa va spun iar bancul,ca prima data mi-a iesit un ceva ce nu stiu cum se cheama,da' lung :doh: O t
  18. otilia*

    Acu la moment

    Nashpa arata si merge forumul in noua versiune :cry: Ca sa pot vedea mesajele noi,trebuie sa merg sus,click pe forum si apoi mesaje noi sau ce rahat scrie acolo.Deci...evoluam,in loc sa ma scarpin direct,duc mana pe dupa cap :doh: Si ca sa ajung sus,trebuie sa apas pe mergi sus de doua ori,dupa primul click ma duce tot la ultimul mesaj :airkiss:
  19. otilia*

    Joc- asociere de cuvinte

    aleatoriu
  20. otilia*

    CHAT PART 9!

    144 mi-a dat si mie. Aduni numerele ,apoi rezultatul obtinut il inmultesti cu primul numar,asta-i logica. Buna seara.
  21. otilia*

    CHAT PART 9!

    Leule,iti dau o cafea daca iti schimbi avatarul. :airkiss:<BR><BR>E ingrozitor de urat,nici nu te prinde :doh:
  22. otilia*

    CHAT PART 9!

    Tot mai bine :roll:<BR><BR>Hai sa va pup pe frunte si sa-mi vad de treburi...
  23. otilia*

    CHAT PART 9!

    Daaa,m-a apucat logoreea odata cu noua versiune :blink: Buna sa fie. Ce spuneti si ce faceti?
×