Pregătește-ți bolidul pentru cursă lungă - descoperă piese dezmembrări auto în Craiova la Wolcar

Pregătește-ți bolidul pentru cursă lungă - descoperă piese dezmembrări auto în Craiova la Wolcar

Detalii

CategoriiAuto/moto
TaguriCraiova, Dezmembrari auto, piese auto
Ultima actualizareMiercuri 17 martie 2021
Vizualizari107

Voteaza & Distribuie

Descriere

Întreținerea unei mașini poate fi destul de costisitoare în zilele noastre, mai ales dacă alegem întotdeauna service-urile de reprezentanță și unele dintre cele mai scumpe piese auto. Nu trebuie să uităm însă că există și o largă categorie de conducători auto care nu își permit o mașină nouă și nici sistemele costisitoare de rate oferite de marii dealeri auto.

Din acest punct de vedere, un service specializat în dezmembrări auto îți poate oferi soluția completă pentru bolidul tău. Chiar dacă ai o mașină care a depășit zece ani de rulare pe străzile Europei, cu vw-dezmembrari.ro îi poți da un nou suflu. Un chip tunning sau simpla înlocuire a unor elemente de caroserie pot face din mașina ta obișnuită un bolid de invidiat, care să îți asigure un plus de mobilitate în oraș și nu numai.

Avantajele apelării la un service de dezmembrări auto

Chiar dacă firme de acest gen se găsesc peste tot în țară, puține sunt și cele care îți oferă garanția pieselor achiziționate din astfel de unități. În principiu, primul gând care te duce atunci când vorbim de dezmembrări auto este cel de fiare vechi, rezultate din accidente sau mașini super-uzate.

Sunt însă și cazuri în care proprietarii renunță la mașini din cauza costurilor mari de reparație, preferând să dea mașinile la casat și să cumpere altele noi. Piesele sunt astfel atent alese, păstrate și recondiționate, acolo unde situația o impune, pentru a putea fi folosite de doritorii de piese de schimb.

Este și cazul celor care mai doresc totuși să le ofere o șansă mașinilor rulate, care pot găsi dezmembrari auto in Craiova la Wolcar. Este un service multimarcă, destinat cu precădere autoturismelor de construcție europeană, din gamele VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche sau Mini.

Reparații electrice și mecanice de toate tipurile

Începând de la elemente de caroserie, până la kit-uri complete de sisteme de frânare sau de alimentare le poți găsi la unul dintre cele mai bine echipate service-uri de dezmembrări în Craiova. De asemenea, aici poți găsi elemente de interior, sisteme de climatizare, dar și componente electrice și mecanice care în magazin te-ar costa o avere.

Primul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere atunci când apelezi la dezmembrari in Craiova este proveniența pieselor. Din acest punct de vedere, cei de la Wolcar îți oferă garanție pentru piesele oferite, plus posibilitatea decontării, prin factură și chitanță.

Piesele atent selectate sunt identificate în mod profesionist, pe baza seriei de caroserie, în vreme ce motoarele pot fi supuse reparațiilor capitale. Dacă dorești să dai însă mai multă forță motorului tău, poți apela la un chip tunning, prin care parametrii mașinii tale vor fi valorizați la maximum.

Nu în ultimul rând, specialiștii de la Wolcar îți oferă servicii complete de diagnoză, atât la nivel electric, cât și mecanic, putând beneficia aici de operațiuni precum testarea sistemului de frânare, echilibrare dinamică sau verificare a suspensiilor și articulațiilor autotorismelor.

Nu mai puțin importante sunt elementele de caroserie provenite de la dezmembrări în Craiova, care sunt verificate și recondiționate pe standuri speciale și la cabina de vopsit.

Contact: wolcar@yahoo.ro