4 lucruri pe care le trăieşti când te muţi peste hotare

4 lucruri pe care le trăieşti când te muţi peste hotare

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguritransport marfa
Ultima actualizareVineri 15 septembrie 2017
Vizualizari832

Voteaza & Distribuie

Descriere

Să te muţi peste hotare şi să începi de la 0 într-o ţară nouă este una dintre cele mai terifiante aventuri. Viaţa, aşa cum o ştii se va schimba şi nu doar pentru câteva zile. Aşa că după ce ai apelat la o firmă ce se ocupă cu transport persoane internaţional precum Mentour şi ai ajuns în altă ţară, totul se schimbă.

1. Casa este unde se află inima ta

Când te muţi peste hotare, vei intra într-un club special: vei avea două adrese, două limbi şi două valute în portofelul tău. Să nu mergem atât de departe încât să avem două personalităţi, dar cu siguranţă vei face parte din două lumi, casa ta veche şi cea nouă. Cele două lumi probabil vor deveni tot mai confuze o dată cu trecerea timpului, dar cu siguranţă vei avea corespondenţa trimisă în România sau câteva cutii stocate în beciul unui prieten.

2. Prietenia se intensifică

Să te muţi la distanţă şi să pui o mare între tine şi oamenii la care ţii este foarte dificil. Vei învăţa rapid să ţii legătura şi să foloseşti vacanţele să vii în vizită. Vor fi oameni care se distanţează şi oameni care se apropie. Este practic o versiune sentimentală de sortare a hainelor şi încercând să îţi dai seama care trebuie să le păstrezi şi de care trebuie să te descotoroseşti.

3. Provocările arată diferit

Sigur, să trăieşti lângă ocean este nemaipomenit. Dar va trebui să plăteşti taxe, să repari toaleta stricată şi să te recuperezi rapid după o răceală cruntă. Doar pentru că trăieşti în altă ţară care ar putea să arate sau nu ca un paradis, nu înseamnă că problemele vor sta departe şi că viaţa va fi roz de acum în colo. Faza lunii de miere va trece, întotdeauna, indiferent de unde te afli. Chiar dacă prietenii tăi ar putea să te individeze pentru viaţa peste hotare, aceştia nu realizează că viaţa nu este întotdeauna uşoară în altă ţară.

4. Vezi conceptul de acasă într-o cu totul altă lumină

S-ar putea să te fi mutat peste hotare datorită condiţiilor meteo sau străzilor aglomerate. Cu toate acestea, dacă explici oamenilor din altă ţară unde trăieşti, fotografiile sau descrierile tale deobicei vor fi întâmpinate cu fascinaţie şi interes. Să ieşi din perspectivă îţi poate oferi o cu totul altă apreciere asupra străzilor de acasă şi a condiţiilor meteo de care obişnuieşti să te plângi. Absenţa face ca inima ta să crească mai tare şi să devii mai patriot, în special când faci galerie ţării căreia nu credeai că o să-i faci vreodata.

mentour.ro