INA Ferestre – tamplarie PVC cu geam termopan

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurireparatii tamplarie, Suceava, tamplarie Aluminiu, tamplarie pvc, usi de garaj
Ultima actualizareMarti 7 martie 2017
Vizualizari1122

Voteaza & Distribuie

Descriere

INA Ferestre din Suceava, www.inaferestre.ro, este dedicata producerii unor sisteme inteligente care promoveaza conceptul de spatii deschise spre natura, de integrare a luminii naturale in interioarele noastre. Obtinem astfel un melanj dintre spatiul interior si cel exterior care aduce relaxare maxima prin aerul respirat si lumina naturala.

INA FERESTRE propune ansamble de ferestre, respectiv tamplarie PVC, cu geam termopan, practice, rezistente si manevrabile, capabile sa raspunda unor cerinte de ordin tehnic si functional cu totul specifice. Acestea se adapteaza perfect spatiului si tipului de constructieimpuse de beneficiar si se incadreaza perfect in orice solutie arhitecturala. Legatura dintre spatiul de locuit si exteriorul acestuia se realizeaza in cele mai bune conditii, indiferent de frecventa utilizarii ferestrelor.

Lucrarile propuse de INA FERESTRE permit o multitudine de solutii de finisare, inclusiv optiuni variate de culoare, in functie de personalitatea intregului ansamblu, pentru a respecta stilul arhitectural al cladirii, indiferent de varsta acesteia. In acelasi timp, calitatea elementelor vitrate care compun ansamblele de ferestre INA cu tamplarie PVC si geam termopan asigura o transparenta cu totul aparte. Lumina naturala ne va bucura ochii pe tot parcursul zilei, chiar daca vremea ne obliga sa inchidem comunicarea cu exteriorul. Indiferent de tipul de ferestre INA ales, acestea vor reprezenta excelenta pentru ca inglobeaza intr-un singur produs rezistenta si stabilitate, stil si eleganta, confort in exploatare. Deoarece profilele de tamplarie PVC sunt produse de catre renumita firma Salamander, izolatia termica si fonica a produsului final se prezinta, de asemenea, la standarde deosebite.

Profile produse si comercializate de INA Ferestre

BluEvolution 82, si respectiv 92, sunt doua profile Salamander, cu 6 camere, fabricate in Germania si au clasa A.Ambele dispun de armatura rectangulara din otel zincat, trei garnituri de etansare si pachet dublu sau triplu de sticla de la 24 la 44 mm, respectiv de la 40 la 60 mm. Streamline, profil Salamander cu 7 camere, fabricat de asemenea în Germania şi având clasa A; armatura rectangulara din otel zincat, doua garnituri, una pe toc si una pe cercevea; pachet dublu sau triplu de sticla de la 24 la 48 mm. Design 2D, profil Salamander cu 3 camere, fabricat în Germania, cu armatura de otel zincat si doua garnituri; pachet dublu de sticla de 24 mm.

Toate tipurile de profile dispun de cercevea rotunjita cu rol de picurator; feronerie RotoNT/Germania; manere cu sistem de siguranta Secustik, pentru actionarea manerului doar din interior, pentru ca fereastra sa nu poata fi deschisa din exterior; mecanism de microventilatie pentru aerisirea incaperii; mecanism antiefractie. Profilele sunt disponibile intr-o o gamă diversă de culori standard şi premium.

Suntem mandri de calitatea produselor comercializate de INA Ferestre, ceea ce ne permite să oferim o garanţie extinsă de până la 10 ani.Firma INA Ferestre produce si comercializeaza si sisteme de ferestre si usi cu tamplarie de aluminiu, de tip Alumil care se disting prin greutatea redusa si o deosebita stabilitate mecanica, precum si prin grade diferite de bariera termica. Serviciile complete ale firmei INA Ferestre acopera si operatiuni de montare precum usi de garaj, rulouri exterioare, pervazuri, plase anti-insecte si sisteme de ventilatie.