Cum sa decorezi gradina?

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguriamenajari spatii verzi, Cum sa/How to
Ultima actualizareJoi 9 noiembrie 2017
Vizualizari5788

Voteaza & Distribuie

Descriere

Decorarea gradinii tale nu trebuie sa fie costisitoare, deoarece cu determinare, timp, tehnici si accesorii de gradina, o puteti transforma total. Decorarea poate fi placuta si distractiva, daca o faceti cu pasiune si interes.

Daca aveti fonduri suficiente, puteti inchiria un arhitect peisagist care sa faca treaba in locul dvs. Tot ce trebuie sa faceti este sa va hotarati asupra designului si stilului pe care doriti sa-l abordati in decorarea gradinii.

Daca sunteti multumiti de decorarea camerei dvs., atunci aveti capacitatea si inspiratia de a decora si gradina. Pentru a obtine informatii suplimentare in peisagistica si decorare, puteti naviga pe Internet sau citi o varietate de publicatii despre modalitatile de decorare a unui peisaj.

Inainte de a va apuca de decorarea gradinii, trebuie sa planificati fiecare detaliu. Luati in considerare modelele de design si evaluati un stil care se incadreaza preferintelor dvs, stilului de viata si bugetului de care dispuneti. Pentru a obtine un peisaj unic, asigurati-va ca sunt prezente cele cinci elemente de decor: culoare, textura, forma, gust si proportie.

Examineaza zona si fa un inventar privind ornamentele de gradina existente, inclusiv ghivece de plante, banci, carari, pietricele si multe altele. Evalueaza si decide-te care elemente de gradina ar trebui sa fie eliminate, reciclate, reparate si retinute. De asemenea, ia in considerare ce ornamente noi trebuie sa achizitionezi.

Inainte de a cumpara ceva, viziteaza mai multe magazine si compara produsele, preturile, calitatea si servicile post vanzare pe care le ofera. Puteti economisi timp, efort si benzina navigand pe varietatea de magazine online specializate in gradinarit.

Daca credezi in practica Feng Shui, puteti consulta expertii Feng Shui pentru a afla plasarea corecta a elementelor peisajului in gradina dvs., astfel ca ea sa genereze energie pozitiva si sa „functioneze" in avantajul tau.

Daca aveti de gand sa obtineti o gradina functionala, puteti cumpara mobilier pentru exterior, cum ar fi mese, scaune si umbrele, pentru a completa interiorul casei cu designul de afara. Pentru a crea o ambianta romantica si senina pe timp de noapte, puteti plasa diferite culori de becuri.

Pentru a va oferi umbra si a va proteja de efectele nocive ale razelor solare, puteti plasa prelate sau copacei. Alegeti plante sau arbori care sunt usor de intretinut. Puteti, de asemenea, sa plasati lumanari parfumate in vase speciale pentru de a crea un mediu romantic si pentru a diminua tensiunea si stresul provocate de programul agitat de acasa si de la birou.

Deoarece apa este un element vital in Feng Shui, aducand noroc si prosperitate, puteti sa va construiti un mic iaz sau sa va cumparati o fantana pentru gradina. Sunetele de ape curgatoare ajuta la eliminarea stresului, avand efect de relaxare pentru membrii familiei, prieteni si vizitatori.

Indiferent de designul abordat sau de elementele pe care le-ati integrat in gradina, asigurati-va ca familia, rudele, prietenii si vizitatorii sunt in siguranta. Verificati de doua ori daca exista ornamente de gradina plasante in locuri improprii, obiecte alunecoase sau cabluri necorespunzatoare pentru a evita accidente neasteptate cum ar fi electrocutarea prin alunecare.

Dupa ce ati terminat decorarea gradinii, va puteti relaxa si elibera de stres si tensiune si sa simtiti din plin frumusetea naturii.