Referendum pentru familie

Craiova

CraiovaCraiova (în germană Krajowa 1718-1739) este reședința județului Dolj, denumită și „capitala Olteniei”. Conform ultimului recensamant din anul 2011 orașul avea o populație de 269.506 de locuitori.[3] Localizare: Municipiul Craiova este situat în sudul României, pe malul stâng al Jiului, la ieșirea acestuia din regiunea deluroasă, la o altitudine cuprinsă între 75 și 116 m. Craiova face parte din Câmpia Română, mai precis din Câmpia Olteniei care se întinde între Dunăre, Olt și podișul Getic, fiind străbătută prin mijloc de Valea Jiului. Orașul este așezat aproximativ în centrul Olteniei, la o distanță de 227 km de București și 68 km de Dunăre. Forma orașului este foarte neregulată, în special s...
Sursa informatii: ro.wikipedia.org

Se afişează 1-10 din 930 rezultate.
  • De ce ai nevoie de un sistem de supraveghere video exterior?
  • De ce ai nevoie de un sistem de supraveghere video exterior?0

  • Daca esti in cautarea unui mod prin care sa iti supraveghezi bunurile si familia fara prea mult efort, este cazul sa investesti intr-un sistem de supraveghere video exterior care sa iti ofere linistea de zi cu zi.
    Inainte de a alege unul mai ieft...

  • Ştefan Stoica a fost demis de la FC U Craiova
  • Ştefan Stoica a fost demis de la FC U Craiova +5

  • Ştefan Stoica (51 de ani) nu mai este, începând de duminică, antrenorul lui FC U Craiova. Înfrângerea cu FC Voluntari II, 0-2 pe teren propriu, nu a fost acceptată de Adrian Mititelu, care a decis să-l demită.
    "Urmează un meci extrem de...