Jump to content
Forum Roportal

bekid

Sign in to follow this  
  • entry
    1
  • comment
    1
  • views
    1017

Cum alegi cea mai potrivita bicicleta pentru copilul tau?

bekid

596 views

blog-0487863001490685942.png

Dintre toate obiectele pe care le achizitionam pentru cei mici, bicicletele par adesea sa ne genereze reale batai de cap avand in vedere ca trebuie sa facem un compromis intre ceea ce isi doresc cei mici si ceea ce ne dorim noi in ceea ce priveste siguranta. Bicicletele reprezinta o modalitate excelenta prin care cei mici isi pot consuma energia aproape inepuizabila intr-un mod constructiv, insa in acelasi timp o bicicleta ii poate ajuta pe cei mici sa isi antreneze si cateva dintre cele ai importante simturi.

 

Diversitatea care se regaseste astazi atat in magazinele online, precum si in cele fizice este unul dintre aspectele care fac alegerea acestor obiecte atat de dificila. Mai mult decat atat, este necear sa luam in calcul si cateva aspecte importante cu privire la siguranta bicicletei pentru a putea vorbi despre o alegere potrivita. Un magazin online unde poti gasi colectia 2017 de biciclete DHS pentru copii este www.bekid.ro. Iata insa cateva lucruri pe care le poti lua in calcul atunci cand alegi o bicicleta.

 

Culoarea si design-ul.

Acesta este capitolul cei mai important pentru cei mici, astfel ca ti-ai usura cu mult alegerea pe care trebuie sa o faci daca il vei lua cu tine atunci cand o cumperi. Copiii sunt atrasi strict de culori si de design, astfel ca ei stiu cel mai bine ce anume le place si ce nu.

 

Calitatea materialelor.

Evita sa cumperi biciclete pentru copii construite din materiale foarte slabe sau dintr-unele foarte grele. In ambele situatii poti pune siguranta copilului in pericol avand in vedere ca un material foarte slab calitativ poate ceda in orice moment, iar unul foarte greu ii poate face pe cei mici sa isi piarda echilibrul. Aluminiul este un material excelent pentru care poti opta atunci cand vine vorba despre bicicletele pentru copii.

 

Marimea bicicletei.

Marimea bicicletei este un aspect deosebit de important atunci cand vine vorba despre alegerea bicicletelor. O alegere nepotrivita va transforma bicicleta intr-una inconfortabila pentru copil. In acest sens, pe site-ul Bekid veti regasi un tabel cu toate marimile de biciclete disponibile pe site si varsta potrivita aferenta acestora. Este important sa facem o alegere cat mai potrivita in acest sens si sa nu achizitionam biciclete nici mai mari si nici mai mici.

 

speed-1401-2017-dhs-albastru-5970_1_myd1-e0.jpg

Biciclete copii - www.bekid.ro

 

 

www.bekid.ro este unul dintre cele mai importante magazine cu produse pentru copii care se impune pe piata cu produse de calitate, la cele mai avantajoase preturi.1 Comment


Recommended Comments

Vad ca raportarea la biciclete se face in functie de varsta si inaltime, dar kilogramele nu conteaza? Daca am un copil mai grasut, asta nu face nici o diferenta?

Share this comment


Link to comment
×