TOP 5 produse indispensabile intr-o baie

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguridispensere hartie, hartie igienica, produse de curatenie, Suceava
Ultima actualizareLuni 24 aprilie 2017
Vizualizari939

Voteaza & Distribuie

Descriere

Indiferent ca este vorba despre propria locuinta, despre locul de munca sau despre o baie dintr-o cladire publica, cu siguranta cel mai important aspect ce tine de aceasta este gradul de igiena. Conditiile de curatenie, de asemenea, trebuie sa fie realizate intr-o maniera cat mai eficienta, optime, pentru ca baia este acel spatiu in care bacteriile si microbii sunt favorizati.

Dar ce produse nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma din aceasta incapere?

Atunci cand vine vorba de baie, in mod cert exista o serie de articole indispensabile, dupa cum urmeaza a fi prezentate mai jos:

  1. Oglinda: intrucat baia reprezinta, de cele mai multe ori, acea incapere in care majoritatea persoanelor isi reimprospateaza look-ul, oglinda este un obiect absolut necesar. De exemplu, in cazul bailor din locuintele proprii, oglinda din aceasta incapere este ajutorul cel mai de pret femeilor care isi scot in evidenta atuurile fetei si ale parului, insa si barbatii urmeaza aceleasi ritualuri. De asemenea, locul principal al oglinzilor din baie este deasupra chiuvetelor, in cele mai multe cazuri fiind incadrate sub forma unui dulap special creat.
  2. Dispenserul de sapun: gradul de curatenie ce trebuie avut in vedere nu este doar in cazul incaperii in sine, ci si pentru persoane. Asadar, dispenserul pentru sapun, precum si solutia de spalat sunt acele produse fara de care o baie nu poate sa functioneze optim sau eficient. De cele mai multe ori, aceste produse se recomanda a fi comandate de la un furnizor specializat in astfel de articole, calitatea dispenserului fiind ireprosabila.
  3. Hartia igienica: atunci cand vine vorba despre produsele nelipsite in orice baie, aceasta se afla pe lista celor mai importante. Marea majoritate a gospodinelor sau a persoanelor ce se ocupa de activitatea de curatenie folosesc hartie igienica cat mai groasa, mai precis cu mai multe straturi, intrucat este mai delicata cu pielea. De asemenea, hartia igienica se dovedeste utila si in cazul stergerii geamurilor sau a oglinzilor, reusind sa absoarba imediat solutia de curatenie, precum si sa ajute la indepartarea petelor fara sa lase urme precum majoritatea lavetelor utilizate in acest sens.
  4. Peria de curatat a vasului de toaleta: in cazul curatarii vasului de toaleta, ca urmare a formei sale rotunde acesta se dovedeste uneori dificil in procesul de indepartare a microbilor sau a murdariei. Din acest motiv, un produs extrem de util este reprezentat de peria pentru curatare, cu a carei ajutor se reuseste finalizarea curateniei.
  5. Cosul de gunoi: cine nu cunoaste importanta unui cos de gunoi in cadrul unei bai? Ei bine, in ultima vreme, acest produs este mai popular in varianta metalica decat confectionat din plastic, fiind mult mai rezistent.

Asadar, atunci cand sunteti interesat de achizitia oricarui articol dintre cele enumerate mai sus, indicat ar fi sa apelati la o firma specializata in acest domeniu. De exemplu, in cadrul magazinului online clinit.ro veti gasi o varietate de astfel de produse, precum si solutii pe cat se poate de profesionale, absolut necesare pentru un proces de curatare de succes.

http://www.clinit.ro