3 locuri unde găsești mobilă pentru întreaga casă

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Tagurimobila
Ultima actualizareMiercuri 5 februarie 2020
Vizualizari755

Voteaza & Distribuie

Descriere

De îndată ce ai decis cum vrei să arate interiorul casei și ai ales paleta de culori, poți hotărî cum trebuie să arate mobilierul. Totodată, dacă deții deja câteva piese de mobilier și vrei să renovezi sau să le înlocuiești, de unde poți cumpăra mobilă pentru întreaga casă? Află de ce trebuie să ții cont atunci când cumperi mobilier pentru casă, din articolul pe care l-am pregătit pentru tine!

Cumpără mobilă online


Înainte de a cumpăra mobilă, aruncă o privire la obiectele de mobilier care există deja în casă. Astfel, dacă observi că există piese care nu se potrivesc cu decorul din casă sau care nu mai sunt funcționale, donează-le sau aruncă-le. Desigur, le poți păstra doar dacă au valoare sentimentală sau dorești să le recondiționezi. Poți opta pentru cumpărarea de mobilă online, avantajul fiind că există numeroase magazine online cu oferte speciale, precum https://www.tamos.ro/. Acest lucru îți aduce avantaje, pentru că oferă calitate la cele mai bune prețuri, iar online poți aplica filtre, astfel încât să alegi culoarea, modelul și textura care te interesează. Dacă ai puțină experiență în cumpărarea produselor online, poți găsi foarte repede tot mobilierul de care ai nevoie, indiferent de încăperea pentru care este destinat. Atunci când faci cumpărături online, nu vei pierde nici timp mergând de la un magazin la altul, în căutarea produselor dorite.

Mergi într-un showroom de mobilă

Dacă preferi să vezi obiectele de mobilă personal, înainte să le cumperi, poți vizita un showroom de mobilă, pentru a te familiariza cu produsele. În plus, vei vedea ce îți place și ce mai este nou pe piață, astfel încât să știi dacă mobilierul se încadrează corespunzător în stilul de design al locuinței tale. Confortul este extrem de important, așa că dacă vrei să cumperi un pat sau un scaun, nu ezita să te așezi pe ele înainte, pentru a ști exact ce cumperi. Alege cele mai bune produse pe care ți le permiți și nu ezita să investești în relaxare! În magazinele fizice de mobilă vei reuși să vezi și materialele folosite și să alegi cele mai frumoase piese de mobilier, realizate de designeri profesioniști.

Alege mobilă second-hand


Locurile din care alegi să-ți cumperi mobila depind și de buget, de stil și de așteptările pe care le ai în ceea ce privește calitatea produselor. Astfel, dacă nu dispui de un buget considerabil, poți cumpăra obiecte de mobilier de la magazine second-hand, de la magazine de antichități sau din consignații, unde găsești produse de calitate la prețuri accesibile. Dacă nu te deranjează că obiectele de mobilier au mai fost folosite înaintea ta sau preferi să le recondiționezi, magazinele second-hand reprezintă varianta ideală pentru tine.

Înainte de a cumpăra mobilă, indiferent de loc, calculează corect mărimea pieselor de mobilier în raport cu încăperea! Motivul este simplu! Chiar dacă un obiect de mobilier arată impecabil într-un showroom cu tavan înalt, asta nu înseamnă că va arăta la fel de bine și în casa ta, dacă tavanul atinge doar 3 metri înălțime sau mai puțin. Trasează dimensiunile pieselor de mobilier cu cretă sau cu o bandă adezivă, pentru a-ți da seama cât loc vor ocupa și dacă sunt potrivite pentru camera în care le așezi.

Sursa foto: pexels.com/photo/brown-wooden-desk-with-rolling-chair-and-shelves-near-window-667838/