Sari la conținut
Forum Roportal

deea_s

Advanced Member
  • Număr conținut

    1111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de deea_s


  1. Oameni buni , s-a cam terminat.Mi-a spuys ca vrea sa fie singura , ca asa se simte bine , ca ii este bine asa dar mi-a propus sa fim prieteni.Ce credet ica ar trebui sa fac pt. a tine flacara aprinsa?Sa dispar sa nu mai stie nimic de mine sau sa fim prieteni?

     

     

    Trebuie sa mentionez ca in momentul asta stie ca ma poate avea in orice moment , stie ca`s dependent de ea.

     

     

    Va rog sa nu uitati. O iubesc !

     

    Daca te-ai aratat prea disponibil si spui ca nu a functionat,ai putea incerca sa fii indiferent.Sa nu mai reactionezi asa cum ea se asteapta ca tu sa faci,stiind ca o iubesti foarte mult.Nu mai fi asa incapatanat.....ai putea sa te retragi cu demnitate.Vor mai fi si alte fete,cu siguranta!


  2. Oameni buni , s-a cam terminat.Mi-a spuys ca vrea sa fie singura , ca asa se simte bine , ca ii este bine asa dar mi-a propus sa fim prieteni.Ce credet ica ar trebui sa fac pt. a tine flacara aprinsa?Sa dispar sa nu mai stie nimic de mine sau sa fim prieteni?

     

     

    Trebuie sa mentionez ca in momentul asta stie ca ma poate avea in orice moment , stie ca`s dependent de ea.

     

     

    Ceea ce ti-a spus este cat se poate de clar.Accepta.A fi sau a nu fi prieten cu ea,ramane la alegerea ta.Fa cum consideri tu ca e mai bine.


  3. Pentru cei care se afla intr-o permanenta stare de depresie si sunteti tristi din diverse motive :atata timp cat nu faceti absolut nimic pentru a iesi din aceasta stare,stati inchisi in casa,va uitati la televizor,nu aveti cum sa iesiti din aceasta stare in felul acesta.Mai bine iesiti sa va plimbati,va sunati cel mai bun prieten sa discutati.


  4. Eu o definesc ca si un lucru personal. De ce personal? Pentru ca toti gasesc in scrierile filosofice parti cu care se identifica, solutii pt unele probleme pe care le accepta sau nu... deci pana la urma totul se reduce la propria-ti persoana.

    Asta nu e filosofie ce facem noi aici...discutam despre Dumnezeu si bla bla bla, vine fiecare cu argumente de undeva si altu de altundeva...si toata lumea se contrazice...bla bla bla. Din adevarata filosofie nici 10% nu fac parte discutiile de genu, asta-i "filosofie de cafenea", ca si cum mai discuti despre existenta extraterestrilor la o bere, cu baietii.

     

    Mi se pare mie sau te contrazici?Mai intai spui ca filozofia este ceva personal si fiecare are propria filozofie(un mod personal in care interpreteaza).E si normal sa fie asa.De asta iese din discutie,cine are mai multa dreptate,detine adevarul...Nu poti sa-i impui unei persoane modul tau de gandire si interpretare.

    Apoi afirmi ca nu se poate numi filosofie deloc ceea ce facem noi aici.Nimeni nu are pretentia de a fi numit "filozof cu acte in regula" si nici nu se considera asa.Ar fi absurd.

    E insa dreptul fiecaruia de a-si exprima opinia, indiferent ca e diferita sau nu,de a altora.

×