Sari la conținut
Forum Roportal
  • intrări
    5
  • comentarii
    9
  • citiri
    15644

Despre acest blog

prejudecati si sexualitate

Intrări în acest blog

 

Absy's back

A trecut mult prea multa vreme de cand n-am scris pe aici. Tineretile mele dar multe s-au intamplat de atunci. Am iubit, am iubit nespus de mult. La inceput iubirea a fost neimpartasita, am luptat contra morilor de vant, contra familiei...si rezultatul a fost o relatie de 2 ani cu bune si cu rele. Din pacate relele au cantarit mai mult in ultima perioada, asa ca inevitabil s-a ajuns la un alt end. Acum sunt intr-o perioada de expectanta. Asa ca astep cuminte (sau nu) Va urma... :tease:

Absint

Absint

 

Hopes and fears

Sunt la mijloc, prins intotdeauna la mijloc. Un alt tu, un alt tu, care sa ma surprinzi si sa ma faci sa zambesc, cand eu tot ce vreau e sa pot fi eu insumi. Nu vreau sa gresec pentru ca de greseli e plina lumea si mi-e plin bagajul. Daca vei fi tu, am sa incerc sa fiu eu. Suna rezonabil poate. Nu vreau sa te iubesc desi acum te doresc. Si stiu ca tu ma doresti mai mult. Ai sa vii?

Absint

Absint

 

Am uitat

o melodie foarte frumoasa ce mi-a inspirat statusul de azi. "11 beautiful things" Intru online si ma trezesc apelat cu : 1.you 2.you 3.you ... 11. you? :)   Like my status today! :)

Vizitator

Vizitator

 

love...

Sometimes all that you can do is love someone...but first you must love yourself

Vizitator

Vizitator

×