Detalii din dotarea baii pentru un plus de confort

Detalii din dotarea baii pentru un plus de confort

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurihartie igienica, prosop
Ultima actualizareVineri 9 iunie 2017
Vizualizari1034

Voteaza & Distribuie

Descriere

Suntem invatati sa avem confort; dupa o zi plina de munca si de agitatie nimic nu se compara cu relaxarea unei bai lungi, spumoase, cu aromaterapie. Suna a cliseu, insa acest cliseu chiar functioneaza! Ai nevoie doar de o baie dotata ca la carte, in care sa se regaseasca acele detalii si accesorii ce pot face o mare diferenta in modul in care te simti.

Din povestea baii de rasfat

Spumantul ar trebui sa fie ca la el acasa, in timp ce elementele ce fac parte din clasica arie de aromaterapie ar trebui sa insoteasca seturile de produse de ingrijire. Intr-o baie clasica te astepti sa gasesti produse de uz general, de ingrijire, sampoane si bureti sau perii de spate. Ei bine, rasfatul spre care tindem vine din elemente mai delicate. Adauga pe marginea cazii lumanari parfumate; alege cabina de dus cu sistem de iluminare colorat, orice ar putea sa te delecteze.

Din punct de vedere al rasfatului olfactiv pana si gama de hartie igienica poate sa te ajute. In acest sens, alege acel sortiment fin, cu un parfum delicat. Poti opta pentru betisoarele parfumate, insa asezate strategic in zone in care sa nu poata declansa o flama. Alege un dispenser de parfum, daca iti doresti sa fii mai practic si sa ai baia mereu improspatata de un miros aparte, deosebit.

Din punct de vedere al rasfatului vizual tine de o chestiune de gusturi. Pentru cei atenti la detalii, aici totul este o joaca de culori si asorteuri. Alege spre exemplu ca prosoapele sa fie din seturi; asta iti da impresia ca nu ai un haos in jurul tau si te face sa te simti mai bine. Alege culori vii, care iti plac de obicei. Se spune ca albul este cel mai de efect, intrucat transmite creierului ideea de prospetime, de curat absolut. Asta te relaxeaza, la nivel de subconstient. Cu toate acestea, nu este exclus sa iti doresti culori vii cu care sa iti decorezi baia.

Daca e sa tinem cont de un rasfat total, atunci si simtul pipaitului se include in aceasta ecuatie. Aici tine de senzatiile pe care le ai cu tot ce interactionezi in baia ta. Prosoapele ar trebuie sa treaca printr-un ciclu de clatire special, pentru a fi mai moi; cada, ideal ar fi sa aiba functii, sa fie de stil modern, cu jacuzzi de ce nu?! Nu in cele din urma, opteaza pentru produse de ingrijire la modul complex, de la exfoliere si pana la acele creme de dus care iti catifeleaza pielea.

Cum altfel sa ai parte de un moment pentru tine daca nu prin prisma rasfatului de ingrijire?