Ce sunt abonamentele medicale de sănătate și de ce ai nevoie de unul

Detalii

CategoriiSanatate
TaguriAsigurare de sanatate
Ultima actualizareMarti 5 iunie 2018
Vizualizari1078

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sistemul medical finanțat de stat este sursa unor nemulțumiri din ce în ce mai mari atât pentru medici, cât și pentru pacienții sătui să cotizeze la bugetul de sănătate și să nu primească la schimb investigațiile, tratamentul și respectul care li se cuvin. Medicii sunt frustrați și nemulțumiți de lipsa condițiilor din spital și de salariile foarte mici pe care le primesc în schimbul multor ani de școală și a riscului crescut pe care îl presupune profesia lor. Din acest motiv, cei mai buni se mută în sistemul privat de sănătate. Pacienții tind să urmeze medicii buni, deci afacerea merge bine și patronii spitalelor private sunt mulțumiți.

Cu toate acestea, dorința de a atrage pacienții în sectorul privat este din ce în ce mai mare așa că majoritatea spitalelor private au pus la punct un sistem de ”aboanament” care funcționează ca o asigurare de sănătate: pacienții plătesc o anumită sumă lunar și primesc la schimb beneficii în funcție de suma pe care o plătesc. În plus, acestea sunt deductibile pentru angajat și angajator în limita a 400 de euro pe an. Un alt avantaj care determină mulți pacienți să se îndrepte către un astfel de produs este pachetul de naștere inclus care este foarte util pentru cei care își doresc copii în viitorul apropiat.

Dacă faceți parte dintre cei care își doresc să se îndrepte către spitalele și clinicile private de sănătate dar nu vă permiteți încă plata serviciilor sau achiziționarea unui abonament, puteți apela la un credit rapid care vă va oferi suma necesară în mai puțin de 24 de ore. Avantajul unui împrumut rapid este acela că vă oferă modalitatea imediată de a achiziționa abonamentul dorit și o perioadă flexibilă de rambursare a banilor.