Top 3 motive pentru care sa iti faci o fantana proprie

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriforaje, Suceava
Ultima actualizareLuni 28 august 2017
Vizualizari1101

Voteaza & Distribuie

Descriere

In Romania, tot mai multi detinatori de case fac tranzitia catre apa de la fantana, fiindca isi doresc sa taie legaturile cu apa oferita de oras/sat, dar si pentru ca este mult mai sanatoasa si ofera avantaje financiare, dar si de mediu. Daca te gandesti sa investesti intr-o noua fantana, iata cum poate beneficia familia ta de pe urma acestei actiuni.

O noua fantana iti va economisi bani

De indata ce ai apelat la o firma de foraje puturi apa si ti-ai sapat noua fantana, poti sa spui la revedere facturilor de la apa lunare. Apa pompata din pamant si in casa ta este complet gratuita, indiferent de cat de multa folosesti.

Ba mai mult decat atat, nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste restrictionarile orasului. Tu detii accesul la orice sursa de apa de pe proprietatea ta. Sapand o fantana, controlezi si folosirea acesteia.

O noua fantana private este o investitie pe termen lung cu o economie garantata. In timp ce s-ar putea sa ai nevoie de buget pentru intretinerea periodica a fantanii si un system de filtrare, cantitatea de bani pe care o economisesti in timp va depasi cu mult costul realizarii acesteia.

Apa de fantana este curata si racoritoare

Intreaba pe oricine detine o fantana privata ce gust are apa lor si iti vor spune ca apa este mult mai racoritoare.
Desi acest lucru poate fi redus la preferinte personale, multi detinatori de fantana sustin ca apa de fantana trece printr-un process de filtrare mai natural, motiv pentru care apa este mai buna la gust. Apa municipal este tratata cu clor, fluor si alte elemente chimice care afecteaza categoric gustul apei.

Apa cu gust slab si calitatea scazuta a acesteia sunt motivul pentru care oamenii refuza sa bea apa de la robinet, platind pentru apa imbuteliata costisitoare sau sisteme de filtrare.

Imagineaza-ti ca deschizi robinetul si bei un pahar de apa care este mai gustoasa si mai racoritoare decat cea de la sticla. De aceea familia ta va beneficia cand vei folosi o echipa de foraje puturi apa si vei sapa o noua fantana private pe proprietatea ta.

Sa iti faci o noua fantana vei ajuta mediul

Apa de fantana este mult mai prietenoasa cu mediul decat cea municipal, fiindca este filtrate de straturile de piatra de sub pamant si nisip decat de substante chimice daunatoare.

Luand acest lucru in considerare, deseurile de la substantele chimice folosite de instalatiile de tratare ale orasului trebuie sa ajunga undeva. Iazurile exterioare, sistemele de canalizare si depozitul de deseuri sunt deobicei destinatiile obisnuite pentru namolul de substante chimice. Fantanile private, pe de alta parte, nu creeaza acesti poluanti periculosi care ne ameninta mediul inconjurator.

Folosirea energiei este o alta modalitate prin care mediul beneficiaza de pe urma fantanilor private. Folosind o fantana reduci consumul de combustibil, fiindca nu necesita atat de multa energie cat necesita apa municipal pentru a ajunga in casa ta.

https://www.damifor.ro/contact/