Jump to content
Forum Roportal

Tipuri de camasi de barbati

Sign in to follow this  
enrique00a

88 views

Nu putem vorbi despre o garderobă completă fără a aduce în discuție diferitele tipuri de cămăși de bărbați. Acest articol vestimentar este potrivit oricărui anotimp si oricărei situații, indiferent că este vorba despre o ieșire în oraș, o întâlnire cu prietenii sau de afaceri, cămașa își rezervă dreptul de a oferi un plus de eleganța și stil purtătorului.

Cămășile pentru bărbați sunt articolele vestimentare care au trecut testul timpului și nu numai ca nu s-a demodat, ci a u evoluat odată cu timpul. În prezent, cămășile bărbătești vin într-o varietate de materiale, tipuri de cusături, culori si modele.

Cele mai importante tipuri de cămăși de bărbați Emag avem si haine!

 

Cămașa clasică

Cel mai întâlnit model de cămașă este cel clasic. Deși poate părea cea mai simplă alegere, atenția către acest tip de cămașa este dat de guler. Există multe tipuri de gulere, cele mai des întâlnite fiind cel clasic, tip tunică și cel deschis.

Pentru a alege o cămașă potrivită, primul lucru pe care trebuie să îl avem în vedere este materialul din care aceasta este confecționată. Este recomandat ca in alegerea viitoarei cămăși materialul să fie din țesături naturale deoarece acestea facilitează o circulație mai bună a aerului și permite pielii să respire mai bine.

Cămașa cu mânecă scurtă

Acest tip de cămașă este un articol important în garderoba oricărui bărbat primăvara și vara. Este răcoroasă, oferă lejeritate și este mai bine dacă materialul din care este confecționată este natural, spre exemplu bumbac sau in.

Cămașa de blugi

Dacă aducem in discuție un outfit casual, cămașa de blugi se încadrează perfect în această categorie, fiind o alegere mai mult decât inspirată.  Poate fi o variantă pentru o ieșire seara in oraș, dar poate fi purtată fără probleme chiar și la birou.

Cămașa fără guler

Acest tip de cămașă este unul mai nonconformist dar care, în ultimul timp, a început să devină din ce în ce mai căutată datorită simplității dar si notei de eleganță pe care o conferă in același timp. Este o cămașă lejeră, confortabilă și poate fi purtată atât pentru o plimbare cât si la birou.

Este recomandat ca în dulapul oricărui bărbat să se regăsească cel puțin o cămașă din fiecare categorie pentru a crea ținute pentru orice fel de ocazie.

Indiferent de tipul de cămașă ales este important să acorzi o atenție deosebită materialului din care este confecționată și să ai in vedere si celelalte articole vestimentare cu care o vei asorta pentru a obține look-ul dorit.

Sign in to follow this  

×