Picturi pe numere - Pictorul Fericit ne invata cum sa ne relaxam corect!

Picturi pe numere - Pictorul Fericit ne invata cum sa ne relaxam corect!

Detalii

CategoriiCultura
TaguriPictura
Ultima actualizareVineri 7 februarie 2020
Vizualizari680

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se pare ca stresul cotidian nu iarta pe nimeni, iar acest lucru se observa in starea noastra de zi cu zi. Totul pare ca nu ne mai multumeste, suntem mereu iritati de ceea ce ni se intampla, parca nimic nu ne mai satisface ca altadata, iar starile noastre de bine sunt mai rare in fiecare zi. Alternative pentru a ne imbunatati starile zilnic se gasesc la orice pas, insa de cele mai multe ori sunt de ordin clasic, lucruri cu care am mai intrat in contact pana acum. Ceva nou nu strica nimanui, o activitate inedita, unica prinde bine mereu, iar Pictorul Fericit ne poate ajuta in acest sens.

Cine este Pictorul Fericit?

Pictorul Fericit este un magazin online ce vine cu o idee revolutionara, menita sa alunge starile de plictiseala si stres de pe umerii nostrii. Pictura pe numere este ceea ce Pictorul Fericit aduce nou – asocierea dintre culori si numere, metoda de relaxare dusa la superlativ. Pictura pe numere a aparut ca un manifest, daca se poate spune asa, impotriva alternativelor clasice prin care se pot alunga starile de anxietate. In cadrul site-ului se regasesc sute de modele de sabloane pentru pictura pe numere – diverse, dificile si mai putin dificile, dar si interesante cat cuprinde.

Pictura pe numere – pentru copii si parinti curiosi!

Nu exista o categorie de varsta anume careia se adreseaza Pictorul Fericit. Avand in vedere ca scopul sau este unul clar, cel de a alunga plictiseala si starile depresive, picturile pe numere pot face cu usurinta parte din activitatile extra ale copiilor, dar si ale parintilor. Totodata, s-a demonstrat ca pictura este o metoda eficienta prin care copii isi pot dezvolta personalitatea. Pictura pe numere vine cu ceva in plus – ea testeaza rabdarea micutilor, ii invata si indruma sa faca asocieri corecte dintre numere si litere, iar in acelasi timp le starneste si curiozitate vizazi de rezultatul final, faurit de mainile lor in procesul de perfectionare. In aceeasi ordine de idei, pictura pe numere poate fi considerata si activitate prin care parintii pot petrece mai mult timp cu copii lor. Avand in vedere ca se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, se poate spune ca are o contributie majora in consolidarea relatiei parinte – copil.

Pictorul Fericit a pregatit deja totul – noi avem nevoie doar de determinare!

Kit-urile destinate picturii pe numere de pe https://www.pictorulfericit.ro vin complet echipate. Mai exact, ele contin panza/canvas, culorile pe ulei (toate numerotate), dar si 3 pensule de dimensiuni diferite. Sablonul dupa care se realizeaza pictura face parte tot din pachetul kit-ului complet.

Ce ramane de facut dupa finalizarea unei picturi pe numere?

Realizarea unei astfel de picturi necesita timp, dar si rabdare. Astfel, dupa finalizarea toturor pasilor, cel mai bine ar fi sa inramam opera de arta si sa ii oferim un loc de prestigiu in locuinta. Inramarea se realizeaza extrem de usor – pictura pe numere nu are nevoie de un anumit tip de rama, cele clasice, din magazinelele de bricolaj, fiind suficiente.

Pe PictorulFericit.ro se pot observa toate sabloanele picturilor pe numere in adevarata lor splendoare – transportul acestora este gratuit oriunde in tara.