Un toolbar pentru cele mai noi oferte imobiliare, din domeniul auto si al locurilor de munca

Detalii

CategoriiEconomie
TaguriPublicitate, Romania
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari2990

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pe www.Anunturi-Romania.ro se pot gasi anunturi gratuite de mica publicitate din cele mai variate sectiuni, incepand cu sectiunile cele mai cautate pe Internet - imobiliare, auto, locuri de munca sau afaceri - si terminand cu sectiuni precum: hobby / obiecte de colectie, arta / antichitati, bijuterii etc.
In total exista 33 de sectiuni de anunturi gratuite, impartite in peste 70 de categorii si 90 de subcategorii.

Adaugare Anunturi
Anunturile se adauga printr-un cont de utilizator care permite editarea sau stergerea anunturilor din inventarul propriu, precum si prelungirea valabilitatii acestora.
Mentionam ca numarul de anunturi care pot fi adaugate de catre un utilizator este nelimitat, cu conditia ca acestea sa nu se repete. Pentru anunturile a caror valabilitate expira exista posibilitatea prelungirii lor, fara a mai fi necesara re-adaugarea lor.

Cautare Anunturi
Recomandam instrumentul de cautare avansata, care poate fi folosit pentru cautari mai rafinate, dupa termeni specifici - rezultatele pot fi filtrate, la alegere, dupa sectiune, categorie sau subcategorie, dupa locatie, pret etc.
O alta varianta de cautare si filtrare a anunturilor se gaseste in partea de sus a fiecarei coloane de anunturi. Aici anunturile pot fi ordonate crescator sau descrescator dupa termeni generali (cum ar fi pretul, judetul, localitatea sau data adaugarii anuntului), dar si dupa termeni specifici, in functie de sectiune (marca, an de fabricatie si kilometri parcursi pentru sectiunea Auto-Moto; tip job si locatie pentru sectiunea Locuri de Munca; marca/model pentru sectiunea GSM etc.). De asemenea pot fi afisate, optional, doar anunturile cu fotografii.

Instrumente Utile
Doua instrumente care credem ca vor fi foarte utile utilizatorilor site-ului sunt:
-modulul Curs Valutar (care prezinta cotatiile zilnice ale BNR pentru cele mai importante valute - EUR, USD si GBP - precum si pentru gramul de aur);
-modulul Convertor Valutar (care permite conversia unei sume in patru monede diferite: RON, EUR, USD si GBP).
Mai mult, fiecare anunt publicat pe site permite vizualizarea valorii de pret in toate cele patru monede mentionate mai sus.

Anunturi Prima Pagina
Anunturile care apar pe prima pagina a site-ului sunt intotdeauna cele mai noi anunturi din cele mai vizualizate sectiuni (Imobile, Terenuri, Auto-Moto, Locuri De Munca, Prestari Servicii, Afaceri, Constructii respectiv Calculatoare), asa incat, inca de pe prima pagina, utilizatorii sa afle care sunt cele mai noi oferte.
Pentru cei care doresc mai mult punem la dispozitie un set de instrumente deosebit de utile:
-butonul Bookmark, care permite salvarea unei oferte in retelele de socializare online (Digg, MySpace, Facebook, Twitter, StumbleUpon, Delicious etc.);
-butonul Adauga La Favorite (pentru adaugarea unui anunt in sectiunea Favorites a browserului web utilizat);
-butonul RSS Feed (pentru abonarea la feed-ul Anunturi-Romania.ro - un format care permite parcurgerea rapida a ultimelor anunturi de pe site);
-Toolbarul Anunturi Romania, care poate fi descarcat gratuit. Pe langa cele mai noi anunturi publicate pe site, Toolbarul Anunturi Romania aduce direct in browserul utilizatorului o multime de instrumente foarte utile cum ar fi: posturi TV si Radio live, alerte pentru e-mail, aplicatii MS Office, aplicatii pentru traduceri online, starea vremii si multe alte instrumente de divertisment online care fac navigarea pe Internet mai interesanta.