Pensiunea Moldovia Best - cazare cochetă în stațiunea Slănic Moldova

Detalii

CategoriiTurism
Taguricazare, pensiune, restaurant, Slanic Moldova, statiune
Ultima actualizareVineri 3 februarie 2023
Vizualizari1045

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cea mai importantă stațiune balneo-climaterică din Regiunea de NE a României, numită și Perla Moldovei este stațiunea Slănic Moldova. Aceasta este așezată de-a lungul râului Slănic și are o caracteristică specială și anume prezența izvoarelor minerale și a efectelor lor curative. Stațiunea este perfectă pentru cei care vin aici să se relaxeze și să se trateze.

Ca și activități care se pot desfășura cât timp ești cazat aici putem enumera: plimbări lungi și răcoroase la umbra pădurii, de-a lungul izvoarelor, se poate vizita Parcul stațiunii, cascada, Poiana Pufu, Platoul Dobru, se poate face traseul celor 300 de scări, se poate schi pe pârtia Nemira, se poate vizita salina de la Târgu Ocna, mănăstirile și monumentele comemorative și de artă plastică și multe altele. Renumitele izvoare minerale sunt folosite drept metodă de tratament pentru cei care suferă de afecțiuni hepatobiliare, boli metabolice, urticarii, alergii alimentare, constipații, ulcer gastric, afecțiuni gastrice, colecistită cronică, inflamații cronice oculare, boli de nutriție, hepatice, afecțiuni renale, etc.

Pentru cei care vor să se cazeze în stațiune, opțiunile de cazare sunt diverse, recomandarea noastră fiind pensiunea Moldavia Best Slănic Moldova, o pensiune de trei stele, unde te vei simți ca acasă. Unitatea este situată la aproximativ 2 km de centrul stațiunii Slănic Moldova și la aproximativ 1.4 km de celebra pârtie de schi Nemira. Fiind o pensiune cochetă, finalizată în vara anului 2013, ea își întâmpina oaspeții cu multă căldură și bucurie, încercând să fie pe placul tuturor prin condițiile de cazare oferite.

În vilă se pot caza aproximativ 8 persoane în cele 4 camere existente. Ca și compartimentare, vila este structurată astfel: la parter există o cameră cu pat matrimonial și cu baie proprie, un living spațios, sală de mese, bucătărie openspace, baie și acces la terasă. La etaj vila dispune de trei camere duble cu pat matrimonial și băi proprii. Camerele sunt dotate cu TV cu cablu, internet wireless, apă caldă și încălzire asigurate de centrala proprie pe gaz.

Vila se închiriază doar integral, pe o perioadă minimă de 2 nopți, prețul acesteia fiind de 1000 lei/vilă/zi. Pensiunea este perfectă și pentru cuplurile cu copii, la dispoziția celor mici fiind amenajat un spațiu de joacă, atrăgător, care cuprinde: tobogan pentru cei mari cu platformă, tobogane pentru cei mici, leagăne, groapă cu nisip, etc. Copiii pot alerga și pot juca diverse sporturi precum fotbal, badminton, pe spațiile largi cu gazon. Proprietatea oferă parcare gratuită pentru 6-8 mașini, are o terasă spațioasă, un foișor cu grătar și cuptor, iar în imediata sa vecinătate există o mică plantație de fructe de pădure.

moldaviabest.ro