Cum sa alegem verighetele

Detalii

CategoriiShoping
TaguriCum sa/How to, Timisoara, verighete
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari2089

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cum sa alegem verighetele

Verighetele sunt un accesoriu nelipsit din casele noastre si care presupune o folosire cat mai indelungata a lor si totusi nu este asa. De ce parintii si bunicii nostri le au folosit zeci de ani pe cand noi le schimbam in medie odata la doi ani.DE CE?

Deoarece in momentul in care alegem verighetele entuziasmati de marele eveniment care urmeaza dorim sa avem verighete cat mai speciale, extravagante si iesite din comun. Asta presupune gravuri complexe de jur imprejur, numeroase pietre chiar si forme incomode.

Trebuie sa tinem cont ca degetele nu raman la fel ca la 20 ani. Apare un copil sau mai multi, ne ingrasam, slabim, facem munci fizice care ne solicita degetele chiar si diferentele dintre anotimpuri in care apar si diferente de saizeci de grade ne modifica degetele, apar problemele, dorim sa le modificam si aflam ca datorita modelului complex si foarte incarcat nu se pot modifica si trebuie sa cumparam altele. Spun acest lucru din experienta proprie.

Concluzia: intrebati bijutierul daca verighetele alese sunt practice si comode si mai ales daca se pot modifica. Verighetele sunt un simbol al dragostei si casatoriei din antichitate si pana in prezent se poarta pe mana stanga ca sa fie pe partea inimii. Verighetele nu sunt si nu trebuie sa fie un simbol al opulentei si exagerarilor.