Beneficiile aduse de rosii sanatatii

Detalii

CategoriiSanatate
Taguri
Ultima actualizareMarti 5 august 2014
Vizualizari669

Voteaza & Distribuie

Descriere

Prima data cultivate in America de Sud, rosiile au fost foarte apreciate de azteci si mayasi. In prezent, mai multe studii au dovedit importanta acestor legume pentru sanatate, iar proprietatile lor deosebite le transforma intr-un ingredient-cheie nu doar un bucataria gospodinelor, ci si in laboratoarele unor importante companii de cosmetice. NEI Medica va prezinta beneficiile pe care le avem de pe urma consumului de tomate.


In primul rand, rosiile sunt formate in proportie de 94% apa, ajutand la hidratarea organismului. De asemenea, ele sunt bogate in saruri minerale, precum si in vitaminele A, B, C si E, avand proprietati antioxidante, antiinflamatorii si de intarire a sistemului imunitar. O alta substanta foarte benefice sanatatii, pe care tomatele o contin, este licopenul, un pigment vegetal care da culoarea rosiilor si care este un puternic antioxidant.


Datorita tuturor vitaminelor, antioxidantilor si sarurilor pe care le contin, aceste legume ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor si sa elimine anumiti factori ce pot duce la dezvoltarea unor tipuri de cancer. De asemenea, protejeaza ficatul, inima si sistemul digestiv, fiind in plus recomandate si persoanelor cu diabet pentru nivelul scazut de zaharuri.


In cazul uzului extern, rosiile ajuta la curatarea si inchiderea porilor dilatati, precum si la potejarea pielii de razele UV. De asemenea, un alt beneficiu adus frumusetii este acela al unui fir de par stralucitor si rezistent. In plus, tomatele nu ar trebui sa lipseasca din nici o dieta de slabire, ele ajutand la eliminarea kilogramelor in exces intr-un mod natural si sanatos.


Natura ne ofera solutii la toate problemele si ne fereste de boli. Prin legume precum rosiile, ne putem intari sistemul imunitar si putem lupta impotriva unor afectiuni grave, precum cancerul. Din acest motiv, consideram ca sanatatea incepe cu o dieta potrivita.Clinica NEI Medica Asist, situata in strada Johann Strauss nr. 2A te asteapta cu dotari la cele mai inalte standarde, un laborator propriu de analize, personal medical de specialitate dedicat si profesionist.


Serviciile de Medicina Muncii si Securitate in Munca sunt completate de o gama diversa de specialitati medicale menita sa vina in intampinarea companiilor si persoanelor fizice deopotriva.


MEDICINA DE LABORATOR, PSIHOLOGIE, NEUROLOGIE, OFTALMOLOGIE, ORL, PEDIATRIE, GINECOLOGIE, IMAGISTICA-ECOGRAFIE sunt doar cateva dintre specialitatile pe care clinica le pune la dispozitie.


Informatii suplimentare pot fi gasite: www.neimedica.ro


Pentru mai multe detalii:

Monica Magureanu

monica.magureanu@neipandorra.ro


NEI Medica Asist


Str. Johann Strauss nr. 2A

Sector 2, Bucuresti

Mobil: (+40) 742.044.510

Fax: (+40) 213.10.00.99