Alfa beton pentru pavaje rezistente si elegante

Alfa beton pentru pavaje rezistente si elegante

Detalii

CategoriiCasa/gradina
Taguribeton amprentat
Ultima actualizareMarti 27 iulie 2021
Vizualizari168

Voteaza & Distribuie

Descriere

De o jumatate de secol betonul amprentat face furori in SUA. De ce?

- fiindca este rezistent la trafic greu: oamenii calca fara grija cu trotinetele electrice, cu motoare grele pe pavaj si nu ramane o fisura in urma lor; se pot face manevre nenumarate cu masinile pe suprafata orizontala din curte, pavajul parca ar fi de fier!
- este elegant si da un aer opulent constructiei.
- poate imita materialele foarte scumpe de constructie: piatra, lemnul, gresia sau caramida.

Informatii despre pret beton amprentat se gasesc pe site-ul Virutexpavaje.ro, locul in care poti cere oferta gratuit, completand cu atentie toate campurile formularului.

Pavajul te scapa de noroiul din curte care este si inestetic si periculos.Un copil sau un batran poate aluneca pe noroi si se poate rani grav. In plus, masina este greu de bagat in curte sau de scos pe noroi. Bine amplasat, el asigura si scurgerea apei in cazul unei furtuni, astfel ca apa nu va intra in casa si nu va produce daune.

Avand in vedere daunele pe care le produce apa in lipsa lui, sper ca ai inteles ca pretul reprezinta o investitie in confortul si siguranta ta si a celor din casa in zilele ploioase. Ai ales beton amprentat esti sigur ca pavajul tine o viata si ca nu ai nevoie de reparatii sau de inlocuire. Am vazut borduri sparte, pietre sparte, dar compozitia betonului amprentat l-a facut atat de dorit in lume, fiindca ea este cea care ii da si eleganta si rezistenta. Pe un pavaj neted nu exista riscul sa te impiedici sau sa cazi, cum se intampla pe aleile pietruite sau pe supravetele cu pavele obisnuite, care se sparg si lasa un loc gol.

Preturile firmei prezentate mai sus sunt cele mai bune, de aceea are in portofoliu pavaje realizate in cartiere rezidentiale in curtea unor imobile de lux, pavaje realizate la companii de prestigiu, la hoteluri si restaurante de cinci stele. Pavajul din beton amprentat implica si materialele necesare, dar si servicii lucrari beton decorativ, toate fiind de calitate premium.

Firma ofera si solutii de amenajare, in cazul in care clientul nu stie ce sa aleaga din zecile de modele frumoase. Aceasta firma pune la dispozitia celor care au nevoie urmatoarele categorii de beton:
- beton amprentat
- beton decorativ
- beton colorat
- beton dezactivat
- beton elicopterizat
- beton polimer
- beton sclivisit.

Oamenii se plang ca au case monotone, dar nu se straduiesc sa profite sub nicio forma de ofertele pe care le au la dispozitie.

De ce un pavaj cenusiu si monoton, cand poti avea unul maro sau rosu? De ce un zid banal, cand poti avea unul colorat sau cu diferite modele? De ce un pavaj scump, care sa se strice in 2-3 ani, cand beton sclivisit rezista la trafic intens si la conditii grele si nu costa o avere?

Inainte de a alege materialul din care vei face pavajul, intereseaza-te care este cea mai eficienta solutie in ceea ce priveste pretul, rezistenta, confortul pe care il ofera, dar si in privinta aspectului. Curtea nu o pavam pentru un an, doi, ci pentru toata viata!