Visionnaire by Zamna

Detalii

CategoriiDivertisment
TaguriBucuresti
Ultima actualizareMarti 11 octombrie 2022
Vizualizari277

Voteaza & Distribuie

Descriere

Zamna vine pentru prima dată în București cu noul său concept - Visionnäire, unde tehnologia prinde viață, păstrând totodată spiritul Tulumului și natura ca emblemă. Primul eveniment va avea loc pe 15 octombrie, la Oxya Club, cu participarea legendară a producătorului israelian Guy Gerber.

În ultimii ani, Festivalul Zamna din Tulum a devenit punctul de întâlnire pentru mii de fani ai acestui gen muzical, întrunind cei mai buni artiști ai momentului din Caraibele Mexicane. ZamnaTulum este un festival unic, ce are loc într-un mediu paradisiac, înconjurat de vegetație, palmieri și un cenote uluitor în inima junglei mistice din Quintana Roo. Obiectivul principal fiind să ofere oamenilor ocazia de a se bucura de spiritul libertății în mijlocul naturii.

Acum, Zamna intenționează să aducă un concept nou pentru brand: clubbing-ul în diferite orașe din Europa, în locuri în care muzica este mereu iubită și spiritul de petrecere este mereu viu. Conceptul include și Bucureștiul cu un șir de evenimente, începând din această toamnă.

Oxya Club este gazda Zamna în București

Pentru adepții vieții de noapte exclusiviste, OXYA Club este locul perfect pentru organizarea conceptului Visionnäire by Zamna în București. Situat pe malul Lacului Tei, clubul transmite spiritul Tulumului din toate unghiurile, fiind înconjurat de un mediu plin de farmec și dotat cu cel mai bun echipament de producție.


DJs de renume mondial @ Visionnäire by Zamna pe 15 Octombrie

Primul artist consacrat ce va urca la pupitru în cadrul evenimentului Visionnäire by Zamna este Guy Gerber. Considerat în mod constant unul dintre cei mai buni artiști de muzică dance și având capacitatea de a depăși mereu așteptările publicului cu seturile sale de neuitat, Guy Gerber s-a poziționat, timp de trei ani la rând, în vârful Top 10 artiști live întocmit de Resident Advisor. Line up-ul va fi completat de Simone Vitullo și Du Mad.

Zamna Tulum, un festival unic ce reunește oameni din toată lumea, cunoscut și apreciat și de către români

În doar cinci ani de istorie, Zamna Tulum s-a poziționat drept un festival trendsetting, care reunește clubberi din întreaga lume. Mai exact, România se află în primele 10 țări cu cei mai mulți vizitatori în Zamna. În ultima sa ediție, Zamna a găzduit peste 45.000 de clubberi din 110 naționalități.

Bucureștiul a devenit unul dintre orașele vizate de Visionnäire by Zamna pentru conexiunile și vizitatorii unici, pentru străzile sale largi, clădirile neoclasice art deco, gastronomia uimitoare și o scenă de clubbing cum puține alte orașe din Europa mai au.