Totul despre torturile personalizate cu poza. Ai alege unul?

Detalii

CategoriiShoping
TaguriBucuresti, tort, tort aniversar
Ultima actualizareJoi 15 iunie 2017
Vizualizari2401

Voteaza & Distribuie

Descriere

Torturile sunt cu siguranță printre cele mai populare prăjituri, având în vedere că sunt nelipsite de la orice celebrare. E greu să mai surprinzi astăzi printr-un tort, deoarece toate respectă cam aceleași reguli de compoziție: blat, cremă și ornament. Cu toate acestea, există o excepție de la regulă: torturile personalizate cu poză.

Ce sunt torturile cu poza?

Pe scurt, torturile personalizate cu poza au compoziția unui tort, în funcție de preferințele tale, însă ca formă de ornament, printr-un aparat special, o fotografie comestibilă este plasată chiar deasupra acestuia.

Ce fotografie poate fi folosită?


Foarte important e ca fotografia originală să fie la o rezoluție cât mai bună. În afară de acest lucru, orice tip de fotografie este capabilă de a deveni decorațiunea principală a tortului tău.

De unde alegi un tort personalizat cu poză?


Există cofetării care oferă acest serviciu, însă trebuie, evident, să te informezi înainte, pentru a nu face un drum degeaba. Mult mai simplu, însă, este să apelezi la soluția unei cofetării online? De ce?

Iată câteva motive:

  • Economisești timpul necesar obținerii de informații. Decât să stai să dai telefoane și să colinzi cofetăriile, nu mai bine te informezi din online, unde ai tot ce trebuie să știi la câteva click-uri distanță?
  • După ce găsești cofetăria online potrivită, care îți poate oferi tortul cu poza pe care ți-l dorești, nu mai trebuie decât să uploadezi poza care va orna tortul. Direct în platforma web, precum în cazul Edulce.ro, fără să stai să trimiți poze pe e-mail, să se încurce
  • Tortul personalizat cu poză îți va fi livrat în condiții ideale acasă, fără să fii tu nevoit să îl ridici și să îl transporți prin căldură și praf

Alegerea unui tort cu poză online este, așadar, exact ceea ce cauți. Important e ca aceasta să utilizeze ingrediente naturale și să fie gata la timp, și ești pe drumul cel bun.

Pentru cine pot fi luate torturile personalizate cu poză?

Dacă urmează o aniversare, atunci poți fi convins de faptul că un tort cu poză este perfect pentru orice persoană dragă ție. Iar opțiunile sunt, practic, nelimitate, deoarece nu există un anumit tip de poză care poate fi pus pe un astfel de tort.

Iată câteva sugestii:

  • Tort cu poza copilului pentru proaspeții părinți
  • Tort cu o poză cu un personaj animat favorit pentru copii
  • Tort cu o poză din tinerețe a unui cuplu care celebrează ziua de căsătorie
  • Tort personalizat cu o poză a unui colectiv, pentru ziua șefului la birou
  • Tort cu o poză de familie, pentru o sărbătoare petrecută cu cei dragi

Evenimente sunt îndeajuns de multe, iar idei chiar și mai multe, pentru a face din tortul personalizat cu poză o adăugire inedită la masă, care va lua cu siguranță ochii tuturor. Dacă vrei să nu cauți mult, www.edulce.ro este cofetăria online unde poți oricând comanda un tort personalizat cu poză, pregătit să îți facă orice aniversare memorabilă.