Sari la conținut
Forum Roportal

Sfaturi utile: este obligatoriu sa intretii motocicleta in parametri normali

vasilica23

247 citiri

 

Masinile, motocicletele, camioanele – toate au nevoie de piese originale pentru ca ele sa fie in stare buna de functionare.

 

Calitatea este cea care conteaza

 

Piesele pentru motor sunt fabricate de mai multi producatori, ceea ce inseamna ca nu sunt toate la fel. Si este normal sa fie asa, pentru ca aceste componente se folosesc la in functie de modelul de motocicleta, de exemplu: cand vorbim despre piese de schimb pentru transmisie, un variator pentru Outlander 500 nu poate fi utilizat la un Derbi sau la o motocicleta Suzuki!

 

In cazul transmisiei variomatice cea mai buna varianta este sa comandati variator din magazine online precum Unimotors, unde preturile sunt foarte bune iar componentele sunt originale si perfect compatibile cu motocicleta dvs! Sunt ideale pentru ca dau randament sporit motorului vehiculului tau si pot fi folosite pentru o perioada lunga de timp, deoarece sunt durabile. Calitatea este cea care face diferenta cand vine vorba despre alegerea oricaror alte piese pentru motociclete.

 

Pot fi gasite la oferte

 

Piesele precum variator, kit de ambreiaj sau garnituri moto fac parte din categoria pieselor care pot fi cumparate la oferte, mai ales daca decizi ca modalitatea de achizitie este cea online. Nu este greu deloc sa dai peste o oferta de pret si sa gasesti produsul cu 20-30% mai ieftin, spre deosebire de pretul initial. Este ideal sa poti sa cumperi piese auto-moto la reducere, pentru ca vei beneficia de un pret mai bun!

 

O alta metoda este sa cumperi variator de la dezmembrari auto, chiar daca provin din vehicule dezmembrate pot fi de o calitate foarte buna. Daca masina sau motocicleta a fost implicata intr-un accident si nu a mai putut fi reparata, asta nu inseamna ca nu poti gasi componente care sa fie in stare excelenta de functionare. Si faci si o economie importanta la buget, pentru ca o piesele cumparate astfel va costa mult mai putin, spre deosebire de una care este nou-nouta. Asadar, este o buna alegere din punctul de vedere al pretului. Online insa exista variante destule, iar magazine precum Unimotors.ro va ofera transmisie variomatica originala, indiferent de marca si model!

 

YOUTUBE

 


×