Cum sa-ti lasi mustata?

Cum sa-ti lasi mustata?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari6989

Voteaza & Distribuie

Descriere

Un barbat cu mustata evoca o varietate de emotii printre "spectatori". Aspectul mustatii poate fi total schimbat daca ii modificati latimea, lungimea, buclele, etc. Iata cateva stiluri comune de mustata intalnite in intreaga lume.

Mustata a fost in voga si in cerere printre barbati de toate varstele din timpuri imemoriale. Exista nenumarate stiluri de mustata pe care barbatii le pot afisa. Barbatii au posibilitatea de a-si lasa mustata in functie de personalitate, forma fetei, marimea fetei si densitatea mustatii. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti un stil care vi se potriveste, sa va lasati mustata sa creasca si apoi sa o tundeti in mod regulat.

Pe Internet veti gasi cu usurinta diferite stiluri de mustata din care va puteti alege una. Optati pentru o mustata care nu este prea greu de mentinut si veti vedea cum capetele se vor intoarce catre favoritii vostrii. Aveti chiar posibilitatea sa aplicati variatii proprii pe diferite stiluri de mustata si sa personalizati stilul de par facial.

Cum sa-ti lasi mustata?
Mustata creion
Stilurile de mustata creion sunt adesea mentionate ca "mouthbrows". Acestea au fost purtate o lunga perioada de timp si sunt foarte simplu sa obtinut si de intretinut. Mustata creion este o mustata ingusta si subtire, care doar contureaza delicat buza superioara. Exista diferite moduri de a tunde o mustata creion in functie de aspectul final dorit.

Mustata creion

Mustata creion

Mustata potcoava
Aceasta este o mustata foarte populara in occident. Denumita si "pipe", acest stil de mustata seamana cu o potcoava intoarsa. Este o mustata completa, continuandu-se in jurul gurii pana la linia maxilarului persoanei.

Mustata potcoava

Mustata potcoava

Mustata Fu Manchu
Aceasta este un stil de mustata foarte asemanatoare cu mustata potcoava, insa capetele mustatilor nu se incheie la linia maxilarului, ci sunt lasate sa creasca dincolo de linia maxilarului persoanei. Ele sunt vazute atarnand sub linia maxilarului. Probabil ati vazut o multime de filme orientale cu sportivi care afiseaza aceasta mustata.

Mustata Fu Manchu

Mustata Fu Manchu

Mustata ghidon
Mustata ghidon este una extrem de stufoasa, iar capetele sunt suficient de lungi pentru a fi arcuite pe partea laterala si orientate in sus. Poate fi folosita ceara de par in acest sens.

Mustata ghidon

Mustata ghidon

Mustata imperiala
Dintre toate stilurile de mustati, aceasta este una care a fost foarte populara printre oamenii din vremurile imperiale, la fel cum sugereaza si numele. Mustata este foarte stufoasa, fiind extinsa pana pe obrajii persoanei. La capetele mustatilor, pe obraz, parul este rotit in interior.

Mustata imperiala

Mustata imperiala

Mustata englezeasca
Aceasta este o mustata subtire si ingusta, despartita in centrul buzei superioare. Mustatile sunt foarte lungi, dar nu sunt stufoase. Ele sunt intinse in fiecare parte pentru a da un aspect alungit. Colturile gurii sunt barbierite.

Mustata englezeasca

Mustata englezeasca

Mustata chevron
Aceasta este un stil clasic, fiind cea mai frecventa mustata intalnita. Este o mustata lunga si lata, care se extinde pana la colturile gurii si acopera buza superioara in intregime.

Mustata chevron

Mustata chevron

Mustata lampshade
Aceasta este o mustata groasa, purtata scurta in cele mai multe cazuri. Capetele mustatii au de obicei o forma unghiulara.

Mustata „Painter's Brush" (pensula pictorului)
Acesta este un stil de mustata foarte asemanator cu cel lampshade, insa capetele nu mai sunt unghiulare ci capata o forma circulara.

Mustata periuta
Acest stil de mustata este foarte bine cunoscut, deoarece a fost stilul purtat de Adolf Hitler. Este o mustata extrem de groasa, dar este rasa astfel incat sa ramana doar 1-2 cm de par in centrul zonei de deasupra buzei superioare.

Mustata periuta

Mustata periuta

Mustata morsa
Acest stil de mustata este foarte similar cu stilul de mustata chevron, dar densitatea parului este mult mai mare in acest caz. Acesta este indreptata in jos si acopera adesea intreaga cavitate bucala a persoanei. Se aseamana cu gura unei morse, de unde provine si numele.

Mustata morsa

Mustata morsa

Mustata piramidala
Forma acestei mustati seamana, in general, cu forma unei piramide, in sensul ca este ingusta in partea de sus si se largeste spre capetele mustatiii. Densitatea parului si latimea mustatii difera de la o persoana la alta.

Alegeti acel stil de mustata care accentueaza trasaturilor faciale si se potriveste cu acestea.