Noul complex de locuințe La Stejari Residence Suceava - arhitectură modernă, facilități de excepție și poziționare optimă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriapartamente noi, Suceava
Ultima actualizareVineri 7 decembrie 2018
Vizualizari1115

Voteaza & Distribuie

Descriere

Complexul rezidențialLa Stejari Residence din orașul Suceava este un proiect imobiliar nou, îndrăzneț și ambițios care se construiește pe strada Dumbrăvii, într- o zonă liniștită, foarte aproape de pădurea de stejari și de lacul Podul Vătafului. Ansamblul este perfect pentru cei care își doresc o viață liniștită aproape de natură dar în același timp departe de freamătul orașului.

Unul dintre obiectivele principale ale dezvoltatorului Vivat Construct este de a aduce plus valoare în viața clienților săi prin calitatea, confortul și utilitatea locuințelor pe care le costruiește. Ansamblul este un proiect imobiliar dispus pe o suprafață de teren de 4.7 hectare fiind compus din 31 de imobile cu regim de înălțime Parter + 2 etaje care vor genera un număr total de 200 de locuințe noi, ce vor deține o serie de facilități în cadrul ansamblului: loc de parcare disponibil pentru fiecare apartament, spații verzi amenajate cu alei pietonale, parc cu locuri de joacă pentru copii, teren de sport, grădiniță, spații comerciale, facilități destinate exclusiv riveranilor.

Locuințele disponibile sunt de 2 și 3 camere sau de tip duplex și sunt foarte bine compartimentate. Datorită arhitecturii moderne, facilităților de excepție oferite și poziționării optime, oferta de apartamente noi Suceava - La Stejari Residence nu poate decât să mulțumească fiecare client doritor și să ofere o soluție favorabilă celor care vor o locuință nouă. Vivat Construct îşi propune să ofere cumpărătorilor apartamente moderne care să satisfacă toate gusturile şi cerinţele precum şi un raport optim calitate – preţ. Astfel, prețul pe mp al unei locuințe este de 800 euro. Apartamentele se vând complet finisate cu materiale de prima clasă.

Noile locuințe au fost concepute în cel mai mic detaliu astfel încât să răspundă nevoilor oricărei familii moderne.
Proiectat să devină un ansamblu reper al pieţei rezidenţiale sucevene, La Stejari Residence atinge toate punctele confortului urban. Toate locuințele beneficiază de utilități precum: acces la gaz metan, cablu TV, internet, curent electric, apă potabilă și canalizare, centrală termică individuală.

În ceea ce privește materialele de construcție folosite, putem spune că: balcoanele sunt realizate din granit de 3 cm cu sticlă fumurie și balustrăzi din inox, întreaga zidărie este făcută din cărămidă Brikston, termoizolația este realizată din polistiren expandat de 10 cm, tâmplăria este din PVC Salamander cu geam termopan tripan și glafuri din granit, instalația electrică este cu fir de cupru lițat și doze modulare Bticino, instalațiile sanitare sunt de la Romstal, ușile de interior sunt din lemn iar ușile exterioare de la intrarea în locuințe sunt metalice.

lastejariresidence.ro