Cum sa te barbieresti pentru prima oara?

Cum sa te barbieresti pentru prima oara?

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriCum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari6850

Voteaza & Distribuie

Descriere

barbieritInainte de a te barbieri, trebuie sa stii anumite lucruri despre pielea fetei si despre parul de pe fata. Cand te barbieresti, pielea trebuie sa fie intinsa si poti face asta prin expresii faciale. Adica sa iti tii gura si maxilarul intr-o anumita pozitie, astfel incat zona pe care vrei sa o razi sa fie perfect intinsa. Apoi, examineaza-ti fata si vezi in ce directie creste parul. Nu toate firele cresc in aceeasi directie, iar barbieritul trebuie sa se faca in sensul de crestere. Inainte sa te barbieresti, exerseaza miscarile cu lama acoperita cu capacul de protectie, pentru a nu te taia. Cand incepi procesul de barbierire propriu-zis, clateste lama dupa fiecare miscare. Nu folosi niciodata, lame uzate sau ruginite. NICIODATA.

Umezeste-ti fata cu apa calda, chiar fierbinte pentru a inmuia pielea si a deschide porii. Facand acest lucru parul va fi ras mai bine si de aceea este mai bine sa o faci imediat dupa un dus. Spuma de barbierit se aplica pe fata, in zona gurii si pe gat.

Incepe sa te barbieresti din partea laterala a fetei cu miscari incete si scurte. Miscarile de inceput nu trebuie sa fie prea apasate, dar pe masura ce inaintezi poti insista mai mult.

Odata ce ai terminat cu partea laterala, ocupa-te de zona din jurul gurii si de gat. Nu uita ca pielea trebuie sa fie intinsa, astfel incat lama sa alunece mai usor. Miscarile trebuie sa fie scurte si trebuie efectuate in sensul cresterii firului de bar.Clateste lama dupa fiecare radere.

Zona de sub nas trebuie barbierita dinspre nas instre buza, deoarece e mai sigur, mai ales atunci cand o faci pentru prima oara. Dupa ce ai terminat, clateste-ti fata cu apa rece, pentru a inchide porii. Daca vrei sa folosesti after-shave...mai bine nu. Sau mai bine folosesti o crema fara alcool.

Daca exersezi de cateva ori, la un moment dat iti va intra in reflex si barbieritul va fi floare la ureche.

sursa imagine: www.esquire.com