Cele mai bizare rase de caini din lume

Cele mai bizare rase de caini din lume

Detalii

CategoriiDivertisment
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari15656

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cand auzim de „cel mai bun prieten am omului", majoritatea ne imaginam un caine adorabil care da din coada vioi, are blana lucioasa si privirea aceea care frange inimi. Totusi, nu toti cainii se incadreaza in acest tipar. Exista unele rase de caini de-a dreptul ciudate, care in ciuda faptului ca sunt considerate rare si valoroase nu au un aspect tocmai placut.


V-ati dori ca animal de companie un exemplar din rasele prezentate mai jos?


1. Peruvian Inca Orchid

Aceasta rasa de caine fara blana provine din America de Sud si este extrem de rara (aproape disparand in perioada cuceririlor spaniole). Aceste micute patrupede au nevoie de ingrijire deosebita.
peruvian-inca


Peruvian Inca Orchird2. Puli

Aceasta rasa de caine are blana asemanatoare cu dreadlocks-urile, ceea ce face ca patrupedul sa arate ca un mop. Nu se cunosc originile acestei rase, insa cercetatorii spun ca romanii aveau astfel de caini acum 6000 de ani. Cainii din rasa Puli sunt utilizati in ferme, fiind foarte buni protectori ai turmelor de oi.
Puli


Puli3. Xoloitzcuintli

Aceasta rasa mexicana fara par cunoscuta si sub denumirea de Xolo pare sa fi existat inca de pe vremea aztecilor. Totusi, cainii din rasa Xolo sunt animale inteligente.
xolo


Xoloitzcuintli4. Chinese Crested

Este o rasa de caine care si-a facut o reputatie prin faptul ca are exemplare extrem de urate. Cainii din aceasta rasa nu au par decat pe cap si, deseori, le lipseste o parte din dinti.
Chinese Crested


Chinese CrestedScris de Amanda Oproiu