Principalele activitati pe care turistii le pot intreprinde in Delta Dunarii

Detalii

CategoriiTurism
Taguricazare, Delta Dunarii, pensiune, vacanta
Ultima actualizareJoi 5 septembrie 2019
Vizualizari931

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sunt oameni care nu au mai vizitat niciodata Delta Dunarii, care nu cunosc acest tinut decat din carti, filme sau documentare, insa doresc sa isi petreaca o vacanta de vis aici. Romania inseamna mult mai mult decat Valea Prahovei, Maramures, manastirile din Moldova si litoralul romanesc al Marii Negre. Romania este foarte bine reprezentata de Delta Dunarii, un tinut cunoscut de straini, inclus in patrimoniul UNESCO inca din anul 1991. Turistii care vin aici se pot caza in pensiunea Akropolis, de unde pot pleca in excursii in diferite locuri ale Deltei, acesta fiind un adevarat paradis din punctul de vedere al florei si al faunei, oamenii fiind primitori, peisajele amintind de poveste iar borsul constituindu-se intr-o reala delicatesa!

O destinatie turistica surprinzatoare din toate punctele de vedere – Delta Dunarii

Turistii care vin pentru primad data in Delta Dunarii trebuie sa se intereseze sau sa caute pe internet ce activitati se potrivesc cerintelor si preferintelor pe care le au. In timp ce unii turisti prefera pescuitul, altii doresc doar sa admire pasarile, nuferii, sa vada caii salbatici care alearga liber prin padure sau pe pajistile intinse, sa guste borsul de peste traditional si atat de renumit in toate colturile lumii si chiar sa faca fotografii.

Excursia cu barca la Mila 23 poate fi cea mai interesanta prima alegere a turistilor. De la Mila 23 acestia pot face trasee spre padurea Caraorman si spre padurea Letea, unde pot admira un spectacol impresionant al naturii. Pescarii impatimiti vin cel putin o data pe an intr-o excurie in Delta Dunarii pentru a prinde cel mai mare si mai proaspat peste. Pescarii amatori doresc sa incerce acest hobby intr-un mod inedit, cautand in Delta cele mai impresionante prime capturi numai bune de postat pe site-urile de socializare!

Mila 23 este un sat pescaresc tipic, situat in Delta Dunarii, care pastreaza traditiile, farmecul si istoria de odinioara. Accesul turistilor in acest sat se face numai pe apa, iar satul este plin de pescari care sunt suficient de amabili incat sa impartaseasca vizitatorilor din secretele lor si sa le povesteasca despre cele mai impresionante capturi.

Sport, fotografie si caiac – activitati dedicate turistilor veniti in Delta Dunarii

Cei care vin in Delta Dunarii pentru a petrece un sejur minunat se pot bucura si de un pic de aventura. In activitatile sportive specifice Deltei intra scufundarile, iar turistii chiar sunt indemnati si sustinuti sa incerce macar o data in viata aceasta activitate. In plus, cei care sunt mai atletici, stapani pe propriul lor corp, pot inchiria un caiac pe care sa il conduca pe canalele Deltei si cu ajutorul caruia sa admire frumusetile locului, insa numai insotiti de un ghid sau de un localnic, pentru a nu se rataci.

Nu in ultimul rand, fotografii amatori si cei profesionisti nu trebuie sa isi uite sculele si echipamentele acasa, pentru ca numai asa vor reusi sa surprinda frumusetea locului, sa obtina imagini spectaculoase cu cai salbatici, cu pelicani care se hranesc cu peste, cu sute de cormorani care isi iau zborul, cu liane imense ca se intind pe zeci şi zeci de metri, iar lista poate continua. Delta Dunarii isi deschide „portile” turistilor de toate varstele si categoriile sociale care nu doresc decat sa se distreze si sa se relaxeze.

Vezi excursii pe PensiuneaAkropolis.ro