Despre cateva tipuri de cantare

Detalii

CategoriiAuto/moto
Taguri
Ultima actualizareMiercuri 25 noiembrie 2015
Vizualizari1895

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca doriti sa achizitionati un cantar industrial, cea mai buna firma care se ocupa cu vanzarea acestora este master-tech.ro. Aici veti gasi o gama destul de variata de cantare pe care sa le folositi in domenii precum agricultura, exploatari forestiere, exploatari miniere, constructii, care necesita ca munca sa fie foarte bine facuta, fara niciun fel de erori. In acest articol vor fi prezentate pe scurt cateva tipuri de cantare cu care master-tech.ro se ocupa a le vinde.

In primul, rand cantarele auto se folosesc pentru a cantari materialele de lucru care vor surveni ulterior in lucrul pe platformele respective. Un tip de cantar auto pe care il puteti gasi pe http://www.master-tech.ro este cantarul auto beton. Acesta este cel mai robust si economic cantar auto de pe piata. Calea de rulare este plina, fara gaura pe mijloc, ceea ce il face cel mai apropiat cantar de notiunea „cost de intretinere 0”. Cateva avantaje pe care le are sunt: aderenta foarte buna a pneurilor de beton, dilatari termice reduse, inertie mare datorita greutatii mari a platformei, protectie foarte buna la coroziune, rigiditate mare a structurii datorita betonului monolit.

Un alt tip de cantar vandut de http://www.master-tech.ro este cantarul auto relocabil. Acesta reprezinta singurul cantar prefabricat din beton cu adevarat relocabil, adica necesita un singur camion agabaritic pentru transport. Platforma este compusa din module de beton prefabricat, care pot si asambalte cu ajutorul unei macare de maxim 12,5 t. Cateva avantaje pe care le prezinta acesta: este cu adevarat relocabil, modulele avand latimea de 1 m, iar greutatea totala a platformei nu depaseset 20 t, are aderenta foarte buna a pneurilor de beton, dilatari termice reduse, conceptul modular permite extinderea ulterioara a lungimii acestuia.

Pe site-ul master-tech.ro gasiti si cantar auto metalic, care est realizat din module metalice si poate fi utilizat in toate domeniile de activitate. Pretul acestui tip de cantar este ceva mai mare decat al celor din beton armat, insa vine cu avantajul ca are greutatea redusa. Trebuie ingrijit ceva mai mult decat un cantar auto din beton, insa are urmatoarele avantaje: incarcarea si descarcaresa din camion se poate face cu un stivuitor de 1,5 t, permite instalarea pe suprafete de beton existente cum ar fi drum betonat, asfalt, fundatii tip cuva de la cantare metalice etc, conceptul modular permite extinderea ulterioara a lungimii acestuia si este un cantar cu adevarat relocabil.

Acestea sunt doar cateva dintre cantarele pe care le gasiti pe master-tech.ro. Accesati site-ul pentru mai multe informatii si modele de cantare.