Sari la conținut
Forum Roportal

Calitate maxima cand vorbim despre lentile de contact Purevision

vasilica23

262 citiri

O pereche de lentile de contact de calitate sunt cele de tip Purevision. Sunt usor de purtat, fiind facute din cele mai noi materiale, respectand tehnologiile in domeniu.
Purevision sunt unele dintre cele mai bune lentile de pe piata, pe care le poti utiliza fie daca ai probleme cu vederea, pentru corectarea acestora, fie din punct de vedere estetic. Asadar, asta inseamna ca aceste lentile sunt atat medicale, dar pot fi folosite si ca produse de infrumusetare, daca vrei sa iti schimbi culoarea ochilor! Nu uitati sa pretul lentilelor de contact este unul relativ mic, mai ales ca le gasiti si in mediul virtual, pe diverse siteuri.


Lentilele Purevision si nu numai se regasesc sub forma mai multor modele, insa cel mai bine este sa ceri sfatul unui oftalmolog inainte de a le achizitiona orbeste!

Unele persoane nu au voie sa poarte lentile, de aceea este important sa fie consultat un medic specialist inainte de a comanda.

Asta pentru ca pot exista cazuri in care nu poti sa porti lentile de contact, din diferite motive de sanatate sau din alte cauze.

Ca sa nu se intample incidente, o pereche de lentile trebuie sa nu fie purtata daca a depasit valabilitatea trecuta pe cutie. O pereche de lentile de contact Purevision este poate cea mai buna alegere. Cand le pui trebuie sa respecti intocmai regulile pe care le primesti de la producator, instructiunile de folosire fiind pe prospectul lentilelor. O astfel de pereche de lentile de contact trebuie sa fie tinuta in solutie speciala, cand le scoti din ochi. Nu iti pune niciodata lentilele fara sa te fi spalat pe maini inainte, pentru ca exista pericolul infectarii.

Lentilele de contact Purevision ofera cea mai buna permeabilitate a oxigenului

Ele sunt fabricate de compania Bausch & Lomb, cu o mare traditie in domeniu. Ofera o foarte buna permeabilitate a oxigenului, de aceea sunt moi si usor de purtat, deoarece nu creeaza disconfort de nici un fel. 

Se numara printre cele mai subtiri lentile de contact, sunt usor de gasit, pentru ca pot fi cumparate de pe internet fara mare bataie de cap. Un dealer autorizat de lentile Purevision este si lentile.info sau Optilen Romania, magazine online care ofera utilizatorilor sansa de a le comanda foarte simplu, cu un singur click la cele mai bune preturi! 

Ca sa fie mai confortabile, lentilele de contact Purevision contin apa in proportie de aproximativ 40%, iar pretul acestora se situeaza undeva intre 100 si 250 de lei.


×