E-Camere.ro – Camera de supraveghere wireless - solutia ideala pentru siguranta copilului tau

Detalii

CategoriiShoping
Taguricamere de supraveghere
Ultima actualizareMiercuri 17 mai 2017
Vizualizari1486

Voteaza & Distribuie

Descriere

Producatorii de sisteme video de supraveghere stiu cat de important este pentru parinti siguranta copiilor lor. Tocmai de aceea pe piata de profil exista produse din categoria camera de supraveghere wireless adaptata sa raspunda preferintelor acestora pentru siguranta copiilor.

E-Camere.ro este platforma online dedicata comercializarii de sisteme si echipamente video de supraveghere, iar in cadrul magazinul online gasesti cele mai noi dispozitive electronice de supraveghere video.

Fiecare parinte isi doreste pentru micutul sau sa creasca intr-un mediu sanatos care sa-i permita o dezvoltare armonioasa. Pentru ca aceasta dorinta sa fie indeplinita, copiii au nevoie de siguranta.

Producatorii din industria sistemelor de supraveghere au creat camera de supraveghere, prin care parintii sa ofere siguranta celor mici. Dispozitivul este foarte usor de utilizat si poate fi achizitionat chiar direct din magazinul online E-Camere.ro

Produse create special pentru siguranta copiilor

In baza unui parteneriat incheiat cu producatorul Dahua, magazinul online E-Camere.ro asigura parintilor preocupati de siguranta copiilor o gama foarte variata de produse de supraveghere video de tip „Home”.

Cea mai importanta componenta a sistemului de supraveghere al seriei „Home” creat de Dahua si comercializata prin intermediul E-Camere.ro este camera de supraveghere Wireless.

Dispozitivul are o eficienta sporita pentru ca poate fi montat direct in camera copilului. De asemenea, accesul la camera video Wireless se poate face direct de pe telefonul mobil sau tableta, prin utilizarea aplicatiilor dedicate iDMSS, gDMSS sau Easy4ip realizate de acelasi de acelasi producator.

Aceste aplicatii au fost create pentru a fi instalate pe dispozitivele portabile indiferent daca acestea utilizeaza sisteme de operare IOS, instalate pe iPhon, iPad, Android, sau OS, folosit de majoritatea producatorilor de smartphone sau tablete.

Dincolo de conectarea prin Wi-Fi, camera vine echipata cu microfon si difuzor. Astfel, dispozitivul poate sa capteze sunetele ambientale si sa le redea cu fidelitate.

In privinta calitatii imaginii, camera foloseste tehnologia digitala IP, apreciata datorita rezolutiei foarte buna a imaginilor surprinse.

Cele mai cautate modele de dispozitive wireless

  • Camera video Wireless DS – 2CD2410f – IW, realizata de producatorul HIKVISON
  • Camera video cu tehnologie IP, adaptata pentru interior, produsa de Dahua, model IPC – C15
  • Modelul IPC-A35, fabricat sub licenta Alhua Technology

Magazinul online E-Camere distribuie in mediul on-line o gama foarte variata de produse de foarte buna calitate – garantata de catre producatori recunoscuti international – menite sa inregistreze si memoreze video spatiul de joaca al copiilor si alte cai de acces catre locuinta dvs.

In functie de producator si rezolutia imaginii pe care o suprind, aceste camere sunt comercializate la preturi cuprinse intre 250 de lei si 650 de lei.

Toate aceste produse sunt menite sa propage un grad mult mai ridicat de siguranta pentru toti cei care controlul asupra securitatii este necesar.

Date de contact

Comanda acestor produse se realizeaza prin simpla accesare a magazinului virtual integrat in website-ul www.e-camere.ro

Platforma pune la dispozitie si un numar de telefon al departamentului de vanzari. De retinut este faptul ca pentru comenzile mai mari de 499 de lei, transportul este gratuit.