Pensiunea Casa Lus, loc recomandat de cazare in Vatra Dornei

Detalii

CategoriiTurism
Taguricazare, jacuzzi, pensiune, sauna, Suceava, Vatra Dornei
Ultima actualizareLuni 1 iulie 2019
Vizualizari2861

Voteaza & Distribuie

Descriere

La nici 20 minute de Vatra Dornei, la aprox. 15 km, se afla comuna Panaci, o zona pitoreasca, domoala, de poale de munte, plina de liniste, aer curat si conditii de cazare deosebite. Aici, in preajma orasului Vatra Dornei, amplasata pensiunea Casa Lus, o pensiune agroturistica de 4 margarete care se distinge printr-o imbinare plina de farmec intre stilul rustic, mai ales la exterior, si interioare caracterizate printr-un aer tineresc, culori luminoase, linii elegante si confort deplin.

Zona Vatra Dornei si atractiile ei


Se stie ca Vatra Dornei si regiunea ei limitrofasunt supranumite perla Bucovinei. Numeroasele comori daruite de natura sunt ocrotite de legile parcurilor si rezervatiilor naturale. Sa mai adaugam existenta unor izvoare cu ape minerale cu calitati de exceptie, si iata cum zonaVatra Dornei se transforma intr-o atractie constanta, indiferent de anotimp. Tot arealul este magnific si pe timpul verii, dar si al iernii pentru ca bucovinenii, oamenii harnici si intreprinzatori ai locului, au dezvoltat facilitati potrivite cu orice anotimp, precum telescaunul, terenuri de tenis sau trasee pentru cursele de ATV-uri, dar si partii de schi si sanius.

Casa Lus din comuna Panaci – punct de plecare pentru vizitarea comorilorturistice


Vatra Dornei are tumultul sau de oras turistic de care ne putem bucura tot anul, dar adevarata liniste o gasim la doar cativa km distanta, la poalele muntilor, la pensiunea Casa Lus din comuna Panaci, judetul Suceava, comuna mandra alcatuita din patru sate autentic bucovinene, curate si neatinse de specificul urbanizarii.

Printre atractiile turistice ale comunei Panaci trebuie mentionata ”Catedrala Muntilor”, mandra biserica a Sfintilor Apostoli Petru si Pavel, construita din roca vulcanica. Desi nu este un lacas de patrimoniu, Catedrala Muntilor impresioneaza prin detaliile arhitecturale si frumusetea frescelorinterioare si exterioare, precum si prin istoria ei zbuciumata. Un alt lacas de cult, amplasat la limita comunei Panaci (7 km), mult iubit de cei care isi cauta linistea sufleteasca mai aproape de varful muntilor si amplasat la 1700 m altitudine este schitul Piatra Taieturii. Jumatate din drum poate fi strabatut cu masina, dar apoi amatorii de drumetie isi pot incerca puterile timp de o ora de mers pe doua pante abrupte si o margine de vale. Schitul atrage turisti dar si credinciosi, avand capacitatea de a oferi cazare celor aflati in pelerinaj.

Casa Lus – confort, eleganta, caldura


In acest mediu natural de exceptie, plin de oportunitati turistice de orice tip, descoperim o oaza de confort care isi merita pe deplin cele patru margarete. Cu alte cuvinte, putem sa ne bucuram de ambianta naturala a unui sat de poale de munte, adapostiti intr-un camin de un confort fara cusur, elegant, calm si primitor, ideal pentru regasirea linistii sprirituale si a celei fizice.

Aceasta este pensiunea Casa Lus, din comuna Panaci, Vatra Dornei care ofera odihna specifica caselor de la poalele muntilor, imbinata cu confortul citadin din care nu lipsesc accesul Wireless la internet, sauna si jacuzzi, loc de joaca pentru copii, mese de tenis si de biliard, amenajare rustica exterioara pentru gratar, protap, loc pentru foc de tabara, terasa, foisor si balansoare, curte amenajata pentru parcare.

Asadar, la pensiunea Casa Lus, amplasatain zona turistica a orasului Vatra Dornei, veti putea gasi cazare si va asiguram ca veti trai o experienta agroturistica de exceptie, in mijlocul unui peisaj minunat.

http://casalus.ro/contact/