Degivrare jgheaburi – Sisteme moderne si eficiente pentru un acoperis mai sigur si mai durabil, numai prin IOSOLI Impex

Detalii

CategoriiCasa/gradina
TaguriBucuresti, instalatii electrice, izolatii termice
Ultima actualizareMiercuri 8 martie 2017
Vizualizari2101

Voteaza & Distribuie

Descriere

Datorita evolutiei tehnologice din ultimii ani, sistemele de degivrare au devenit tot mai accesibile, economice si versatile, astfel ca acestea pot fi instalate oriunde - zone exterioare de acces, rampe auto sau scari, burlane, acoperisuri sau jgheaburi. Degivrarea se refera la tehnicilesi accesoriile prin care zapada si gheata sunt topite in mod controlat, asa cum se intampla si in cazul sistemelor de degivrare jgheaburi oferite de IOSOLI IMPEX. Acestea sunt destinate cladirilor si caselor prevazute cu sistem de colectare a apei si au rolul de a oferi siguranta trecatorilor, precum si o durata de viata mai mare acoperisului.

Despre degivrare jgheaburi si avantajele acesteia – Informatii utile

In general, sistemele de degivrare pentru exterior sunt alcatuite din cabluri electrice incalzitoare deosebit de rezistente si eficiente, instalate sub suprafetele ce au nevoie de protectie impotriva zapezii si inghetului. Aceste cabluri pot fi acoperite cu orice fel de material, functionarea lor fiind aceeasi in orice conditii. Performanta sistemelor de degivrare jgheaburi se datoreaza materialelor de inalta calitate folosite la confectionarea cablurilor, precum si instalarea unor accesorii inteligente, asa cum sunt termostatele – dispozitive responsabile de functionarea sistemului de degivrare in mod automat.

De ce sunt utile aceste sisteme degivrare jgheaburi de la IOSOLI IMPEX?


Din cauza temperaturilor scazute, acoperisul casei ingheata, la fel si sistemul de colectare si transport al apei, alcatuit din jgheaburi si burlane. Variatiile de temperatura contribuie la topirea zapezii pe timpul zilei si transformarea acesteia in sloiuri mari de gheata odata cu venirea serii. Aceste formatiuni de gheata se pot desprinde in orice moment, riscul de accidentare fiind unul extrem de ridicat, mai ales in cazul cladirilor aflate la strada, unde exista trafic intens. Din fericire, companii precum IOSOLI IMPEX, ofera solutii avantajoase si accesibile, care sa va scape de gheata si zapada, asa cum sunt noile sisteme degivrare jgheaburi.

Ce benficii aduc sistemele de degivrare jgheaburi?


Instalarea unui astfel de sistem va poate aduce o multimede beneficii, dar mai ales protectie si siguranta pe timpul iernii. Pe langa acestea, mentionam:

  • Mai putine reparatii ale acoperisului
  • Eliminarea riscului de scurgeri de pe acoperis in interiorul cladirii
  • Durata de viata mai mare a jgheaburilor si burlanelor
  • Eliminarea necesitatii de a curata acoperisul si sistemul de colectare a apei
  • Consum mic si eficienta crescuta datorita tehnologiei de ultima generatie

De ce sa colaborati cu IOSOLI IMPEX in vederea instalarii unui sistem de degivrare jgheaburi?


IOSOLI IMPEX este o companie serioasa, care ofera servicii si sisteme degivrare jgheaburi personalizate, in functie de cerintele clientilor. In plus, calitatea acestora este asigurata prin parteneriate cu producatori de renume, asa cum este firma germana A. Rak Wärmetechnik GmbH. Si desigur, beneficiati de preturi accesibile, profesionalism si promptitudine, astfel ca veti fi multumiti de serviciile oferite. Pentru mai multe detalii, puteti accesa www.degivrare-incalzire-electrica.ro.

De asemenea, mai multe informatii puteti primi de la reprezentantii companiei, la urmatoarele date de contact:
Adresa: Aleea Costinesti nr. 10, Bucuresti, sector 5
Mobil:0722507799, 0737213312