Fantasia - O jucarie pentru un zambet

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 8 ani si 1 luna
Vizualizari
357

Voteaza & Distribuie

Descriere

DE ZIUA COPILULUI CEI MICI DARUIESC "O JUCARIE PENTRU UN ZAMBET"
LA VITANTIS SHOPPING CENTER

Duminica, 30 mai a.c., in cadrul evenimentului FANTASIA, organizat in incinta complexului comercial Vitantis Shopping Center, situat pe soseaua Vitan Barzesti nr.7A (langa targul auto Vitan), Fundatia Dan Voiculescu lanseaza campania "O jucarie pentru un zambet". In cadrul acestei campanii, va fi organizata o actiune de strangere de jucarii, destinate copiilor cu care soarta a fost mai putin generoasa. Toti cei care pot darui o jucarie, se pot alatura acestei initiative.

Incepand cu ora 12.00, Vitantis Shopping Center ii invinta pe cei mici in FANTASIA, o lume a copiilor, condusa de copii – pentru copii. Organizatorii au pregatit un program special, dedicat zilei de 1 iunie, din care nu vor lipsi: spectacolele, concursurile cu premii, atelierele de pictura, clovnii, face painting-ul, baloanele si multe alte surprize! In FANTASIA nu va exista tristete, iar acei copii care doresc sa daruiasca o jucarie unui prieten nestiut si necajit o pot face, oferind si primind un zambet.

Copiii grupului vocal Stelutele Europei, din cadrul Clubului de Excelenta Dan Voiculescu, vor face si ei daruri muzicale. Cei care vor veni duminica, 30 mai, la Vitantis Shopping Center se vor putea bucura de un program artistic, in cadrul caruia vor mai evolua: corul Adagio, de la Palatul Copiilor si Scoala de dans DaviDans.

Pregatit de sarbatoare, Vlad Dragoescu, Manager Equest-Partners (proprietarul Vitantis), preciza: "Ne-am dorit sa sprijinim si chiar sa ne implicam intr-un astfel de proiect, pentru ca avem deja o traditie in a sustine tinerii si copiii. Cu ocazia Sarbatorilor de Paste am mai organizat un eveniment similar, in cadrul caruia am licitat tablouri de valoare ale unor pictori romani celebri, iar banii stransi s-au transformat in burse de studiu pentru copii talentati, dar cu o situatie financiara precara. De data aceasta, ne propunem ca, alaturi de Fundatia Dan Voiculescu, sa transformam intreg centrul comercial intr-un spatiu al zambetelor si al jucariilor pentru si din partea celor mici. Cu atat mai mult cu cat la Vitantis Shopping Center se afla cel mai mare magazin de jucarii din Romania, cu o suprafata de peste 1.000 mp."

Campania „O jucarie pentru un zambet" este o initiativa a Fundatiei Dan Voiculescu pentru dezvoltarea Romaniei, sustinuta de Vitantis Shopping Center, Antena 1, Antena 2, Jurnalul National, Revista Felicia si Radio Itsy Bitsy.