Sfaturi utile oferite de Bricomix - Cum alegem un storcator de fructe si legume performant

Detalii

CategoriiShoping
Tagurielectrocasnice
Ultima actualizareMarti 13 iunie 2017
Vizualizari1565

Voteaza & Distribuie

Descriere

Consumul de fructe si legume este una din recomandarile cele mai frecvente pentru a duce un stil de viata sanatos. Gratie asimilarii rapide, este recomandat sa consumam sucuri de fructe si legume preparate cu un storcator de fructe si legume electrice. Bricomix vine in sprijinul tuturor celor care au decis sa isi simplifice viata preparand sucuri naturale intr-un mod rapid prin oferta variata de modele de storcatoare de fructe si legume.

Storcatoare de fructe si legume - Caracteristicile principale de catre trebuie tinut cont

Fiind o categorie de produs existenta la mai multe brand-uri specializate in electrocasnice mici si mari, exista o varietate de modele de storcatoare de fructe din care putem selecta. De aceea, specialistii Bricomix, companie care comercializeaza storcatoare de fructe de la diferiti furnizori producatori, va puncteaza caracteristicile esentiale pentru un storcator de fructe performant:

  • Tehnologia de stoarcere

Aceasta influenteaza timpul de stoarcere (mai rapid sau nu) a fructelor si obtinerea sucului in scurt timp;

  • Putere mare de stoarcere

Puterea este o caracteristica importante pentru obtinerea cantitatii maxime de suc din fructele stoarse;

  • Diametrul tubului pentru fructe si legume

Storcatoarele de fructe mici sunt mai usor de depozitat, insa au implicit si un diamentru mai mic, de aceea un storcator de fructe performant este unul de dimensiuni optime, pentru utilizare facila;

  • Zgomotul produs in momentul utilizarii

Trebuie sa aveti in vedere si confortul generale atunci cand achizitionati un storcator de fructe, caci unul performant nu produce mult zgomot;

  • Usurinta in montare si demontare;
  • Facilitate la curatare;
  • Fiabilitate.

Categoria storcatoarelor de fructe comercializate de Bricomix cuprinde diferite modele, caracterizate de diferite design-uri atractive, de la diferiti producatori. In functie de frecventa cu care utilizati un astfel de aparat, dar si tinand cont de cantitatea de suc pe care doriti sa o preparati, puteti alege un storcator de fructe potrivit. Exista storcatoare de fructe care storc doar citrice, insa majoritatea celorlate modele prezinta avantajul de a stoarce orice tip de fructe sau legume.

Avantajele consumului de sucuri proaspete preparate cu un storcator de fructe

V-ati putea intreba de ce sunt recomandate sucurile preparate din fructe si de ce nu se consuma in varianta lor bruta, insa exista cateva avantaje majore pentru a prepara si consuma sucurile proaspete:

  • Asimilare rapida

Sucurile preparate cu un storcator de fructe sunt asimilate mai rapid decat prin consumul lor in stare bruta. Durata aproximativa de asimilare a vitaminelor din sucuri proaspat stoarse este estimata undeva la 15 minute.

  • Combinatii benefice din fructe si legume

Prin prepararea unui suc cu ajutorul unui storcator de fructe si legume ii oferim organismului aportul necesar de vitamine, ce este usor de digerat si care furnizeaza energie pentru intreaga zi. Consumate la micul dejun, acestea reprezinta un mod excelent de a ne incepe ziua.

  • Varianta sanatoasa a sucurilor de fructe


Sucurile naturale ambalate, care pot fi achizitionate din comert nu prezinta aceleasi beneficii precum un suc proaspat stors, iar gustul este extrem de diferit.

Date de contact

Accesati website-ul companiei www.bricomix.ro pentru a analiza ofera de storcatoare de fructe disponibila, precum si pentru a vizualiza toate celelalte oferte: IT (telefoane mobile, tablete, imprimante, monitoare), TV&Electronici si aparatura foto, incorporabile, electrocasnice mari, obiecte sanitare, incorporabile, climatizare. Pentru detalii suplimentare, le puteti adresa consultatilor Bricomix intrebarile direct prin intermendiul serviciului de chat, sau puteti telefona la numarul: 0732610473